Да где эти купоны? Только в Подгаре в эпике?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Могу дать мою карту БРСМ там максимальная скидка. по бензину -1,5, дизель -1 и газ -0,95. Пишите на вайбер он на водафоне.
Меня прям обрадовал моно, они явно читают форумы и дали кешбэк на АЗС... первый раз в этом году. Просто счастье.
Недавно прикальнулся... был у меня кредитный лимит xx00 грн... захотелось чтобы все были семерочки. Шоб смотрелось по багатому. Понизил лимит на пару тыс и получилось xx777 грн.. мило... но через пару дней не удобно стало понимать сколько личных денег на карте, решил поднять лимит до прошлого значения. А они такие выбчане у мене лапки НЕД и все. Так что хорошо что лимит понизил на пару тыс. Так что не рекомендую баловаться с понижением лимитов туда обратно.
А так же решил впервые в жизни воспользоваться покупкой частями. нашел в комфи товар за 1299 грн... ну думаю дороговато чтоб за раз. Кароч на сайте оформил оплату частями от Моно. Все без проблем за пару мин заказал товар. Сразу сняли первый платеж 433 грн... остальные 2 в следующие месяцы. Вроде как без процентов и без комиссий. Пришел забрал. Очень доволен. Всегда скептически относился к кредитам рассрочкам и прочим "беспроцентным лохотронам". Так что моно рулит!
elektrootoplenie.dp.ua/otkl2021/ Электроотопление в 2х этажках Днепр
elektrootoplenie.dp.ua/da4a/Подключить электричество Днепр
Це якщо переводиш у розстрочку покупки самостійно. Якщо купуєш в магазині-партнері, де вказана покупка частинами, то просто розбиває суму. Бо коли переводиш самостійно, то ти розбиваєш свій кредит на фіксовані суми. А якщо покупка частинами в магазині, то щомісяця списують конкретну суму і вона може бути не кредитна взагалі у вас (якщо карта в плюсі)
Я так купувала в магазині частинами, ніякого 1.9% не було.
Але якщо я сьогодні, наприклад, куплю щось на 1000 грн і більше, то у меню в подробицях платежу з'явиться кнопочка - "перевести у розстрочку" - я от там, як скористатися, буде плюс 1,9% від суми. Перевести так можна будь-який старий платіж, до речі. Сума кредиту зменшиться на цю суму.
Востаннє редагував MaximY: 26.06.2020 о 11:17
Спорт, киберспорт и все, что близко UltraSportsLive TV
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks