| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
О чем вы спорити??
90% всех активов вместе с бумагами планеты принадлежат , нольцелыхстомиллионому , если не меньше, проценту населения этой планеты , еще процентов пять- шесть багатств в госсобственности. Все!
... 99% населения живут и преумножают в кредит, от щедрот.
""Зміни відбуваються швидко, або не відбуваються ніколи". Про це детальніше у відео розповість Петро Порошенко, громадський та політичний діяч, народний депутат України 3-го, 4-го, 5-го і 7-го скликань, міністр економічного розвитку і торгівлі України, міністр закордонних справ України, голова Ради Національного банку України. Заслужений економіст України.
Розвиток буває або дуже швидким, або його немає взагалі."
13,11.2013 року.
https://www.youtube.com/watch?v=sdtjDHXx1-U
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Та отнюдь. Хто заважав 5-му від слів перейти до справ, якщо він, ще через "не можу" працюючи в уряді Азарова так ясно розумів, в чому запорука успіху?
Ясно розуміючи, що робитиме це в умовах агресії ( а якщо не розумів - хто йому доктор?). Хоча б на підконтрольній території, якої 93%, і на якій народ в масі не дуже проінформований, що десь там іде війна?
Та і відчуття не полишає, що до 4-5 у підсумку не долучився 6-й, просто і невимушено поповнивши "колектив".
Рене Декарт
Вы читали хотя бы то что цитировали из моего поста, которому аппелируете.
Там четко сказано - заложены ОСНОВЫ. Это значит только начат процесс реформирования. Созданы антикоррупционные структуры, приняты законы, начаты реформы. Не закончены - да, медленно - возможно, не радикальны - точно. Но - НАЧАТЫ!
А у вас про что?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Про те, що "закладати основи" потрібно було інакше. Як саме - він, виявляється, і сам знав, і іншим розповідав.
Або "закладати" їх так, щоб не доводилось діставати збільшувальне шкло і пояснювати: синку, дивись - оце море ( ой - основи).
Або щоб потім кожного року не тлумачити списки Форбса.
Рене Декарт
І знову про поганого Порошенка.
Поганий, поганий, все робив погано.
Давайте про ліпшій вибір мудраганаріда.
Про досягнення... Про виправлення помилок 5-го. Про реХформи.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я беру до уваги не ваші розрахунки, а сухі, безжальні цифри. Наприклад, такі:
" ...П.Порошенку доверяют 22%, не доверяют - 75%."
Источник: https://censor.net/ru/n3218327
А вже більше року минуло, так? І діюча влада показала вже себе достатньо.
І саме з партією цього лідера мають об'єднатись всі проукраїнські сили; правильно?
Результат передбачуваний?
Я б, до речі, з великим інтересом подивився на опитування ( якби хтось здогадався його провести), де пропонували б два варіанти: хто підтримає ЄС у нинішньому вигляді, і хто підтримав би їх, якби там не було і згадки про Порошенка.
Є відчуття, що результати відрізнялись би. Можливо, суттєво.
Рене Декарт
Зараз нема жодної проукраїнської партії більш потужної, чим ЄС.
Так хто з ким має об'єднуватися?
А про Порошенко, це ж зрозуміло.... Така ненависть, така ненависть.. А чого?.. От просто ненавиджу.
На хрєна такі люди потрібні в підтримці? Що вони можуть підтримувати, якщо крім емоціями нічим не керуються? Їм завтра тєлік наспіває ще щось і про когось, і вони знов будуть на емоціях.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Суспільство обговорює поточну діяльність чи частіше - згадує про минулі здобутки і провали: Кравчука, Кучми, Ющенка, Януковича, Порошенка, Зеленського, а також численних міністрів, депутатів, інших посадовців і просто відомих державних і громадських діячів періоду незалежності, а також і УССР.
Обгрунтуйте, чому в цьому переліку має бути виняток для Петра?
Не та тема? Так складається, що питання перетинаються, іноді розмова дійсно йде в сторону. Але це в усіх темах, нічого особливого. Не помічав, щоб обговорення інших дійових осіб вас до такої міри бентежило.
А про досягнення вам вже радили: не чекайте, а пишіть самі.
Рене Декарт
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks