Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 400 з 622 ПершаПерша ... 300350390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410450500 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12430, показано з 7 981 по 8 000.

Тема: Трамп

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Я и не думал, что сможете
    Простите
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    - весь этот надстроенный мотлох не работает - в чем Трамп не прав? и в чем я не прав, когда говорю, что ООН обязано было решать конфликты?
    В тому, що навіть недостатньо ефективні чи погано працюючі організації - краще, ніж їх відсутність. Колись не було ООН і ОБСЄ, сьогодні вони є; завтра, можливо, створять інші організації або поліпшать роботу існуючих. Нормальний процес.

Для вас що, існує лише один метод вдосконалення - повна ліквідація? Всерйоз вважаєте, що повернутись у середньовіччя - більш продуктивний шлях?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    11 299

Типово

Каждый конфликт вызывает приток капитала в США, НАТО, ЕС и так далее.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис

Да, черт побери. Именно позиция Трампа по этому вопросу привела к ревизиям в Европе и воставновлением (счтитай укреплением) военоготовности НАТО в принципе.
    В моєму тексті, в другому абзаці, я написав і про методи, і про вірогідні наслідки. Ви, безумовно, можете оцінювати їх на свій розсуд. Заодно вважати, що світ прекрасний і безпечний, а різні застереження - то вигадки злих або недалеких людей.

P.S. Віра і передбачення, прогнозування - абсолютно різні речі. Від релігії я дуже далекий.
    Рене Декарт

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    В моєму тексті, в другому абзаці, я написав і про методи, і про вірогідні наслідки. Ви, безумовно, можете оцінювати їх на свій розсуд. Заодно вважати, що світ прекрасний і безпечний, а різні застереження - то вигадки злих або недалеких людей.

P.S. Віра і передбачення, прогнозування - абсолютно різні речі. Від релігії я дуже далекий.
    Давайте подведем итог .

1) Я верно понял (отсутвие обратного ) что при Трампе ничего плохого не произошло , из того что можно сформулировать и привязать к датам .
    2) что делать с Турцией и Эрдоганом у вас идеи нет
    3) за РФ даже не спрашиваю , "озабоченности" Обамы вас , видимо , устраивают .

Ок. Переубедили . Байден все выше решит.
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    В свете последний событий в Америке, сравнение Америки с полицейским можно трактовать неоднозначно.
    Прогрессивная (левая) часть американского общества считает что полиция себя дискредитировала, полиция беспредельщики, долой полицию.
    Типа нафиг та полиция )
    Прогресивна частина завжди так вважала?
    Назвіть це іншими словами.
    Ви ж розумієте ( чи маєте розуміти) - якщо Штати самоусунуться від цієї ролі, неминуче і дуже скоро з'являться "наступники" і нові союзи і блоки. І любов до демократії в цілому і Америки зокрема не буде там провідною ідеологією.
    Рене Декарт

Дописів
    10 628

Типово

Давайте подведем итог .

1) Я верно понял (отсутвие обратного ) что при Трампе ничего плохого не произошло , из того что можно сформулировать и привязать к датам .

Ну з Бідоном і Козирем незрозуміло. А з Ердоганом які проблеми?

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Yasha Переглянути допис
    Но я самолично наблюдал в течении последнеих нескольких дней, что люди начали улыбаться и относиться к незнакомцам весьма дружелюбно
    Для города это жесть
    не понял логических взаимосвязей
    это что, типа при Трампе, были все агрессивные, недружелюбные
    а тут раз, и на тебе при Байдене вдруг стали дружелюбные..??
    почему жесть..
    почему для города..

и это все из-за Трампа, да..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    незрозуміло. А з Ердоганом які проблеми?
    Эрдоган не вписывается в портрет "мирового полицейского " или хотябы его друга . Его ценности противоречат НАТО, в частности "греческий" вопрос , да и многого чего .
    Но может само рассосётся , да
    Shit or get off the pot!

Дописів
    10 628

Типово

Эрдоган не вписывается в портрет "мирового полицейского " или хотябы его друга . Его ценности противоречат НАТО, в частности "греческий" вопрос , да и многого чего .
    Но может само рассосётся , да
    Ну, так для ісконніков самоє оно! Протів сотоНАТО! Пєздуховному Западу назло!

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Давайте подведем итог .

Ні, неправильно.
    При Трампі серйозно ускладнились взаємовідносини всередині НАТО, аж до спроб ревізії основоположного принципу існування блоку - колективної оборони. Терміни? Відраховуйте від дня інаугурації Дональда і до його відходу з посади. Якщо слідкуєте - він і зараз затіяв перестановки в Пентагоні; дуже доречно і вчасно, в своєму стилі.
    А що Туреччина? Проблема, яка не має вирішення? За 70 років і не таке бувало.

Про Обаму і Крим ( я правильно зрозумів?) - окрема розмова. Не думаю, що тоді могло бути інакше. До речі, Україна - не член НАТО і Будапештський меморандум не є аналогом членства, бо іноді вважається, що НАТО і США зокрема мали б миттєво прийти на допомогу. Не повинні.

Що буде при Байдені - не знаю; сподіваюсь на повернення до передбачуваної політики, розрахованої на стратегічні перспективи.
    Рене Декарт

Типово

Там нечего комментировать , но вот это

Ні, Що буде при Байдені - не знаю; сподіваюсь на повернення до передбачуваної політики, розрахованої на стратегічні перспективи.
    Прям Сайфер из Матрицы . Хочу предсказуемой политики , верните меня в матрицу вранья, мне в ней комфортнее.
    Востаннє редагував _pavel: 11.11.2020 о 22:09
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

А если Президент умрет, то перевыборы и Вице становится Президентом...?

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    А если Президент умрет, то перевыборы и Вице становится Президентом...?
    А як бути із котом Шрьодінґера в Харкові?

Дописів
    54 738

Типово

назначат ИО

Дописів
    5 375

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    А як бути із котом Шрьодінґера в Харкові?
    )))
    Физик Стивен Хокинг однажды воскликнул: «Когда я слышу про кота Шрёдингера, моя рука тянется за ружьём!»

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від kupetc Переглянути допис
    )))
    Треба просто відчинити скриньку і подивитися. "Міша, всьо ***ня, давай по новой!" А там вже з ружжом, як з ахотнєґом Кушнарьовьім.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Прям Сайфер из Матрицы . Хочу предсказуемой политики , верните меня в матрицу вранья, мне в ней комфортнее.
    Це за часів Трампа щира правда звучала з усіх каналів? Одначе!
    А це не з ним пов'язане бурхливе розповсюдження терміну фейк-ньюс? Коли нібито брехливою виявилась інформація від більшості ЗМІ з багаторічною репутацією, а правдивою - з твіттера Трампа і канала Fox?
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 653

Типово

Це за часів Трампа щира правда звучала з усіх каналів? Одначе!
    А це не з ним пов'язане бурхливе розповсюдження терміну фейк-ньюс? Коли нібито брехливою виявилась інформація від більшості ЗМІ з багаторічною репутацією, а правдивою - з твіттера Трампа і канала Fox?
    Про СМИ с репутацией.
    В наше время высоких технологий и социальных сетей, СМИ стали играть несколько другую роль. Они теперь не только новости пересказывают, но и сами делают политику.
    СМИ могут объявить/назначить президента не дожидаясь процедур предусмотренных Конституцией. А дальше как снежный ком: СМИ объявили, лидеры стран спешат с поздравлениями, и т.д.
    Телега впереди лошади.
    Без подписи

Сторінка 400 з 622 ПершаПерша ... 300350390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410450500 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті