Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 425 з 2532 ПершаПерша ... 3253754154164174184194204214224234244254264274284294304314324334344354755259251425 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 8 481 по 8 500.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    ... и теперь феерит фейками рашасми и капитулянской риторикой.
    Не знаю ездил кудато кучма или нет, но он (и остальные) хотя бы помалкивал. А это я смотрю с легкостью сдаст украину и еще и сглотнет.
    До вас до сих пор не дошло,что нет политиков сдающих или не сдающих.
    Есть те,кому выгодны одни ,есть те,кому выгодны другие.
    И все они действуют в своих интересах.
    Не более

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Знову в темі про Янелоха суцільний Порошенко.

Може досить про нього?
    Є факт - Кравчук і Фокін. Оба-два за прямі переговори з Лугандонію.
    Вован це підтримує.
    Є ситуація, яка може призвести до того, що вимагає кремль вже 6 років.
    А вони не про сьогодення, а знову про Пороха.

Агов, зелені, може все ж таки про Ваву і Україну?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Може в дзеркало спочатку подивитись? Чи ви тут любов сієте?
    я нормально отношусь к украинцам. которые мне не рассказывают как шикарно в оптику видно мою спину лишь за выбор не вашего идола, которые мне не вещают муйню типа фарион или пабубия. сея ненависть к так называемым не титульным украинцам, которые не танцуют на гимне вводя шариковщину в школах, могу очень долго продолжать перечислять все ваши заслуги как перед Конституцией, так и многонациональной, многоконфессиональной, и светской Украиной
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    я нормально отношусь к украинцам. которые мне не рассказывают как шикарно в оптику видно мою спину лишь за выбор не вашего идола, которые мне не вещают муйню типа фарион или пабубия. сея ненависть к так называемым не титульным украинцам, которые не танцуют на гимне вводя шариковщину в школах, могу очень долго продолжать перечислять все ваши заслуги как перед Конституцией, так и многонациональной, многоконфессиональной, и светской Украиной
    Тобто ви самі ділите українців на нормальних і ні, але винуваті інші? Зрозуміло...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Прикинь, считаю себя патриотом, причем реально осознаю, что для целостности государства ненависть, которую сеете вы более опасна чем хутинская агрессия
    Кумедний. Весь твій патріотизм спрямований, що б загальмувати, сповільнити розвиток національної України. Про яку цілісність держави йде мова, коли твої сородичі тупо її зрадили і продовжують проводити підривну діяльність, що б знову створити умови для подальшої окупації. Це і є справжній сенс твого існування, жити в окупації, в окупації тієї система, яка виховала тебе відповідно до її вимог. Кожен твій бзік, це несвідоме потурання ворогу.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Вован це підтримує.
    А как иначе нам обустроить свое "Приднестровье"?
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Знову в темі про Янелоха суцільний Порошенко.

Може досить про нього?
    Вован це підтримує.
    Є ситуація, яка може призвести до того, що вимагає кремль вже 6 років.
    А вони не про сьогодення, а знову про Пороха.

Агов, зелені, може все ж таки про Ваву і Україну?
    Ведьма запамятовала чьи подписи стоят на минских соглашениях
    ну или в упор не видела подписи плотницкого и захарченка
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Тобто ви самі ділите українців на нормальних і ні, але винуваті інші? Зрозуміло...
    та да, если мне кидают мелочь в лицо, то вероятность ответки более чем высока

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Кумедний. Весь твій патріотизм спрямований, що б загальмувати, сповільнити розвиток національної України. Про яку цілісність держави йде мова, коли твої сородичі тупо її зрадили і продовжують проводити підривну діяльність, що б знову створити умови для подальшої окупації. Це і є справжній сенс твого існування, жити в окупації, в окупації тієї система, яка виховала тебе відповідно до її вимог. Кожен твій бзік, це несвідоме потурання ворогу.
    это ты про что?
    про "слава нации"?))
    блд. развиватели, ты лучше расскажи, что вы не угробили за последние пять лет

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Уже все давно на этом ресурсе забили болт на сторонников Пэтра. Ну кроме Глобуса. И они всей своей компанией не могут ни фига с ним поделать.
    ЗЫ 2 Глобус, что ты в принципе им хочешь доказать? Жизнь уже все доказала.... Они на обочине, поэтому и злятся...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Уже все давно на этом ресурсе забили болт на сторонников Пэтра. Ну кроме Глобуса. И они всей своей компанией не могут ни фига с ним поделать.
    ЗЫ 2 Глобус, что ты в принципе им хочешь доказать? Жизнь уже все доказала.... Они на обочине, поэтому и злятся...
    Про ситуацію з перемовинами щось буде?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Саш, скорее всего ты сможешь понять как бывший руховец
    эти чучела просто нахер расстреливают национальную идею, своими черноротыми полными ненависти и тупизны постами на мове нахер убивают желание у подрастающего поколения пользоваться национальным языком
    понимаешь, пока вот это вот средневековье тут будет агрессивничать люди будут бежать отсюда

Дописів
    46 288

Типово

Шо опять?!?! (С)

Опять глобус залез на бронивичек и вопит НАРАСТОВ!!!!! ?? А кто не хочет объявлять войну Раше - те предатели?!!! ))

Обычно говорят - время лечит..но налицо неизлечимая травма... ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    29 157

Типово

Наташа, а на кацапских форумах толкутся нормальные украинцы или нет?
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Ти знущаєшся з нас. Ти ж в постійному конфлікті з нами українцями, ти залишився неспроможним воїном колишньої зниклої імперії. Імперії немає, а ти продовжуєш продукувати застарілі наративи.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Я зрозумів - ти просто не здатний вивчити українську мову. Ну щелепа в тебе не так побудована! Ось через це й бісишся. Мишебрат як він є.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

эти чучела просто нахер расстреливают национальную идею, своими черноротыми полными ненависти и тупизны постами на мове нахер убивают желание у подрастающего поколения пользоваться национальным языком
    понимаешь, пока вот это вот средневековье тут будет агрессивничать люди будут бежать отсюда
    Ги-и!!! Навмисне буду спілкуватися з тобою виключно українською - мабудь луснеш від злості!
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ну как то так. Но все что нас не убивает, делает нас сильнее. И если эта нация чего то стоит, то она это переживет. А я лично верю в эту нацию, думаю, что переживет она это легко и просто. Более того еще и научится отличать зерна от плевел.....
    ЗЫ я уже давно сказал, что Пэтро со своими сторонниками ведут откровенную и неприкрытую войну против Украины. Ну и? Нужно побеждать в этой войне.... И да я с тобой согласен, от них вреда на данном этапе больше чем от ху.йла. Ну так еще Бандера об этом предупреждал. Помнишь про вшей и гнид? Ничего не ново в этом мире....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Маразм твій міцнішає, коли ти стаєш самим собою, коли посилає так далеко національну ідею, мову. Це все зрозуміло, бо це все від безсилля, бо реально на сьогоднішньому постсовку вже далеко не поїдеш, буде тільки гірше, поки не почне розвиватися національна Україна.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Ну как то так. Но все что нас не убивает, делает нас сильнее. И если эта нация чего то стоит, то она это переживет. А я лично верю в эту нацию, думаю, что переживет она это легко и просто. Более того еще и научится отличать зерна от плевел.....
    ЗЫ я уже давно сказал, что Пэтро со своими сторонниками ведут откровенную и неприкрытую войну против Украины. Ну и? Нужно побеждать в этой войне.... И да я с тобой согласен, от них вреда на данном этапе больше чем от ху.йла. Ну так еще Бандера об этом предупреждал. Помнишь про вшей и гнид? Ничего не ново в этом мире....
    про гнид то петлюра

Сторінка 425 з 2532 ПершаПерша ... 3253754154164174184194204214224234244254264274284294304314324334344354755259251425 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті