| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Он же нудный что писец. Я имею в виду Пруста....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Совок изолировал нас от цивилизации. Мы не могли поездить по миру, как это делали студенты во всем мире, посмотреть на другие страны. Не могли общаться со сверстниками из других стран. Совок решал какую музыку нам слушать, а какую ни в коем случае! Почему-то совок жутко не любил джаз и рок, а еще люто ненавидел джинсы.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Ти вже як той Толік, мелеш казна що.
Україна воює з окупантом, підступним і підлим, і не важливо якого окупанта вбивати - бурята, кацапа чи нашого запроданця. В окупанта дві гарні дороги - одна в домовину інша додому.
При совку побігти за бугор було неможливо, сиділи мовчки за колючим дротом.
Знесли не пам'ятники, а істуканів, вбивць українців.
Хочеш виправдовувати вбивць?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ведьма что-то пишет и пишет на мои посты, но Ведьме не отвечаю и не читаю. Попалась на хамстве и была отправлена в Игнор.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
І ето правільно. Какая разніца? Вот ходілі по ВАТутіна і Лєніна 100 лєт, походітє по Бандери і Шухевича 100, продолжим діалог. Про Адольфштрассе.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks