тыпасари какие стасти! "пырнуть"![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
тыпасари какие стасти! "пырнуть"![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
поди бутелированный будет? яд-то. в отличиии от из горлА![]()
Востаннє редагував Мафальда: 15.09.2020 о 21:50
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Капакобана. Варадеро.
Мне не. Кто ж нас посадит? Мы ж памятники.
Кабана.
обозвала кабаном.
обиделся.
женись на Глобусе.
совет да сова.
нимагу. там плохая генетике
Настя, нам пздец.
мы слишком везде.
моё с тобой (ты во всём виновата) отсутствие бана лишь упущение сонных модеров.
так нельзя. ведь ты единолично убиваешь этот форум.
Марчук это старый коммунист....
..верной дорогой идете товарищи.
Дивитися, слухати це зелене чмо вже нема сил.
Генератор ідіотизму. Кожне його появлення і відкривання рота, це треш.
Здається, що ще тупіше нічого вже неможливо побачити і почуту, але кожен раз він перевершує сам себе.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
ДЕМОКРАТИЯ — это когда грамотные и ответственные бессильно наблюдают за тем, как неучи и бездельники выбирают им руководителем неуча и бездельника. (c)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks