Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 358 з 548 ПершаПерша ... 258308348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368408458 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10947, показано з 7 141 по 7 160.

Тема: А давайте про Білорусь?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    А якже можливість поносити Україну і її керівництво в чатику без будь яких для себе наслідків??!
    А оно есть, это право? Это Вам придурошный Кокс сказал?

Дописів
    2 359

Типово

Чего-то беларусы дрефят возвращаться домой из загнивающей Европы. Вчера одному позвонил, говорю домой чего не едеш? Говорит боится, великий кормчий нвзад не выпускает.
    Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
    Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Є дві країни сусідки.
    Одна живе в дупі, інша в цивілізації. І порівнюючи життя пересічних, бєларуси дуже програють.
    Нащо включати знову якусь конспирологію, чи розмови з підручника КПРС про "клятих буржуїв, які експлуатують пересічних"?
    Вернитесь к моему посту об Альбертовиче и мусорных баках. Кто из них "пересичний", а кто выиграл? Вот и ответ.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Ну почему на другое? Сравниваем- так сравниваем. Давайте цифры "денежных вливаний" в Польшу и Беларусь за 30 последних лет. И ЧЕМ "расплатились" за это эти страны. Вот это и будут аргументы. А соловьиные песни про счастье немерянное оставьте для варьете.
    Що дадуть вам цифри? ЄС підтягує Польщу до свого рівня, раша - тримає на мотузці, щоб нічого не мінялося. Якщо б Бєларусь пішла шляхом Польщі, в неї так само вкладал ЄС.

Ну, і розкажіть мені чим розплатилася Польща? А то всі, хто там живе і кого я знаю, якось не розказують про розплату. Бо чим розплачується Бєларусь ми бачимо.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    8 158

Типово

Ну почему на другое? Сравниваем- так сравниваем. Давайте цифры "денежных вливаний" в Польшу и Беларусь за 30 последних лет. И ЧЕМ "расплатились" за это эти страны. Вот это и будут аргументы. А соловьиные песни про счастье немерянное оставьте для варьете.
    Ну і чемже вони розплатились окрім грошей??!
    Хіба в Польщі є офіційно визнаний світовою спільнотою "командуючий" поставлений над президентом і парламентом з боку ЄС (то офіційна посада на хвилиночку)??!

Дописів
    8 158

Типово

А оно есть, это право? Это Вам придурошный Кокс сказал?
    Звісно є))
    Навіть прямо прописано в конституції.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Вернитесь к моему посту об Альбертовиче и мусорных баках. Кто из них "пересичний", а кто выиграл? Вот и ответ.
    Ні той, ні той.
    Ви берете крайнощі, які є в будь якій країні.
    Основну маса пересічних поляків і бєларусів легко порівняти.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Що дадуть вам цифри? ЄС підтягує Польщу до свого рівня, раша - тримає на мотузці, щоб нічого не мінялося. Якщо б Бєларусь пішла шляхом Польщі, в неї так само вкладал ЄС.

Ну, і розкажіть мені чим розплатилася Польща? А то всі, хто там живе і кого я знаю, якось не розказують про розплату. Бо чим розплачується Бєларусь ми бачимо.
    Цифры скажут об ОЧЕНЬ многом. И перечеркнут Ваши "песни Родины". И покажут реальный уровень ЗАВИСИМОСТИ.

Но Вы же этого не хотите, правда? Главное- катить бочку на тех, кто не в одной шеренге с Вами. А то, что бочка ПУСТАЯ, да фиг с ним....Зато шума то...шума сколько!

Дописів
    8 158

Типово

Цифры скажут об ОЧЕНЬ многом. И перечеркнут Ваши "песни Родины". И покажут реальный уровень ЗАВИСИМОСТИ.
    Реального співробітництва взагалі-то))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Звісно є))
    Навіть прямо прописано в конституції.
    А что ж тюрьмы кишат "за пост в (подставить любую сеть) ? Парня из Павлограда кто-то отпустил?

Дописів
    8 158

Типово

А что ж тюрьмы кишат "за пост в (подставить любую сеть) ? Парня из Павлограда кто-то отпустил?
    А шош ваш парень із Павлограда написав такого??!
    Наскільки я знаю в нас і правда саджають за публікацію в інтернеті, але за дуже тяжкі злочини направлені на зміну конституційного ладу.
    Можете процитувати))??!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Реального співробітництва взагалі-то))
    А.....Так значит "сотрудничество" Беларуси и РФ ? Разве є офіційно визнаний світовою спільнотою "командуючий" поставлений над президентом і парламентом з боку РФ (то офіційна посада на хвилиночку)??!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Но Вы же этого не хотите, правда? Главное- катить бочку на тех, кто не в одной шеренге с Вами. А то, что бочка ПУСТАЯ, да фиг с ним....Зато шума то...шума сколько!
    Так в чому залежність?
    І про розплату теж розкажіть.
    Поки що шум і гам створюєте ви своїм капслогом і смайликами. Бо конкретики нема.
    Є якісь загальні фрази ні про що.
    Я вам про конкретне життя пересічних, ви - гасла.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

А шош ваш парень із Павлограда написав такого??!
    Наскільки я знаю в нас і правда саджають за публікацію в інтернеті, але за дуже тяжкі злочини направлені на зміну конституційного ладу.
    Можете процитувати))??!
    Только то написал, что в нашей стране поощряют нацистскую идеологию. Это конешно, бесспорный злочин, направленный на зміну конституційного ладу.

Дописів
    8 158

Типово

А.....Так значит "сотрудничество" Беларуси и РФ ? Разве є офіційно визнаний світовою спільнотою "командуючий" поставлений над президентом і парламентом з боку РФ (то офіційна посада на хвилиночку)??!
    Правильно))
    Поки Бацька президент, хоч і невизнаний але Білоруси можуть спати спокійно відносно незалежності своєї країни. Просто хочу вам нагадати скільки президентів мав радянский союз Можете згадати хочаб одного Українського президента за часів СРСР??!

Дописів
    8 158

Типово

Только то написал, что в нашей стране поощряют нацистскую идеологию. Это конешно, бесспорный злочин, направленный на зміну конституційного ладу.
    Дійсно публікація не відповідає дійсності і має на меті саме спровокувати зміну конституційного ладу...
    Він хіба щось констатував??!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

А що значить порівняти? Що хтось просто так для халявних зробить, так не буде, бо повинен хтось заробити різницю для себе і для інвестора.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Польща отримала від ЄС за 14 років членства 147,6 млрд євро, водночас Варшава сплатила до спільного європейського бюджету 48,4 млрд євро.

По Бєларусі знайшла за 17 рік.
    Более $100 млрд за 11 лет

Подробнее на РБК:
    https://www.rbc.ru/economics/02/04/2...79471d6c8aef30
    І літо 20 р.
    Общий же внешний долг, включая займы банков и корпораций, преимущественно государственных, составляет 39,5 млрд долларов.

Дописів
    25 894

Типово

Польща отримала від ЄС за 14 років членства 147,6 млрд євро, водночас Варшава сплатила до спільного європейського бюджету 48,4 млрд євро......
    справедливости ради - не мешало бы указать сколько было "списано" долгов...а так да все верно

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Так в чому залежність?
    І про розплату теж розкажіть.
    Поки що шум і гам створюєте ви своїм капслогом і смайликами. Бо конкретики нема.
    Є якісь загальні фрази ні про що.
    Я вам про конкретне життя пересічних, ви - гасла.
    Виолетта, так не пойдёт. Вы мне рассказываете, что рядовой Поляк живёт гораздо лучше рядового Беларуса.

Я Вас спрашиваю про деньги, которыми распоряжаются их страны- Вы идёте в "мороз".
    Я Вас спрашиваю, что значит "рядовой"--опять "мороз".

А ведь наш РЯДОВОЙ Филатов живёт намного ЛУЧШЕ рядового Поляка. Надо ли понимать это, что Украина в своём экономическом благополучии оставила Польшу далеко позади?

Так где же Ваша "конкретика"? А "хаву нагилу" и я петь умею.

Сторінка 358 з 548 ПершаПерша ... 258308348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368408458 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті