На Поляндії усім безкоштовні тести на ковід... зробив?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бо нарід хоче, щоб хтось перестав красти, порушувати закон, жити по-совісті, а от його особисто не чіпай, він буде жити як звик.
Ми вже це обговорювали хрєнзнаєскількиразів.
Поки в головах людей буде нормою- красти можно, порушувати закон можно, використовувати будь які можливості, навіть кримінальні, можно, нічого не зміниться.
Новий склад ВР прийшов. Багато людей буквально з вулиці. І що? Пішли "заробляти" майно. І більшість відноситься до цього з розумінням, бо на їх місці робила бы теж саме.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Да?
От чого я розуміла, що не буде цього? Бо не може він цього зробити, навіть якщо б дуже хотів? І кого саме він взяв "під крило"?
І що за наївні дитячі розмови про "поспособствует"?
Ну, це ж ідіотом треба бути, щоб такі надії покладати на Порошенко у 14.
Отак і ваша срана більшість. Я ж кажу, психологічний рівень 12 - річних підлітків.
почему вы отвечаете за весь народ?
у меня много знакомых и друзей ,которые выехали и живут в ес не нарушая закон.
и выехали,зная,что они от власти не добьются законности.
это не народ?
или вы единолично высказываете мысли народа ?
с улицы?
вам не смешно такое писать?
ну так тогда какая разница.кто у власти,если даже вы бы на их месте воровали бы?
значит порошенко нагло врал,тогда шурик и прочие правы, вы с ними спорите ,зная ,что вы неправы
ну и почему нельзя было прикончить рыгов.когда большая часть их выехала,а прочие затихли боясь уголовных дел?
я уже не говорю о том,как у вас у "недопатриотов" не срабатывает триггер того,что при петре работали чорновил и гончаренко,которые хотели защищать русский язык с оружием и бывшие правой рукой яныка
а в чем проблема?
гиркина не смог остановить,быстро ехал?
или ахметова пригрел ,который допустил закрепления боевиков на востоке?
Ті, хто виїхав не хочуть нічого міняти тут. Прикладати сили для побудови у своїй країні того, що мають вже інші.
Я їх розумію. Життя одне. Вони хочуть все і відразу. Однак народи, серед яких вони зараз опинилися, не в лотерею це виграли. А будували все самі. Так, колись, але самі. А наші отримали вже все на халяву .
ведьма ,не перескакивайте с темы на тему.
вы утверждаете,что народ плохой и все воруют.
я говорю,что не все и далеко не все.
при правильных шагах власти,все можно было бы исправить лет за 15.
но этих шагов нет.
и не надо заставлять людей прикладывать силы строить светлое будущее,это не совок,людям надо жить здесь и сейчас.
многие не доживут даже до первых улучшений,если прикинут,что остался бы порошенко
Розтікатися мис'ю.
Мись-це білка. І вона дуже швидко стрибає по деревах.
Це вираз давньоруський. І тупі його перебрехали.
Це-перше. А, друге, ви праві, ваш рівень-казки і неспроможність зрозуміти те, що в реальному, дорослому житті не буває так, як в дитячих казках.
Отак і тупа більшість, яка фізично стала дорослою, а психологічно залишилася на рівні дітей.
Потрібно як беззеб звалити на все халявне, і звідтіля виводити на чисту воду і повчати як тут жити .
Ну клоун на манєжє))))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks