Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 402 з 622 ПершаПерша ... 302352392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412452502 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12430, показано з 8 021 по 8 040.

Тема: Трамп

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Вдруг что новое озвучите.
    Нове - навряд. Просто варто поглянути на ситуацію збоку, очима керівництва інших країн (в тому числі - Обами, який не допоміг).
    2014, Україна, Майдан, зміна влади. Одночасно починається вторгнення в Крим. Одначе воно не зустрічає опору, і десь в глибинах Ютуба, можливо, збереглось відео, як два офіцера мирно розмовляють про життя, про спільних знайомих, однокурсників з якогось військового училища. Тільки один з них українець, а інший - непроханий чужий на нашій території, який по справедливості мав би не анекдоти вислуховувати від вдячного господаря, а бовтатись у морі з простреленим організмом. Масові зради ( один Березовський чого вартий), словом - Крим залишаємо без опору.

І як на це реагує влада? Президент не оголошує воєнний стан, не розриває дипломатичні відносини з агресором, не закриває кордон, не припиняє транспортне сполучення, поставки електроенергії ( вода - заслуга виключно ентузіастів на місцях), та і взагалі не називає росіян агресорами. І ще багато "не".

Що мав би робити в таких обставинах Обама? Україна - не член НАТО і не захищена 5 статтею. Будапештський меморандум, як тепер всім відомо, не містить жодних механізмів реальних дій, окрім консультацій і стурбованості ( окреме вітання нашим дипломатам, які його підписали; хоча, можливо це було все, що вдалось виторгувати?). Піти на рішучі дії поза Меморандумом - а воно, відверто кажучи, Обамі було потрібно? Різке загострення стосунків з ядерною державою, до того ж, як виявилось, здатною до дій за межами міжнародного законодавства і здорового глузду; в ситуації, коли справа торкається далекої і теж непередбачуваної країни, яка сама не чинить опір і не показує намірів до цього. Армія якої не воює, а домовляється про мирний відхід з власної території. Що мав би робити Обама ( та й будь-хто на цій посаді) - посилати війська, щоб вони воювали замість українців? Дати летальну зброю - а для чого вона, коли ніхто не збирався її застосовувати? Розпочати глобальну ядерну війну, нарешті?

Обама зробив те, що і було необхідним і можливим. Висловив все, що він про це думає, і долучився до дипломатичних кроків, організації санкцій ( правда, кажуть, що це заслуга Порошенка...), і таке інше.
    Подальша війна на Донбасі показала, що він, в принципі, мав рацію, не розкидаючись новітньою зброєю. Бо росіянам діставались і натовські контрбатарейні радари, і інша техніка, яку кидали наші при відступах.

Але якщо у вас є власна точка зору на те, що Обама міг чи мусив, але не зробив - я б послухав.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис

Але якщо у вас є власна точка зору на те, що Обама міг чи мусив, але не зробив - я б послухав.
    Моя точка зрения выше и крайне проста.
    Не Обама в чем то виноват, а лейба "мирового полицейского" устарела, если вообще когда либо существовала.
    Для Украины и проблемы Крыма в частности, совершенно без разницы Обама, Трамп или Байден. Все они будут постапать в рамках возможностей , определенным конгрессом и мнением своих избирателей , которые в слову, устали от заворушек на востоке.

И когда Вы тут пытаетесь мне рассказать, что Демпартия США прям решает мировые проблемы - ну это популизм, взятый из СМИ. Они, решают СВОИ проблемы , как и любая власть. Как и ПАП решал, нанимая\организовывая стадо той политоты, которая спамит в соседних топиках.
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

.
    Даруйте, я вже, можливо, заплутався, бо здавалось мені, що і ви писали на зразок - чому Обама не допоміг. Мабуть, це був хтось інший.

Я якраз не вважаю і не очікую, що демократи цим займуться. І знаю, що у них власних проблем вистачає. Тут інше - вони, а в майбутньому, сподіваюсь, і республіканці - повернуться до політики в звичному її вигляді, а не експериментів якогось дивака у Твіттері.
    Рене Декарт

Типово

Даруйте, я вже, можливо, заплутався, бо здавалось мені, що і ви писали на зразок - чому Обама не допоміг. Мабуть, це був хтось інший.
    Писал я, как пример того, что Байден точно так же не поможет. Равно как и слова про "мировой порядок" и все вот это.

Я якраз не вважаю і не очікую, що демократи цим займуться. І знаю, що у них власних проблем вистачає. Тут інше - вони, а в майбутньому, сподіваюсь, і республіканці - повернуться до політики в звичному її вигляді, а не експериментів якогось дивака у Твіттері.
    Так я же и говорю. Матрица под "все хорошо прекрасная маркиза". Верните нам наши сказки
    Трамп не решал проблем (особо), но своей непосредственостью и часто тупостью хотябы это подсвечивал.
    Но если часть (половина грубо) избирателей США считают, что песня нам жить и строить помогает, и под нее нее улыбатся лучше - ну пусть будет так. А мы что.. Мы подстроимся. Начальник сказал прыгнуть на 10м в длинну и записать в журнал "готово" - кто не прыгнул , тот сам дурак.
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

. Верните нам наши сказки
    Трамп не решал проблем (особо), но своей непосредственостью и часто тупостью хотябы это подсвечивал.
    .
    Вже повторюємось.
    Їй-богу, не розумію, чим вам так подобається "подсвечивание тупостью". Ще трохи, і подумаю, що більше, ніж само вирішення. Ну, підсвітив. Далі що? Фонтани "шедеврів" у Твіттері? Якось цього замало.
    Рене Декарт

Дописів
    8 040

Типово

І як на це реагує влада? Президент не оголошує воєнний стан, не розриває дипломатичні відносини з агресором, не закриває кордон, не припиняє транспортне сполучення, поставки електроенергії ( вода - заслуга виключно ентузіастів на місцях), та і взагалі не називає росіян агресорами. І ще багато "не".
    .
    Президента тогда не было. Был и.о. Который единственный на СНБО поддерживал идею военного положения. И агрессором Россию называл.
    Ну а состояние и управляемость армии на тот момент не позволяли открывать широкий фронт. Был выбран вариант затягивания процесса (всецело согласованный и даже рекомендованный Обамой и Меркель) для подготовки к "настоящей" войне.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Трамп ведет себя в точности как Лукашенко с примесью Януковича, мол украли у него выборы. Подпрягается и некто Яков Кедми, который утверждает, что 75% поданных за Байдена бюллетней - фальшивые. Похоже, кто-то очень сильно пытается расшатать ситуацию в США. И кто бы это был?
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Дописів
    2 045

Типово

Цитата Допис від Yasha Переглянути допис
    "Молодой человек, если вам нужен Яша-шпион, так он живет не здесь, а этажом выше" (с)

Типово

Вже повторюємось.
    Їй-богу, не розумію, чим вам так подобається "подсвечивание тупостью". Ще трохи, і подумаю, що більше, ніж само вирішення. Ну, підсвітив. Далі що? Фонтани "шедеврів" у Твіттері? Якось цього замало.
    Ну вот такая вот идея .
    Мне приятнее , когда хоть кото говорит , что не все хорошо в датском королевстве, вместо всех этих амайзин, греат и т.п.
    Но опять же , о чем дисскусия то . Ни Вы, ни я президента США не выбираем . Пусть это закончат американские юристы и мы примем результат , какой есть .
    Shit or get off the pot!

Типово

Ой вей , понеслось
    Senators Elizabeth Warren and Chuck Schumer say U.S. should immediately cancel $50,000 in student loans for millions of borrowers
    Если это не популизм, то что ?

https://www.marketwatch.com/story/se...rs-11600358049

Как тебе такое Иллон Маск Яша ?
    Востаннє редагував _pavel: 12.11.2020 о 21:35
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Президента тогда не было. Был и.о. Который единственный на СНБО поддерживал идею военного положения. И агрессором Россию называл.
    .
    Так, полінувався я в.о. писати; "был неправ"(с).
    Досі шкодую, що він не став повноправним президентом. Є непевне відчуття, що при ньому щось було б інакше, і точно не гірше.
    А взагалі, у нього були повноваження на все це - воєнний стан і інше? Як у в.о.?
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Эт не я )))
    Верю! Того придурка знаю давно.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Ой вей , понеслось

Если это не популизм, то что ?

https://www.marketwatch.com/story/se...rs-11600358049

Как тебе такое Иллон Маск Яша ?
    И что?
    Мне как-то фиолетово
    Для молодых -- самое то

Я уж как лет 20 расплатился с долгами ))
    $40, 000 в год (х4) + жильё + питание -- это не пуськи-муськи
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Верю! Того придурка знаю давно.

Типово

И что?
    Мне как-то фиолетово
    Для молодых -- самое то

Я уж как лет 20 расплатился с долгами ))
    $40, 000 в год (х4) + жильё + питание -- это не пуськи-муськи
    Тоесть то, что ты за это заплатишь тебя не беспокоит . То , что банки поднимут процент для вновь прибывших на сколларшип тебя тоже не волнует . То , что те кто расплатился недавно из собственных денег ах@реют и скажут "а чё так можно было " тоже не волнует . О , что ах@ереют сами банки - тоже .
    Да ты счастливый человек . Может и мне чем поможешь ?
    А если серьезно - то я просто поражаюсь как лезко забиваются гвозди в наладом дышащий финсектор.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Это Америка, бейби
    Каждый сам за себя

Дописів
    8 040

Типово

Так, полінувався я в.о. писати; "был неправ"(с).
    Досі шкодую, що він не став повноправним президентом. Є непевне відчуття, що при ньому щось було б інакше, і точно не гірше.
    А взагалі, у нього були повноваження на все це - воєнний стан і інше? Як у в.о.?
    Вот не знаю. По конституции военное положение вводится президентом по предложению СНБО и утверждается парламентом. Так что скорее не было полномочий чем были.
    Да и что бы дало военное положение кроме усиления хаоса? А так было время подготовиться. Другое дело что активные действия в Крыму могли изменить ситуацию без всякого военного положения. Возможно, часть Крыма можно было сохранить (удержав Джанкой, например). Но что сейчас гадать - задним умом все крепки. Западные лидеры настойчиво советовали "не реагировать на провокации", думая что будет некий грузинский вариант. Это потом Меркель сказала о Путине: "он вне реальности".
    Востаннє редагував Alex75: 13.11.2020 о 10:00

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Не Обама в чем то виноват, а лейба "мирового полицейского" устарела, если вообще когда либо существовала.
    Для Украины и проблемы Крыма в частности, совершенно без разницы Обама, Трамп или Байден. Все они будут постапать в рамках возможностей , определенным конгрессом и мнением своих избирателей , которые в слову, устали от заворушек на востоке.

И когда Вы тут пытаетесь мне рассказать, что Демпартия США прям решает мировые проблемы - ну это популизм, взятый из СМИ. Они, решают СВОИ проблемы , как и любая власть. Как и ПАП решал, нанимая\организовывая стадо той политоты, которая спамит в соседних топиках.
    в 2008м году, после событий в Грузии представитель США в ООН Холбрук в интервью СНН сказал. что следующей после грузии будет агрессия РФ на Украину, то есть США прекрасно знали и о планах раши и в тоже время посол сша (обамовский) фактически запрещал Украине применять оружие в Крыму, Обамыч тупо отдал Крым заставив нас не сопротивляться, а потом вырожал озабоченность и слал нам подушки и матрасы вместо летального оружия. Старик Киссенджер говорил еще в 14 году, что Украина должна быть под рашей и обама именно по этим лекалам и работал.
    и вот в чем отличие Трампа от Обамы, первый что думает то и говорит, это по крайней мере подкупает, чувак готов был дружить с хутиным но на своих условиях, потому из Хельсинки ***ло уехал соснув, а Обама и демы, прям как наши вышиватные патриоты за лозунгами о демократии прячут банальные договорняки, я там постил ожидания европейцев, так вот будет и севпот и мягкая отдача Украины в орбиту раши
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Вот не знаю. По конституции военное положение вводится президентом по предложению СНБО и утверждается парламентом. Так что скорее не было полномочий чем были.
    Да и что бы дало военное положение кроме усиления хаоса? А так было время подготовиться. Другое дело что активные действия в Крыму могли изменить ситуацию без всякого военного положения. Возможно, часть Крыма можно было сохранить (удержав Джанкой, например). Но что сейчас гадать - задним умом все крепки. Западные лидеры настойчиво советовали "не реагировать на провокации", думая что будет некий грузинский вариант. Это потом Меркель сказала о Путине: "он вне реальности".
    конечно мог и мало того - обязан
    просто стоял вопрос - защищать страну или выбрать пропутинского пети
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Сторінка 402 з 622 ПершаПерша ... 302352392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412452502 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті