Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 388 з 2532 ПершаПерша ... 2883383783793803813823833843853863873883893903913923933943953963973984384888881388 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 7 741 по 7 760.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    6 031

Типово

Они продолжают их делать

"... Вони не з того почали... починати треба з тих, хто отримує мільйони..."(с)
    Та, правильно все вони почали, вірніше, продовжують... тіки так, тіки крізь шлунок.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. я вот не пойму: зачем все эти говорящие головы еще и руками машут, когда несут всякую фигню по инстаграммам/вайберам/у-тубам?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. я вот не пойму: зачем все эти говорящие головы еще и руками машут, когда несут всякую фигню по инстаграммам/вайберам/у-тубам?
    Митинговая привычка/рефлекс.....
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Самолет, ты там что то говорил о рейтингах... читай... https://www.facebook.com/SeredaUa/posts/154957409495418 обрати внимание на лайки и перепосты....
    І що? Ну, якийсь яскравий представник 73-х процентів, видно один з дуже-дуже упоротих. І що? Ну 15000 перепостів. І що??? Та я тобі можу багато відосиків з такою кількістю перепостів накидати, ось тобі: https://www.facebook.com/InfoFaktUA/...08882789221868 19 000 перепостів і 31 000 лайків. https://www.facebook.com/InfoFaktUA

СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Самолет, ты там что то говорил о рейтингах... читай... https://www.facebook.com/SeredaUa/posts/154957409495418 обрати внимание на лайки и перепосты....
    Ой Шурик, мы хоть с вами по разные стороны барикад, но не могу поверить, что вы на такие посты ведетесь

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Яценюк мудрые слова говорит, Зе-сторонникам по ссылке Ш-Г такое конечно не по душе, но как говорят, из песни слов не выкинешь

У ВІДПОВІДЬ НА ПОВІДОМЛЕННЯ КРЕМЛЯ ПРО РОЗМОВУ З ПРЕЗИДЕНТОМ ЗЕЛЕНСЬКИМ

Замість миру Кремль розгортає нову спеціальну операцію навколо України.

Президенту Путіну варто сказати кілька речей.

Перше. Все, що відбувається на Донбасі і в Криму, - це не «внутрішньоукраїнська криза», як ви хочете подати. Це - пряма російська агресія під вашим прямим керівництвом, і не треба вдавати роль спостерігача та посередника.

Друге. На українській землі не буде виборів під дулами російських автоматів чи за вказівками з Кремля. Геть з України. Ми самі розберемося з виборами.

Справжні демократичні вибори треба провести в Росії. Увесь демократичний світ радо допоможе.

Третє. Україна ніколи не буде виконувати Мінські домовленості в російській версії.

Не думайте, що зумієте встановити контроль над Україною. Не вдасться.

І ще одне. Кремль називає українську владу «киевскими властями». Це в них підсвідоме. Судячи з Хабаровська, «московские власти» можуть в майбутньому обмежитися МКАДОМ.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Ой Шурик, мы хоть с вами по разные стороны барикад, но не могу поверить, что вы на такие посты ведетесь
    Та то пример Самолету по поводу рейтингов. Мы там в теме Пэтра обсуждали....
    ЗЫ и тем не менее кто то ведется....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    І що? Ну, якийсь яскравий представник 73-х процентів, видно один з дуже-дуже упоротих. І що? Ну 15000 перепостів. І що??? Та я тобі можу багато відосиків з такою кількістю перепостів накидати, ось тобі: https://www.facebook.com/InfoFaktUA/...08882789221868 19 000 перепостів і 31 000 лайків. https://www.facebook.com/InfoFaktUA

Ты так и не завязал с восторгами от дешевой куйни для быдла...

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Кстати, по поводу рейтингов:

Президентский рейтинг: 30,2% - за Зеленского, 14,4% - Бойко, 13,7% - Порошенко, - опрос "Рейтинга".
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 351

Типово

Больше, больше вафель от Рошена.

Дописів
    46 288

Типово

Больше, больше видосиков от 95 квартала! ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. если к заголовку данной темы добавить частицу "ли", и переставлять её по вкусу - интересные сочетания получаются ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Ты так и не завязал с восторгами от дешевой куйни для быдла...
    Та знаю, знаю: тільки ти знаєш істину. Тільки чомусь не хочеш нам цей істинний шлях показати...
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    Та знаю, знаю: тільки ти знаєш істину. Тільки чомусь не хочеш нам цей істинний шлях показати...
    Та при чем тут истина.... я тебе в пример привел хоть и колхозную но аналитику, а ты мне какую то куйню от школоты.... даже Шарий с Дубинским по сравнению с тем просто пример элитарности.... и вы еще удивлены чего народ за вами не идет...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Та при чем тут истина.... я тебе в пример привел хоть и колхозную но аналитику, а ты мне какую то куйню от школоты.... даже Шарий с Дубинским по сравнению с тем просто пример элитарности.... и вы еще удивлены чего народ за вами не идет...
    За ким?
    Народ йде за халявой, популізмом і безвідповідальністю.

Будь який політик, який вийде і чесно скаже, що краще не буде, бо шлях до становлення нормального суспільства, яке дивиться в майбутнє, а не стогне за минулим, ми ще не пройшли і він важкий і не швидкий, - ніколи не буде популярним.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    За ким?

Будь який політик, який вийде і чесно скаже, що краще не буде, бо шлях до становлення нормального суспільства, яке дивиться в майбутнє, а не стогне за минулим, ми ще не пройшли і він важкий і не швидкий, - ніколи не буде популярним.
    Петро в першому турі в 2014 набрав 53%. Тоді народ за ним йшов.... до 2019 залишилось 16%, за якимсь клоуном пішло в два рази більше. А в другому турі й в три...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Яценюк мудрые слова говорит, Зе-сторонникам по ссылке Ш-Г такое конечно не по душе, но как говорят, из песни слов не выкинешь

У ВІДПОВІДЬ НА ПОВІДОМЛЕННЯ КРЕМЛЯ ПРО РОЗМОВУ З ПРЕЗИДЕНТОМ ЗЕЛЕНСЬКИМ

Замість миру Кремль розгортає нову спеціальну операцію навколо України.

Президенту Путіну варто сказати кілька речей.

Перше. Все, що відбувається на Донбасі і в Криму, - це не «внутрішньоукраїнська криза», як ви хочете подати. Це - пряма російська агресія під вашим прямим керівництвом, і не треба вдавати роль спостерігача та посередника.

Друге. На українській землі не буде виборів під дулами російських автоматів чи за вказівками з Кремля. Геть з України. Ми самі розберемося з виборами.

Справжні демократичні вибори треба провести в Росії. Увесь демократичний світ радо допоможе.

Третє. Україна ніколи не буде виконувати Мінські домовленості в російській версії.

Не думайте, що зумієте встановити контроль над Україною. Не вдасться.

І ще одне. Кремль називає українську владу «киевскими властями». Це в них підсвідоме. Судячи з Хабаровська, «московские власти» можуть в майбутньому обмежитися МКАДОМ.
    это тот,что украл деньги со стены ,так ее и не достроив?
    ну авторитетный источник

Дописів
    6 031

Типово

По простому - за дешевою ковбасою і бескоштовними супутниковими тарілками, але бистро...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    За ким?

с каких пор желание,чтоб власть престала воровать считается халявой?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Петро в першому турі в 2014 набрав 53%. Тоді народ за ним йшов.... до 2019 залишилось 16%, за якимсь клоуном пішло в два рази більше. А в другому турі й в три...
    Ну, правильно, бо нарід після Майдану мав дуже великі сподівання на Диво. Що от прям завтра Порошенко все розрулить.
    А у 19 тіж самі сподівання були на Ваву. Якщо воно досидить, навряд буде в нього 25% прихильників, які готові будуть йти за ним і підтримувати його.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Сторінка 388 з 2532 ПершаПерша ... 2883383783793803813823833843853863873883893903913923933943953963973984384888881388 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті