| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну вы скажите. Звезда в 90х взошла, чуял все и даже дальше
Относительно "чистенькая" партия, на фоне остальных...))
ну вот - кто сказал, что вы проукраинская а я нет?
І що?
Ви будете підтримувати Бойко, Медведчука, аби не Маруся Звіробій?
Вони не пішли, бо вони регіональні, а на теренах всієї України не мають ніяких шансів щось придбати. І за них голосували як за представників як раз демократичного крила. Але ніхто з них не візьме достатньо відсотків в цілій Україні. Пролетять, як свого часу Укроп.
І як протистояти проросійським?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Нет. И ты это прекрасно знаешь. У тебя не просто слабая игра. У тебя игра очень слаба.
Ни Бойко ни Медведчук даже близко не было возле шансов на власть. Да действия Пэтра чуток усилили позиции Бойко, но Медведчук как был нулем, так и остался. И Пэтра предупреждали, что безумно моча Зе! он просто повышает рейтинг Бойко. Он не поверил. Получил рейтинг Бойко выше чем свой. Я то тут при чем что вы такие не умные? Я дуракам не помогаю. А поведения Пэтра со своими сторонниками в последнее время говорит только о том что с умом у них напряг. Короче вы не заслуживаете получить власть и вы ее и не получили. Вы хотите что бы вам ее принесли, ну так будьте готовы раскошелится, а старые песни о бойко уже не работают... и не сработают...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks