Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 540 з 2532 ПершаПерша ... 4044049053053153253353453553653753853954054154254354454554654754854955059064010401540 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 10 781 по 10 800.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Там написано ровно то, что платные парковки это хорошо. Это обычная практика мунициаплов. Днепр там в первой строчки предложения
    Ну вот я ж тебе и говорю. Что в Днепре это не обычная практика. Тут платной парковкой занимается офшор. А мунициалы только расходы покрывают.... Ты бы изучил вопрос. А не описывал сферического коня в вакууме. Потому что у нас и не вакуум и не конь.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Еще раз, это в твое логике "лучшего банковского дела в мире".
    Я говорил про услугу АРЕНДЫ автомобиля. Если она не оказана в полном мере, я не заплачу.

Ты до сих пор даже не пытаешься понять, что такое кредитная карта и как это работает, а лепишь свой шаблон "универасальной" на так во всем мире.
    Так я этого и не скрываю. Я тебя уже давно не понимаю, поскольку то что ты пишешь у меня с реалиями не согласуется. Что значит ты не заплатишь. Максимум что ты можешь это оспорить платеж в суде. И это я уже молчу что кредитная карта тоже услуга, и тоже не бесплатная.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ну вот я ж тебе и говорю. Что в Днепре это не обычная практика. Тут платной парковкой занимается офшор. А мунициалы только расходы покрывают.... Ты бы изучил вопрос. А не описывал сферического коня в вакууме. Потому что у нас и не вакуум и не конь.
    Ты о чем споришь ? Открой ещё раз то , что ты цитировал и перечитай ещё раз .
    Не понимаешь написанного - ок.
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

И да, кому.
    Смотри тему про платные парковки. при том, что платные парковки вполне себе обычная и правильня тема для муниципалитета.
    Я бы с удовольствием платил за парковки даже в два раза больше, если бы вокруг было ровненько, чистенько убрано, политы аккуратные газоны ... а "за разметку" по ямам кому попало - хрен ... ээээ ... между левой и правой полужопицами.

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Я бы с удовольствием платил за парковки даже в два раза больше, если бы вокруг было ровненько, чистенько убрано, политы аккуратные газоны ... а "за разметку" по ямам кому попало - хрен ... ээээ ... между левой и правой полужопицами.
    Ну вот , начались условия . Утром стулья .. о чем и шла речь .
    Это по первой части , а по второй (кому ) - ну тут вот как типовой пакс у тебя тоже вопросы . А говорил , другое

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Пакса (с) бесит не комy
    Всего две итерации ,и ты себя опроверг
    Shit or get off the pot!

Дописів
    12 402

Типово

О чем вы спорити??

90% всех активов вместе с бумагами планеты принадлежат , нольцелыхстомиллионому , если не меньше, проценту населения этой планеты , еще процентов пять- шесть багатств в госсобственности. Все!

... 99% населения живут и преумножают в кредит, от щедрот.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Это НЕМНОГО начало менятся в 14-19 гг. Да - меняться началось немного.))
    ""Зміни відбуваються швидко, або не відбуваються ніколи". Про це детальніше у відео розповість Петро Порошенко, громадський та політичний діяч, народний депутат України 3-го, 4-го, 5-го і 7-го скликань, міністр економічного розвитку і торгівлі України, міністр закордонних справ України, голова Ради Національного банку України. Заслужений економіст України.
    Розвиток буває або дуже швидким, або його немає взагалі."
    13,11.2013 року.
    https://www.youtube.com/watch?v=sdtjDHXx1-U
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    ""Зміни відбуваються швидко, або не відбуваються ніколи". Про це детальніше у відео розповість Петро Порошенко, громадський та політичний діяч, народний депутат України 3-го, 4-го, 5-го і 7-го скликань, міністр економічного розвитку і торгівлі України, міністр закордонних справ України, голова Ради Національного банку України. Заслужений економіст України.
    Розвиток буває або дуже швидким, або його немає взагалі."
    13,11.2013 року.
    https://www.youtube.com/watch?v=sdtjDHXx1-U
    И? Детская манипуляция подмены разговора о делах разговором о словах - накуя такое делаете?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

И? Детская манипуляция подмены разговора о делах разговором о словах - накуя такое делаете?
    Та отнюдь. Хто заважав 5-му від слів перейти до справ, якщо він, ще через "не можу" працюючи в уряді Азарова так ясно розумів, в чому запорука успіху?
    Ясно розуміючи, що робитиме це в умовах агресії ( а якщо не розумів - хто йому доктор?). Хоча б на підконтрольній території, якої 93%, і на якій народ в масі не дуже проінформований, що десь там іде війна?

Та і відчуття не полишає, що до 4-5 у підсумку не долучився 6-й, просто і невимушено поповнивши "колектив".
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Та отнюдь. Хто заважав 5-му від слів перейти до справ, якщо він, ще через "не можу" працюючи в уряді Азарова так ясно розумів, в чому запорука успіху?
    Ясно розуміючи, що робитиме це в умовах агресії ( а якщо не розумів - хто йому доктор?). Хоча б на підконтрольній території, якої 93%, і на якій народ в масі не дуже проінформований, що десь там іде війна?

Та і відчуття не полишає, що до 4-5 у підсумку не долучився 6-й, просто і невимушено поповнивши "колектив".
    Вы читали хотя бы то что цитировали из моего поста, которому аппелируете.

Там четко сказано - заложены ОСНОВЫ. Это значит только начат процесс реформирования. Созданы антикоррупционные структуры, приняты законы, начаты реформы. Не закончены - да, медленно - возможно, не радикальны - точно. Но - НАЧАТЫ!

А у вас про что?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

А у вас про что?
    Про те, що "закладати основи" потрібно було інакше. Як саме - він, виявляється, і сам знав, і іншим розповідав.

Або "закладати" їх так, щоб не доводилось діставати збільшувальне шкло і пояснювати: синку, дивись - оце море ( ой - основи).

Або щоб потім кожного року не тлумачити списки Форбса.
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Про те, що "закладати основи" потрібно було інакше. Як саме - він, виявляється, і сам знав, і іншим розповідав.

Або "закладати" їх так, щоб не доводилось діставати збільшувальне шкло і пояснювати: синку, дивись - оце море ( ой - основи).

Або щоб потім кожного року не тлумачити списки Форбса.

У ребенка настолько плохо со зрением?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

У ребенка настолько плохо со зрением?
    Ви ж знаєте, що я відповім? Вже 100500 раз повторено. Настолько плохо виявилось десь у 3/4 населення.
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Ви ж знаєте, що я відповім? Вже 100500 раз повторено. Настолько плохо виявилось десь у 3/4 населення.
    45% = 3\4 ?

..и с математикой траблы...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

І знову про поганого Порошенка.

Поганий, поганий, все робив погано.
    Давайте про ліпшій вибір мудраганаріда.
    Про досягнення... Про виправлення помилок 5-го. Про реХформи.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

45% = 3\4 ?

..и с математикой траблы...
    Я беру до уваги не ваші розрахунки, а сухі, безжальні цифри. Наприклад, такі:
    " ...П.Порошенку доверяют 22%, не доверяют - 75%."
    Источник: https://censor.net/ru/n3218327

А вже більше року минуло, так? І діюча влада показала вже себе достатньо.
    І саме з партією цього лідера мають об'єднатись всі проукраїнські сили; правильно?
    Результат передбачуваний?

Я б, до речі, з великим інтересом подивився на опитування ( якби хтось здогадався його провести), де пропонували б два варіанти: хто підтримає ЄС у нинішньому вигляді, і хто підтримав би їх, якби там не було і згадки про Порошенка.
    Є відчуття, що результати відрізнялись би. Можливо, суттєво.
    Рене Декарт

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

І саме з партією цього лідера мають об'єднатись всі проукраїнські сили; правильно?

Я б, до речі, з великим інтересом подивився на опитування ( якби хтось здогадався його провести), де пропонували б два варіанти: хто підтримає ЄС у нинішньому вигляді, і хто підтримав би їх, якби там не було і згадки про Порошенка.
    Зараз нема жодної проукраїнської партії більш потужної, чим ЄС.
    Так хто з ким має об'єднуватися?
    А про Порошенко, це ж зрозуміло.... Така ненависть, така ненависть.. А чого?.. От просто ненавиджу.
    На хрєна такі люди потрібні в підтримці? Що вони можуть підтримувати, якщо крім емоціями нічим не керуються? Їм завтра тєлік наспіває ще щось і про когось, і вони знов будуть на емоціях.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    І знову про поганого Порошенка.

.
    Суспільство обговорює поточну діяльність чи частіше - згадує про минулі здобутки і провали: Кравчука, Кучми, Ющенка, Януковича, Порошенка, Зеленського, а також численних міністрів, депутатів, інших посадовців і просто відомих державних і громадських діячів періоду незалежності, а також і УССР.

Обгрунтуйте, чому в цьому переліку має бути виняток для Петра?

Не та тема? Так складається, що питання перетинаються, іноді розмова дійсно йде в сторону. Але це в усіх темах, нічого особливого. Не помічав, щоб обговорення інших дійових осіб вас до такої міри бентежило.

А про досягнення вам вже радили: не чекайте, а пишіть самі.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    .
    На хрєна такі люди потрібні в підтримці? Що вони можуть підтримувати, якщо крім емоціями нічим не керуються? Їм завтра тєлік наспіває ще щось і про когось, і вони знов будуть на емоціях.
    Шкода, що ви не можете поглянути на себе збоку. Мабуть, вважаєте, що ви - інакша.
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

И опять вы разговор о том как менять Украину перетягиваете на обсуждение Пороха.. ))

Ок. В нынешней Украине, с учётом того что говорил Глобу и я чуть выше кого ВЫ предлагаете в качестве проукраинского лидера способного стать Президентом будущей европейской Украины?

Сторінка 540 з 2532 ПершаПерша ... 4044049053053153253353453553653753853954054154254354454554654754854955059064010401540 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті