Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 266 з 1270 ПершаПерша ... 1662162562572582592602612622632642652662672682692702712722732742752763163667661266 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 5 301 по 5 320.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від 5*6веник Переглянути допис
    Сепаратизм , це про розділяти.Ви щойно мене , громадянина Украі'ни визначили малоросом , а себе малоросом не визна€те , тобто відокремили мене в іншу від себе групу.
    Це якраз і € сепаратизм, розділяти народ по вірі/вподобанням/тощо.
    Це не сепаратизм, це ваша назва по вашім виступам.
    І це не я розділяю, це ви самі себе відділяєте від України. Не малороської, не нової російської, а української. А українців називаєте націоналістами, вкладуючи в цю назву негатив. Ті, хто вболювають за українську Україну для вас вороги.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    2 354

Типово

.Ви щойно мене , громадянина Украі'ни визначили малоросом ,
    ніколи нормальний громадянин України не напише "на Украине" , тільки малорос

Дописів
    305

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Це не сепаратизм, це ваша назва по вашім виступам.
    І це не я розділяю, це ви самі себе відділяєте від України. Не малороської, не нової російської, а української. А українців називаєте націоналістами, вкладуючи в цю назву негатив. Ті, хто вболювають за українську Україну для вас вороги.
    В тому то й річ , що я вболіваю за Украі'ну , та проти мало/новоросіі' ,проти впливу/влади РФ над Украі'ною ,скільки я зміг прослідкувати своі' корені , вони місцеві , це й моя земля також.Але ви вважа€те ,що якщо я не розділяю ваші погляди ,- мене треба ображати/покарати/вигнати/розстріляти . Тобто ваша сепарація і відсутність толерантності призводить до конфлікту , на рівному місці.
    І чому ви впевнені , що при ескалаціі' конфлікту я буду мовчати/терпіти?
    Так і народжуються всілякі пухлини , ук на сході.

Дописів
    305

Типово

Цитата Допис від my-UA Переглянути допис
    ніколи нормальний громадянин України не напише "на Украине" , тільки малорос
    Ще хтось хоче сепарувати на ''нормальний'' та не ''нормальний''.Теж записали в малороса.
    Кумедні.
    До речі , де там у мене ''на Украине''?
    І , до речі , російську мову зна€те?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

В тому то й річ , що я вболіваю за Украі'ну , та проти мало/новоросіі' ,проти впливу/влади РФ над Украі'ною ,скільки я зміг прослідкувати своі' корені , вони місцеві , це й моя земля також.Але ви вважа€те ,що якщо я не розділяю ваші погляди ,- мене треба ображати/покарати/вигнати/розстріляти . Тобто ваша сепарація і відсутність толерантності призводить до конфлікту , на рівному місці.
    І чому ви впевнені , що при ескалаціі' конфлікту я буду мовчати/терпіти?
    Так і народжуються всілякі пухлини , ук на сході.
    А які погляди? Про що ви?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ще хтось хоче сепарувати на ''нормальний'' та не ''нормальний''.Теж записали в малороса.
    Кумедні.
    До речі , де там у мене ''на Украине''?
    І , до речі , російську мову зна€те?
    А розкладку українську ніяк?

Дописів
    84 381

Типово

недолугий вєнік без розкладки ходить форумом і засмучується рівнем аналізу.
    біда та й годі
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    305

Типово

Неможливо щось нове будувати, не знесши старе.
    Це як ремонт в квартирі. Якщо будете старі труби обкладати новою плиткою, вони прорвуть колись. Якщо не здерти старі обої і не вирівняти стіни, нові провиснуть.
    Те, що ви пропонуєте - срала, мазала, в пічку лазала.
    Вже 30 років я чую, що для українізації не час, дайте дожити старим, не ламайте звички.
    І так само було з пам'ятниками, назвами вулиць, історією. І шо...?
    Неможливо сплачувати населення з різними світогляд ми, просто тому, що нема платформи.
    І так, нема відчуття безпеки, поки в країні на яку напала підорашка, є люди, які її підтримують і хочуть привести сюди руцкіймір.
    Олігархічна система вирісла з совка і досі совками підтримуються,а ніяк не націоналістами. Головні адепти олігархів це лохторат зажопи, майбаха, шариків, всіляких нашіх країв...
    Да , плиткой старые трубы закрывать нехорошо, нужно менять трубы.Но они с водой! Надо перекрыть!
    Чорт нужно стояк закрыть вентиль в квартире них не держит.Нужно в подвал , к крану стояка!
    Пля , подвал закрыт , у кого ключ? У Васи? В 5 квартире? Ок.динь-динь здрасьте , мне Васю, как на даче?
    Дача где ?, хорошо ,это рядом, дайте номер мобилки.
    Алло ,Вася , сосед звонит , ключ от подвала нужен.А, в 3 квартире у Пети , спасибо! Динь-динь, здрасьте мне Петю.В гараже?дайте телефон ,где гараж?
    Запыхавшись от беготни по гаражам иду в подвал , закрываю стояк.
    Подымаясь , домой ,слышу на лестнице 'шо за хня , кто воду выключил?' приходится в попыхах рассказать Саше соседу чо-как и что "через 5 минут".
    Откручиваю квартирный кран и.....кусочек трубы с резьбой отламывается , ввиду ржавого состояния.
    Домашние требуют писять/чай/руки помыть , а воды йок , обьясняюсь ,входят в положение .
    Бегу в магазин , говорят лерки для нарезки резьбы нет , кранов хоть сто штук.беру кран ,несусь к деду Жоре ,навсерукимастеру , беру лерку , бегу домой ,по пути еще двум соседям обьясняю ''чичас-чичас'',
    Дома нарезаю резьбу ставлю кран ,закрываю.
    Лечу в подвал , по лестнице навстречу поднимается доча , грит ходила пипи к подруге в соседний дом,
    Спускаюсь , открываю кран , все довольны.
    Кроме домашних , где вода?
    Грю , вон старик с с него набирать.
    А унитаз/ванна/мойка?
    Так я трубы меняю.
    А нам как жить?
    Х.з.

Это лирика , но показывает мою '' независимость'' в смене труб от Васи, Пети,Саши ,сантехмагазина,Жоры, дочной подружки ,всех домашних и жителей подьезда всех девяти этажей.
    О чем это я.
    Чтобы чтото разрушить ума не надо , но как вы будете жить в разрушенном жилье , пока новое строится для меня вопрос.
    Весь мир насилья мы разрушим
    До основанья, а затем

Мы наш, мы новый мир построим —
    Кто был ничем, тот станет всем.
    Зы И таки да ,я еще в 90-х говорил , зачем сохраняют этих Лениных идолов , как обьяснять детям хтоцетаке. Говорили 'комуонмешает''.
    Где вы были тогда?
    Переименовывать надо было тогда , а не сейчас . И в нейтральные названия , ул. Липовая там итдитп.
    Но не в ул 'Бросателей камней в полицию'
    Востаннє редагував 5*6веник: 05.11.2020 о 17:20

Дописів
    305

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    недолугий вєнік без розкладки ходить форумом і засмучується рівнем аналізу.
    біда та й годі
    Звісно ж біда.
    А якщо відсутність розкладки , то недолуга Марфа не зрозумі€ , що у в€ніка на те € своі' причини.
    Треба затаврувати і крапка.Аналіз не ваше. Одноклітинна логіка.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. И рече господь: се, родъ единъ, и устне едине всехъ, и сие начаша творити: и ныне не оскудеютъ от них вся, елика аще восхотятъ творити.
    Приидите, и сошедше смесимъ тамъ язык ихъ, да не услышатъ кийждо гласа ближняго ... (таки Цы)
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

це-це воскрешение?

Дописів
    305

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    це-це воскрешение?
    цеце , це муха

Дописів
    84 381

Типово

Звісно ж біда.
    А якщо відсутність розкладки , то недолуга Марфа не зрозумі€ , що у в€ніка на те € своі' причини.
    ви за задрота обідєлісь? ))
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Да , плиткой старые трубы закрывать нехорошо, нужно менять трубы.Но они с водой! Надо перекрыть!
    Чорт нужно стояк закрыть вентиль в квартире них не держит.Нужно в подвал , к крану стояка!
    Пля , подвал закрыт , у кого ключ? У Васи? В 5 квартире? Ок.динь-динь здрасьте , мне Васю, как на даче?
    Дача где ?, хорошо ,это рядом, дайте номер мобилки.
    Алло ,Вася , сосед звонит , ключ от подвала нужен.А, в 3 квартире у Пети , спасибо! Динь-динь, здрасьте мне Петю.В гараже?дайте телефон ,где гараж?
    Запыхавшись от беготни по гаражам иду в подвал , закрываю стояк.
    Подымаясь , домой ,слышу на лестнице 'шо за хня , кто воду выключил?' приходится в попыхах рассказать Саше соседу чо-как и что "через 5 минут".
    Откручиваю квартирный кран и.....кусочек трубы с резьбой отламывается , ввиду ржавого состояния.
    Домашние требуют писять/чай/руки помыть , а воды йок , обьясняюсь ,входят в положение .
    Бегу в магазин , говорят лерки для нарезки резьбы нет , кранов хоть сто штук.беру кран ,несусь к деду Жоре ,навсерукимастеру , беру лерку , бегу домой ,по пути еще двум соседям обьясняю ''чичас-чичас'',
    Дома нарезаю резьбу ставлю кран ,закрываю.
    Лечу в подвал , по лестнице навстречу поднимается доча , грит ходила пипи к подруге в соседний дом,
    Спускаюсь , открываю кран , все довольны.
    Кроме домашних , где вода?
    Грю , вон старик с с него набирать.
    А унитаз/ванна/мойка?
    Так я трубы меняю.
    А нам как жить?
    Х.з.

Это лирика , но показывает мою '' независимость'' в смене труб от Васи, Пети,Саши ,сантехмагазина,Жоры, дочной подружки ,всех домашних и жителей подьезда всех девяти этажей.
    О чем это я.
    Чтобы чтото разрушить ума не надо , но как вы будете жить в разрушенном жилье , пока новое строится для меня вопрос.

Зы И таки да ,я еще в 90-х говорил , зачем сохраняют этих Лениных идолов , как обьяснять детям хтоцетаке. Говорили 'комуонмешает''.
    Где вы были тогда?
    Переименовывать надо было тогда , а не сейчас . И в нейтральные названия , ул. Липовая там итдитп.
    Но не в ул 'Бросателей камней в полицию'
    А ви не ставили собі питання, чому в країнах Балтії і на Західній Україні ідолів позносили ще у 91-92 рр., а на іншій частині України тільки у 14?
    Може тому, що совкі нічого не хотіли міняти, і ніякі ремонти робити? Може вони хотіли ці іржаві, старі труби картонкою прикрити і не зважати на те, що вони вже тікуть?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Звісно ж біда.
    Я не розумію, які причини в українця в Україні можуть бути, щоб українську розкладку не поставити. Це ж 3 хв. діла. Хоч сто мов постав.

Дописів
    25 976

Типово

А ви не ставили собі питання, чому в країнах Балтії і на Західній Україні ідолів позносили ще у 91-92 рр., а на іншій частині України тільки у 14??
    я бы не сказал что остаточно позносили. вот только вчера проезжал мимо бюста дорогого Леонида Ильича, можно сказать на родине Дмитрия Анатольевича. и ничего, не икается Дмитрию Анатольевичу

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... человек, может, в логове врага на СБУ работает ... вы б ему еще предложили на монитор украинский флажок повесить ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... человек, может, в логове врага на СБУ работает ... вы б ему еще предложили на монитор украинский флажок повесить ...
    Ой, перепрошую, воно ще і агент...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    я бы не сказал что остаточно позносили. вот только вчера проезжал мимо бюста дорогого Леонида Ильича, можно сказать на родине Дмитрия Анатольевича. и ничего, не икается Дмитрию Анатольевичу
    Це питання до Яроша, не до мене.

Дописів
    305

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    ви за задрота обідєлісь? ))
    Да чо мне обижаться , просто обьективно , как началась заварушка Крым , восток , - я чуть было добровольцем не пошел , тогдашний шеф отговорил . Майдан душой принял , но вот воцерквление сотни покоробило.Как пошла война в полный рост ,зашкаливающую частенько риторику сми списывал на необходимость поддержания боевого духа военных.Коробила вечерняя жизнь Днепра в период Иловайска , Д****ьцево. Ожидал введения большого налога на войну , который бы позволял воевать по настоящему, но политикам был важен рейтинг .Но чем дальше- больше все начало вырождаться в риторику вражды , в самый настоящий сепаратизм но уже со стороны политиков.
    Сейчас - результат , когда фраза на сайте '-сразу тебя запишут в 'рашеголовые' или ''патриота''.
    Такое впечатление (судя по полученному результату) , что гдето в Рф создали ферму ''патриотов'' для развала Украины.

Сторінка 266 з 1270 ПершаПерша ... 1662162562572582592602612622632642652662672682692702712722732742752763163667661266 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті