| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
перша леді знов шокує вбранням?
підлітковий бунт якийсь
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
так не бунтуйте, відійдіть у сторонку
п.с. что там за вами мошенницей или просто "мошенницей тупой", без обид?, может вы просто примитивны (попытки получения бюджетных грошей на якобы программы развития - я это заметил, соробан вас еще носом тыкал в цены) глобус накалякав?
я не в курсе, что вы уже успели с ним не поделить? ))
Востаннє редагував KpoT: 21.05.2020 о 16:36
Коли вже в тебе хоч капельку, хоч трішечки з'явиться щось своє, що ти можеш зробити сам.
Будь-який президент вимушений бути націоналістом, бо інакше конфлікт з владою загостриться.
Яке може бути єднання у протилежних поглядах, в різних цивілізаційних підходах, коли навіть війна із заклятим ворогом українців кацапами не об'єднала.
и то и это ... можно сделать
ведь действительно превратили форум (а значит и гор. ресурс) в феодальную помойку ... примитивно, до тошноты
Повторю вопрос - за что забанили Глобуса на столь удивительный срок до местных выборов?
пс. сейчас ляди наверно домены по теме города Днепр начнут скуплять (так вот наперед - пошлю нах) )))
а я вот переживаю, как там Kokses. последний его допис был 13.05 - когда он Глобуса забанил. атипичное поведение - 8 дней и ни-че-го. ну, может устал. главное, чтобы со здоровьем у него всё в порядке было.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks