Я и не думал, что сможете
Простите
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я и не думал, что сможете
Простите
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
В тому, що навіть недостатньо ефективні чи погано працюючі організації - краще, ніж їх відсутність. Колись не було ООН і ОБСЄ, сьогодні вони є; завтра, можливо, створять інші організації або поліпшать роботу існуючих. Нормальний процес.
Для вас що, існує лише один метод вдосконалення - повна ліквідація? Всерйоз вважаєте, що повернутись у середньовіччя - більш продуктивний шлях?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Каждый конфликт вызывает приток капитала в США, НАТО, ЕС и так далее.
В моєму тексті, в другому абзаці, я написав і про методи, і про вірогідні наслідки. Ви, безумовно, можете оцінювати їх на свій розсуд. Заодно вважати, що світ прекрасний і безпечний, а різні застереження - то вигадки злих або недалеких людей.
P.S. Віра і передбачення, прогнозування - абсолютно різні речі. Від релігії я дуже далекий.
Рене Декарт
Давайте подведем итог .
1) Я верно понял (отсутвие обратного ) что при Трампе ничего плохого не произошло , из того что можно сформулировать и привязать к датам .
2) что делать с Турцией и Эрдоганом у вас идеи нет
3) за РФ даже не спрашиваю , "озабоченности" Обамы вас , видимо , устраивают .
Ок. Переубедили . Байден все выше решит.
Shit or get off the pot!
Прогресивна частина завжди так вважала?
Назвіть це іншими словами.
Ви ж розумієте ( чи маєте розуміти) - якщо Штати самоусунуться від цієї ролі, неминуче і дуже скоро з'являться "наступники" і нові союзи і блоки. І любов до демократії в цілому і Америки зокрема не буде там провідною ідеологією.
Рене Декарт
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ні, неправильно.
При Трампі серйозно ускладнились взаємовідносини всередині НАТО, аж до спроб ревізії основоположного принципу існування блоку - колективної оборони. Терміни? Відраховуйте від дня інаугурації Дональда і до його відходу з посади. Якщо слідкуєте - він і зараз затіяв перестановки в Пентагоні; дуже доречно і вчасно, в своєму стилі.
А що Туреччина? Проблема, яка не має вирішення? За 70 років і не таке бувало.
Про Обаму і Крим ( я правильно зрозумів?) - окрема розмова. Не думаю, що тоді могло бути інакше. До речі, Україна - не член НАТО і Будапештський меморандум не є аналогом членства, бо іноді вважається, що НАТО і США зокрема мали б миттєво прийти на допомогу. Не повинні.
Що буде при Байдені - не знаю; сподіваюсь на повернення до передбачуваної політики, розрахованої на стратегічні перспективи.
Рене Декарт
А если Президент умрет, то перевыборы и Вице становится Президентом...?
Рене Декарт
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Про СМИ с репутацией.
В наше время высоких технологий и социальных сетей, СМИ стали играть несколько другую роль. Они теперь не только новости пересказывают, но и сами делают политику.
СМИ могут объявить/назначить президента не дожидаясь процедур предусмотренных Конституцией. А дальше как снежный ком: СМИ объявили, лидеры стран спешат с поздравлениями, и т.д.
Телега впереди лошади.
Без подписи
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks