Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 286 з 2532 ПершаПерша ... 1862362762772782792802812822832842852862872882892902912922932942952963363867861286 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 5 701 по 5 720.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Нужно начать с самого простого. Что значит победить агрессора?
    Якщо не можемо повернути втрачені терріторії військовим шляхом, то хоча б не дати захопити нові. І реформувати державу в бік укріплення, щоб зміни стали незворотними. А так час і ситуація в світі грає на руку Україні. Імперії не вічні.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. провести военную операцию по освобождению оккупированных частей Донецкой и Луганской областей (Крым оставляем в сторонку лет на 50 минимум), чтобы это не привело к полному разгрому ВСУ ...
    Тебе же прямым текстом уже давно все говорят что военным способом этого не достичь.
    ЗЫ да и не победить это агрессора. Так подвинуть. Агрессор то никуда не денется.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Тебе же прямым текстом уже давно все говорят что военным способом этого не достичь.
    ЗЫ да и не победить это агрессора. Так подвинуть. Агрессор то никуда не денется.
    ... тогда пусть прямым текстом и скажут "Сдаёмсы" ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Якщо не можемо повернути втрачені терріторії військовим шляхом, то хоча б не дати захопити нові. І реформувати державу в бік укріплення, щоб зміни стали незворотними. А так час і ситуація в світі грає на руку Україні. Імперії не вічні.
    Росія не імперія вже років з 200. А так да. Час грає не руку України. Вірніше проти Росії. От реформуємо.
    ЗІ ще 25 років тому Кучма питав куди будемо реформувати. Народ соромязливо промовча. От Куча й отреформував... як зміг...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

... тогда пусть прямым текстом и скажут "Сдаёмсы" ...
    Кто скажет? Кому скажет?

Дописів
    22 011

Типово

Так, по факту, якщо не літати в нірвані, ми на тому відрізку становлення держави, якій був 100 років тому. А ви хочете заплющити очі і видавати, що ми зараз десь як Німеччина.
    Ми не можемо зосередитися ні на якій розбудові, бо в нас не вирішено основне питання- питання існування, незалежності і безпеки держави. Без цього ми не можемо рухатися далі. У нас держава не захищена, якій захист громадян? Не буде держави, хто їх буде захищати?
    Не тільки це, багато чого ще, що не хочуть люди, бо хочуть, щоб їх особисті забаганки були понад усе.
    Я ж кажу, ситуація як 100 років тому, а людям здається, що їм не хочуть зробити тут Швейцарію.
    от давайте я Вас на землю верну, бо то в Вас (не тільки особисто у Вас) якісь недолугі спроби виправдити "хазяїнів" України, та можливо хазяїнів пропагандистів таких як Ви (не буду на цьому наполягати, але дивно, коли начеб-то не дурна людина оперує тільки гаслами)

Про які такі сто років, які такі швейцарії тут та зараз як світогляд громадян, про що ви таке кажете, не розумію? але здається мені, що через вас йдеться про неповагу до громадян

Про громадян, як економічної, соціальної основи держави (узагальнююче, тезисно), та її мотивованого захисту
    1. для чого створили умови для виїзду (втечі) з країни працездатного населення?
    1.1 наступ на ФОПи (рро, обяв`язковий податок навіть якщо нема діяльності)
    1.2 пропаганда працевлаштування у сусідів як начебто чогось гарного здобули

2. Здобули по праву
    2.1.підвищення тарифів на суди (теж мені хозразрахункова установа), яка ціль? це боротьба за справедливість, боротьба за верховенства права, за ради окупаємості паперу, та олівців? )
    2.2. правовий нігілізм - наприклад у сфері ЖКХ
    2.3. реформа поліції, це точно була реформа?
    2.4. що там з монополією адвокатською діяльністю, самозахистом? тут я, чесно кажучи, плаваю, не знаю в якому стані, але щось не здорове коїться/коїлось https://radako.com.ua/news/advokatsk...umayut-yuristi

3. Економіка
    3.1. ОВДЗ, за ради хитрих та дуже вумних
    3.2. по банкам щось странненьке з боку групи гонтарьової-порошенко, та падіння національної валюти (це й до 3.1.)
    3.3. маніпулювання світоглядом, тлумачення рекомендацій МВФ
    3.4. подальше монополізація енергетики у руках вузького кола осіб (Ахметов), облгази все ще кипрьські, та т.і.
    3.5. знову про самозайнятість населення, умови

4. Війна
    4.1. де патронний завод? - узагальнююче питання, бо ВПК як на війні щось не піднялось, але тут хоча б щось здвинулось у "+"
    4.2. Мінські 1,2,3
    4.3. парад в водночас Іловайської трагедії, та таке інше
    4.4. ....

5. подальше руйнування медицини
    6. що там з освітою?

так це для чого усе це таке, для відкидання країни на 100+ років назад, для створіння логічного історичного початку? )) чи просто відверте послаблення потенціалу країни, але за ради кого? отож
    Востаннє редагував KpoT: 22.06.2020 о 12:40

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

.. ага .. это из серии "да если б мы были в НАТО..." ... у прибалтийских стран вообще нет боевой авиации (кроме транспортной) - и им пох ... а так да, пять процентов - это ж сумасшедшие деньги ....
    .. но тенденция прям как на заказ "Да, мы хотим победить агрессора, но штоб подешевше" , да ..?
    фины не в нато, можно глянуть молдову, пару стран из ЕС не натовских
    тебе тоже не понравится
    зы. в 2018м году фины запустили новую программу перевооружения, я почитал интервью тогдашнего министра оббороны, большое было, даже постил его в теме про военное вторжение
    так вот в вью он говорил, что они пытаются (перевооружением!!!!) в итоге сократить расходы на армию, предусматривалось сокращение, ну и ему давай наваливать вопросы - мол раша под боком, куча территориальных вопросов не закрытых и прочее, а вы сокращаете армию, сокращаете военные расходы, на что он ответил просто - если раша нападет, то мы в любом случае войну не закончим на красной площади, но ущерб от нападения у них будет несоизмерим с нашим, Петербурга с пригородами не будет существовать вообще
    я к чему, к тому что нужен здоровый прагматизм, а не ведьмино комсомольское "победить" и ставшее лозунгом без смысла "Крым это Украина"
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    фины не в нато, можно глянуть молдову, пару стран из ЕС не натовских
    тебе тоже не понравится
    зы. в 2018м году фины запустили новую программу перевооружения, я почитал интервью тогдашнего министра оббороны, большое было, даже постил его в теме про военное вторжение
    так вот в вью он говорил, что они пытаются (перевооружением!!!!) в итоге сократить расходы на армию, предусматривалось сокращение, ну и ему давай наваливать вопросы - мол раша под боком, куча территориальных вопросов не закрытых и прочее, а вы сокращаете армию, сокращаете военные расходы, на что он ответил просто - если раша нападет, то мы в любом случае войну не закончим на красной площади, но ущерб от нападения у них будет несоизмерим с нашим, Петербурга с пригородами не будет существовать вообще
    я к чему, к тому что нужен здоровый прагматизм, а не ведьмино комсомольское "победить" и ставшее лозунгом без смысла "Крым это Украина"
    ...да понятно, главное поторговаться, это ж не жлобство, это "хазяйнуватість"
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Кто скажет? Кому скажет?
    ... те, кто говорят прямым текстом "что нельзя решить военным путем" .. и скажут хотя бы мне ... я передам, если что ...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

...да понятно, главное поторговаться, это ж не жлобство, это "хазяйнуватість"
    причем тут поторговаться?
    Израиль тоже не держит мегаармию, но в случае мобилизации...
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

... те, кто говорят прямым текстом "что нельзя решить военным путем" .. и скажут хотя бы мне ... я передам, если что ...
    А смысл тебе сдаваться. У тебя столько денег нету, что их содержать.... А передашь ты или передаст кто же знает. Вот если бы ты располагал страховым фондом хотя бы ярдом 20 долларов может что то бы через тебя и передали.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

А смысл тебе сдаваться. У тебя столько денег нету, что их содержать.... А передашь ты или передаст кто же знает. Вот если бы ты располагал страховым фондом хотя бы ярдом 20 долларов может что то бы через тебя и передали.
    .. так МВФ же обещал, что передаст ... Или врут?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Росія не імперія вже років з 200. А так да. Час грає не руку України. Вірніше проти Росії. От реформуємо.
    ЗІ ще 25 років тому Кучма питав куди будемо реформувати. Народ соромязливо промовча. От Куча й отреформував... як зміг...
    Московія імперія, бо 80% теріторій не їх, а захоплені.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    от давайте я Вас на землю верну, бо то в Вас (не тільки особисто у Вас) якісь недолугі спроби виправдити "хазяїнів" України, та можливо хазяїнів пропагандистів таких як Ви (не буду на цьому наполягати, але дивно, коли начеб-то не дурна людина оперує тільки гаслами)

Про які такі сто років, які такі швейцарії тут та зараз як світогляд громадян, про що ви таке кажете, не розумію? але здається мені, що через вас йдеться про неповагу до громадян

Про громадян, як економічної, соціальної основи держави (узагальнююче, тезисно), та її мотивованого захисту
    1. для чого створили умови для виїзду (втечі) з країни працездатного населення?
    1.1 наступ на ФОПи (рро, обяв`язковий податок навіть якщо нема діяльності)
    1.2 пропаганда працевлаштування у сусідів як начебто чогось гарного здобули

2. Здобули по праву
    2.1.підвищення тарифів на суди (теж мені хозразрахункова установа), яка ціль? це боротьба за справедливість, боротьба за верховенства права, за ради окупаємості паперу, та олівців? )
    2.2. правовий нігілізм - наприклад у сфері ЖКХ
    2.3. реформа поліції, це точно була реформа?
    2.4. що там з монополією адвокатською діяльністю, самозахистом? тут я, чесно кажучи, плаваю, не знаю в якому стані, але щось не здорове коїться/коїлось https://radako.com.ua/news/advokatsk...umayut-yuristi

3. Економіка
    3.1. ОВДЗ, за ради хитрих та дуже вумних
    3.2. по банкам щось странненьке з боку групи гонтарьової-порошенко, та падіння національної валюти (це й до 3.1.)
    3.3. маніпулювання світоглядом, тлумачення рекомендацій МВФ
    3.4. подальше монополізація енергетики у руках вузького кола осіб (Ахметов), облгази все ще кипрьські, та т.і.
    3.5. знову про самозайнятість населення, умови

4. Війна
    4.1. де патронний завод? - узагальнююче питання, бо ВПК як на війні щось не піднялось, але тут хоча б щось здвинулось у "+"
    4.2. Мінські 1,2,3
    4.3. парад в водночас Іловайської трагедії, та таке інше
    4.4. ....

5. подальше руйнування медицини
    6. що там з освітою?

так це для чого усе це таке, для відкидання країни на 100+ років назад, для створіння логічного історичного початку? )) чи просто відверте послаблення потенціалу країни, але за ради кого? отож
    Ви якійсь фантазер.
    Є обставини, є реальна ситуація, а є ваші мрії.
    Це як націоналісти кажуть, що треба було ще у 92 році скидати пам'ятники і вимітати радянські символи. Якщо відірватися від реальності, і говорити про ідеал, це так, це правда, треба було. Але в реальних обставинах, це не могло бути.
    Мало того, ви перекручуєте купу фактів, починаючи з безвізу (може в нас дохрєніща робочих міст і валом роботодавців, які хочуть платити робітникам стільки, скільки вони отримують в Європі?) і закінчуючи брехнею про мед реформу.
    Ми не живемо в ідеальні країні де всі як один свідомі, і тільки но думають про процвітання держави. В нас нема стерильних умов. І рух вперед жодній країні не давався легко.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

... военный бюджет надо увеличить в 10 раз и так лет 10, чтобы чувствовать себя хотя бы в паритете с агрессором ... согласится ли украинский народ на это? ...
    Это чтобы некоторым больше выигрышей в тендерах доставалось ?

.. провести военную операцию по освобождению оккупированных частей Донецкой и Луганской областей (Крым оставляем в сторонку лет на 50 минимум), чтобы это не привело к полному разгрому ВСУ ...
    Ну, то есть - "до основанья".
    И что потом ?
    Строительный бюджет увеличивать раз в 50 ?

Дописів
    11 299

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    вообще интересная тенденция не в ведущих натовских странах - военные бюджеты до 1,5% ВВП,
    У НАТО есть буферные страны на опасном фланге, которые предоставят свои ресурсы... вернее элиты которых...
    Вот и вся сказочка. После 45го года всё посчитано и учтено.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Третина українців шкодує про розпад СРСР згідно з опитуванням КМІС.Сказати що це піздець - не сказати нічого.

При чому це громадяни України. Я розумію, що по аналізу це в основному неосвітчені, старшого покоління і з сходу країни, але оте "громадяни понад усе", що з ними робити?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Третина українців шкодує про розпад СРСР згідно з опитуванням КМІС.Сказати що це піздець - не сказати нічого.

При чому це громадяни України. Я розумію, що по аналізу це в основному неосвітчені, старшого покоління і з сходу країни, але оте "громадяни понад усе", що з ними робити?
    Так выгоните их всех нахрен куда нибудь.
    Вы ж "активное меньшинство", под дудку которого все плясать должны, или куда ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

О, прийшов брехун з тарганами в голові.
    Ну вы ведь не соврали,когда обещали,что придут атошники и наведут порядок?)))
    Или ,что высокие зп прекратят взятничество?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Это чтобы некоторым больше выигрышей в тендерах доставалось ?

Ну, то есть - "до основанья".
    И что потом ?
    Строительный бюджет увеличивать раз в 50 ?
    .. демонтажные работы выводим за скобки ... На восстановление денег можно у прогрессивного человечества нацыганить гораздо легче, им самим проще будет навешать лапши своим избирателям, куда идут выплаты из бюджета - на святое дело ж .... А откат - нушо откат ... Дело-то житейское ...

Сторінка 286 з 2532 ПершаПерша ... 1862362762772782792802812822832842852862872882892902912922932942952963363867861286 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті