| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А мне понравилось. Креативность. Так и нарисовалась коалиция: ПО(рошенко)-КУ(чма)-Й(узик).![]()
«Я ЗАВЖДИ ГОВОРЮ ПРАВДУ». Сказав Зеленський і ВІДРАЗУ ТУПО ЗБРЕХАВ!!!
«Пан Єрмак немає ніякого досвіду кінопродюсування...» наголосив Володимир Зеленський...
Продюсерська діяльність Редагувати
Є засновником Garnet International Media Group[19]. Член Української кіноакадемії, член Європейської кіноакадемії (2017).
Фільмографія — художні фільми
Правило бою (рос. Правило боя, 2017) — продюсер
Межа (слов. Ciara, 2017) — продюсер
Сквот32 (2019) — продюсер
Передчуття (2020) — продюсер
Фільмографія — телесеріали
Слов'яни (слов. Slovania, 2020) — продюсер
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
а чей клон дратівник уже вьіяснили?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
тебя,тебя.только ты об этом не знал и не догадывался.
с твоего акка ведь создавалась тема
https://forum.gorod.dp.ua/showthread...55526&page=241.
от бачте, в Вас вже зміст враження змінився на "... балачки ні про що ...", а було "все про Порошенко ..."
ця позиція відрізняється від - Зеленський скривджений попередником, тільки про нього й думки, та рейтинг тільки на темі попередника.
це фактаж? фактаж ), як й те що там не про ПП було як головна тема
якщо Ви самі подивились, то вже сформували якусь свою думку, згідно з особистими поглядами та рівнем, а не ото цитування, закидон у суспільство настрою, бо всі ж не будуть дивитись "довге кино", навіть якщо благають
Подивились? тільки про Петро там? )))
(Не дивився і не слухав, прочитав короткі рецензії).
Все прогнозовано. Висновок: чим швидше, тим краще для країни.
Проблема в тому, що єдине, що тямить Зеленський в державному управлінні - це рейтинг. А він у нього буде. За рахунок тих 50+%, яким какая разница. Відмовляться вони від Володимира лише у випадку очевидних провалів і зубожіння, або коли появиться інший, не менш привабливий для цієї групи претендент.
Не запам'ятав, хто саме - писали прогноз, що наступним буде Кличко. Поки що теж так вважаю.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Боевики, которые в нас стреляют, - граждане России, - Зеленский.
Зеленский о визите в Оман: "Это была моя частная поездка, полетел туда к семье и для ряда частных встреч"
Зеленский о пленках Ермака: "Для меня это пустое дело. Я знаю, кто хотел шантажировать записями меня лично"
Что касается приговора господину Порошенко ... Я уверен, что все это еще впереди, - Зеленский.
Есть люди, которым нельзя отменять люстрацию, - Зеленский
Я ничего не боюсь, потому что я ничего плохого не делаю, - Зеленский
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks