| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
правильное решение - меньше будут знать, - будут крепче спать.. :/Цієї весни в Архіву національної пам’яті вже забрали 58 млн грн на перший етап реконструкції – ці гроші пішли у фонд боротьби з коронавірусом. Про це 23 вересня повідомляє архів на своїй сторінці у Facebook.
Нещодавно Кабінет Міністрів ухвалив проект Закону “Про Державний бюджет України на 2021 рік”. У проекті коштів, виділених на реконструкцію Архіву національної пам’яті немає. Передбачені лише капітальні видатки у розмірі 9,3 млн грн – вони виділені спільно на Архів національної пам’яті та Музей Революції гідності.
Такий стан справ викликає у співробітників Архіву велике занепокоєння та навіть ставить під питання створення та існування Архіву національної пам’яті – інституції, яка планує за два роки зібрати та відкрити доступ до 4 млн історичних документів колишніх радянських спецслужб.
ну звисно то оно звисно
алэ є однэ алэ..
Голобородько посылал в жопу мвф
а этот лижет жопу мвф, а посылает в жопу теперь - всех тех, кто с ним не согласен - отакои вам ..))
так что ликувальный канабис - единственное, что спасет рейтинги зе, психическое здоровье граждан, да вообще - поможет все это осознать и переосмыслить совершенно под другим углом зрения![]()
голосуй за канабис - и не прогадаешь![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
.. Нюрнбергские процессы (как и Гаагские трибуналы по военным преступлениям) организуют победители, а не побежденные ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
шо тут? пропаганда мертвечука-табакова?
зы. мертвечук выиграл суд и у нас теперь запрещают книги.
Востаннє редагував Мафальда: 19.10.2020 о 10:57
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
не знаю. мне галкин не понравился.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
от і Герман дістали...
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
запретить книгу и то, что суд решил, несколько разные вещи)
суд решил признать недостоверными некоторые фразы, приведенные в книге, и обязал удалить их, а также запретить распространять напечатанный тираж книги и дальнейшее ее тиражирование до устранения фраз, несущих информацию о Медведчуке.
Было бы странно, если бы зелёный суд, уже 1,5 года пляшущий под дудку Бени и портянки, принял решение на ПОЛЬЗУ стране.И было бы еще более странно, если бы зелёное быдло-стадо НЕ ПОДДЕРЖАЛО бы подобное решение коррумпированного суда: всё, что во ВРЕД стране, на РАДОСТЬ зебилам.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks