| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Це вождя тобі треба слухати, а політика треба оцінювати за зроблені справи. Порошенко себе показав із самою найкращої сторони, як політик і себе не забував у сучасних реаліях, а хто його змінив - дрібна школота, на яку як би сподівалися.
Гадаю, вже досподівалися чи чекаємо на нові сюрпризи?
Аха. Потому что чем дальше - тем больше фейков (по типу Свинарчуков, Ротердама, пьянства, отдыха и т д ) будет рассыпаться на глазах украинцев и тем явнее будет становиться реальная героическая роль и Пороха, и Турчинова, и Муженко, и Гонтаревой, и Авакова, и Парубия и Забродского да и того же Коломойского и Таратуты- многих тех кто не струсил и вырулил страну в тот момент, когда все было сделано очень хорошо, что бы этого не получилось....
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
..а зеленый попугайчик думает(на самом деле нет) - чем чаще он повторит тем убедительнее манипуляция со словами оппонента будет ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Это гениальновін пролетів, що б показати суть безпорадності 73%.![]()
.. украинский народ захотел выбрать клована .. кто я такой, чтобы указывать украинскому народу? ... хочешь, Вася, клована - хавай, Вася, на здоровье ...![]()
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks