Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 124 з 2532 ПершаПерша ... 24741141151161171181191201211221231241251261271281291301311321331341742246241124 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 2 461 по 2 480.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    84 386

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    О, за ссыль спасибо. Вот прямая на публикацию https://www.facebook.com/volodymyr.a...54486137947553
    Про "то что позже" не понял что вы хотели сказать, но еслишо оно никак не противоречит тому что вы процитировали. (може я вас неправилно понял?)
    ну. пост Арьева имеет, на мой взгляд, целью сказать: не чморите зе только за то что они зе, чморите их по делу. можно подумать до этого было не так.

а потом он снова принимается по делу.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    8 509

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Пневмония с осложнениями может вылиться в инвалидность, у детей до пяти лет это повальное явление. Мало того, что последствия заболевания ковида еще не изучены, практика наработается скорее всего в течении 2-3х лет. Кто знает, может у переболевших спустя время выростут копыта или отпадут ноги с руками - этого пока никто не знает.
    Кто дебил в этой ситуации - вопрос риторический с очевидными ответами.
    Зы. феерия вообще второй день. то фурса (этот хоть честно признался, что далеко не медик, а математик) теперь федына))
    наступне питання - а чого тільки про інвалідність внаслідок ковід19?
    звичайний грип може закінчитися глухотою, сліпотою, хворобами серця, тією ж пневмонією...
    так хто в нас придурок править країною?
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Дописів
    26 014

Типово

И вот поэтому неизвестно что выгоднее - переплачивать за дорогую ЭЭ ТЭС или кормить кучу безработных шахтеров.
    вот не первый раз по поводу кормить шахтеров. как бы это не звучало цинично - не проще ли один год оплатить пособие и решить проблему навсегда, чем продолжать бесконечно?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Юр, про СМАРТ цели напоминать, что это такое или сам?
    А цели - мы идем в Европу или новая церковь будет более церковна - не понятны народу
    хутин враг как и Крым/Донбасс это Украина - это аксиомы, только что с этим делать тишина.
    в общем даже в таких мелочах как смартцели бюрократ с 20летним стажем порошенко проиграл актеру-клоуну.
    причину невыбора ищите в себе
    Гарненьке іноземні слово, але яке воно має до так званих розумних цілей, для цієї маси, яка тільки те й робить, що сподівається, на будь кого, хто за неї зробити має робити клопітку, брудну і повсякденну роботу, сподівається на Зе, на Портнова, не Бужанського і навіть Шарія.
    І дійсно, йти в Європу приходиться у приватному стилі, окремо кожен сам по собі, в нас є чітке розмежування по АрМоВірі, через яке переступити просто так не можливо, занадто багато тих, хто продовжує сподіватися. І програш клоуну це є та реальна закономірність цих сподівань.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    вот не первый раз по поводу кормить шахтеров. как бы это не звучало цинично - не проще ли один год оплатить пособие и решить проблему навсегда, чем продолжать бесконечно?
    В Лугандоні вже все повирішували, про різницю і наслідки здогадуєшся.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    ну. пост Арьева имеет, на мой взгляд, целью сказать: не чморите зе только за то что они зе, чморите их по делу. можно подумать до этого было не так.

а потом он снова принимается по делу.
    НЕТ! Смысл слов Арьева в том чтобы не прсото чморить голосовавших за Зе (практически прсото ради чтоб поиздеваться над полоумными), а перетягивать их на свою строну добра.
    Типа: Окей, чувак, ты ошибся, но я понимаю, бывает, все ошибаются. Давай теперь делай работу над ошибками и делай выводы [присоединяйся к нам, порохоботам ]. Смвысл чтоб не оталкивать разочаровавшихся в Зе, а принимать их на свою сторону. Иначе это сделают кремляди типа ОПЗЖ или Шария.

PS и речь об адептах зеленского (тех кто голосовал за него), а не о самой власти. Власть как раз надо чморить (но опять таки, исключительно за пройопы, и ОБЯЗАТЕЛЬНО хвалить за достижения - не только кнут но и пряник давать, тогда возможно и не прийдется никого перетягивать на свою сторону, если власть сама станет нормальной) Ведь неважно как зовут президента - Порошенко или Зеленский или Папа-Карло. Важно лишь то что он делает.

А то у нас как принято. Проипал, наговорил на Минске какойто зрыды - все (порохолюбы) дружно (и да, заслужено) гондон!, Зрада!, в Ростов! А как чтото хорошее сделал - все молчат и Зеленский сам пиарится. Нет! Если чтото победное сделал, порохлюбы думающие в первых рядах должны кричать "Молодец, ТАК ДЕРЖАТЬ!". Если кеонечно цель не цар-порошенко, а его действия, т.е. движение в ЕС и НАТО и т.д.
    Востаннє редагував RomanLV: 07.05.2020 о 15:01
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Всем, особенно упоротым зеленскочмырителям к обязательному просмотру и обдумыванию. ]
    Не впевнений, що можу претендувати на почесне звання "упоротого", але обдумування призвело до такого результату: є, виявляється, ошукані. А отже, є носії істини? Десь є довідка - хто це, хто надав їм цей статус і на якій підставі?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    84 386

Типово

НЕТ! Смысл слов Арьева в том чтобы не прсото чморить голосовавших за Зе (практически прсото ради чтоб поиздеваться над полоумными), а перетягивать их на свою строну добра.
    Типа: Окей, чувак, ты ошибся, но я понимаю, бывает, все ошибаются. Давай теперь делай работу над ошибками и делай выводы [присоединяйся к нам, порохоботам ]. Смвысл чтоб не оталкивать разочаровавшихся в Зе, а принимать их на свою сторону. Иначе это сделают кремляди типа ОПЗЖ или Шария.

PS и речь об адептах зеленского (тех кто голосовал за него), а не о самой власти. Власть как раз надо чморить (но опять таки, исключительно за пройопы, и ОБЯЗАТЕЛЬНО хвалить за достижения - не только кнут но и пряник давать, тогда возможно и не прийдется никого перетягивать на свою сторону, если власть сама станет нормальной) Ведь неважно как зовут президента - Порошенко или Зеленский или Папа-Карло. Важно лишь то что он делает.
    ясно.

а я "вішати щіро хотів, але ми -- демократи" (с)
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

ну по АЭС Арьев прав, это пздц товарищи))
    Арьев не прав, поскольку в теме - дуб дубом..))
    По поводу майнинга - там все надо считать, китайцы знают в этом толк
    Еще раз говорю, (уже ж писал ранее)если делать все по уму - государству надо просто сделать выгодное предложение майнерам.
    Государству что надо - оплата за электричество,
    майнером что надо - электричество по стабильной цене, желательно чуть ниже, существующих, а еще лучше, чем больше берешь - дешевле платишь,
    и все делов то, посчитали, вышли на приемлемые цифры - заключили договор на пару лет,
    все - больше майнерам ничего не надо, все сделают сами.
    Еще если заинтересовать майнеров каким плюшками - то можно не плохо раскрутиться.

А если начинать госпрограмму, типа государство будет покупать майнеры, будет само майнить - то да, тут залет будет конкретный..))
    а если еще и за бюджетные деньги...

то точно будет - заставьдуракабогумолиться..))
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Не впевнений, що можу претендувати на почесне звання "упоротого", але обдумування призвело до такого результату: є, виявляється, ошукані. А отже, є носії істини? Десь є довідка - хто це, хто надав їм цей статус і на якій підставі?
    Не зрозумів про що ви. Думати це значи думати. Приводити аргументи і т.д. Адепти зеленського в кращому разі "сподівалися на чудо", але так і не привели жодного аргументу як його досягати будуть.
    Коли на репліку "швидко закінчимо війну" задаєьться питання "яким чином?" в "узеленських" відповідь зазвичай "самдурак!". От про це "думати" я кажу.
    (не впевнений що ви зроззумієте, але... і ладно написав як зміг)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Ошукані з'явилися 73% на наступний день після виборів, але сьогодні це дійшло і до деяких.

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 614

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Построить солнечную станцию можно за месяц, а АЭС- в лучшем случае за 5 лет. Реально - стройки затягиваются на десятилетия.
    И вывод из эксплуатации солнечных станций не приведёт к серьёзным проблемам в энергосистеме (особенно темными холодными зимними вечерами)). Их много, они маломощные.
    Вообще-то уже привел. Потребители - Йок. Ибо лектричество за 5 с копейками, против 1-1,5 знаете-ли и нах не впало.
    Вот в угоду таким "инвестициям" задирают цену на энергию, ну и соответственно гробят ее потребителей.
    Кстати, кто "инвесторы", кто имеет прибыль 200% в валюте?
    ,,,,заряжаемся,,,,

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

: Власть как раз надо чморить (но опять таки, исключительно за пройопы, и ОБЯЗАТЕЛЬНО хвалить за достижения - не только кнут но и пряник давать, тогда возможно и не прийдется никого перетягивать на свою сторону, если власть сама станет нормальной) Ведь неважно как зовут президента - Порошенко или Зеленский или Папа-Карло. Важно лишь то что он делает.

.
    Так ось же! Саме цим і потрібно займатись скоро вже, як рік ( з 21.05); ну або менше - для тих, хто поважає правило 100 днів. Бо і на форумі, і в ЗМІ 90+ відсотків енергії витрачається на розбір польотів і торгівлю, хто більший ейдіот.
    Замість привчатись до демократичних практик.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 614

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    А если начинать госпрограмму, типа государство будет покупать майнеры, будет само майнить - то да, тут залет будет конкретный..))
    а если еще и за бюджетные деньги...

то точно будет - заставьдуракабогумолиться..))
    Да так и будет.
    У каждого правительства свой гиперлуп! (с)
    ,,,,заряжаемся,,,,

Дописів
    21 443

Типово

И ктстаи да. Я конечноже называю себя порохоботом, но с удовольствием голосовал бы за когото более лучшего. У пороха тоже много пройопов. И я бы хотело когото "вот такого как порох, но чуть лучше, без отех недостатков". Но правда такая что лучше - нет. Ну вот тупо я не вижу. Выпрашиваю у окружающих - и никто тоже не называет. Поэтому и порох и "порохобот" и т.д. Ноя б судовольствием стал "Васипупкиноботом" если б появился Вася Пупкин который предложил более хорошую (и в то же время реальную) программу. (И команду для реализации что тоже важно). Но..."маємо шо маємо" - Порох оказался самым лучшим и лучшего пока не видно даже на горизонте. Я уже два года с фонарями ищу - сам всматриваюсь, выспрашиваю у "антипорошенковцев"... тщетно

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Не зрозумів про що ви. R]
    Що ж незрозумілого. Дівчатко на екрані, схоже, зачитує текст, де звучить "вказувати їм на помилковий вибір", і таке подібне в традиційному стилі. От і цікавився, хто їй (йому, їм) сказав, що у них - правильний вибір. Може, у них якийсь пристрій є для цього, на зразок напряжометра. Шкала існує з позначками. А я от не знаю і сумніваюсь.
    Рене Декарт

Дописів
    84 386

Типово

И ктстаи да. Я конечноже называю себя порохоботом, но с удовольствием голосовал бы за когото более лучшего. У пороха тоже много пройопов. И я бы хотело когото "вот такого как порох, но чуть лучше, без отех недостатков". Но правда такая что лучше - нет. Ну вот тупо я не вижу. Выпрашиваю у окружающих - и никто тоже не называет. Поэтому и порох и "порохобот" и т.д. Ноя б судовольствием стал "Васипупкиноботом" если б появился Вася Пупкин который предложил более хорошую (и в то же время реальную) программу. (И команду для реализации что тоже важно). Но..."маємо шо маємо" - Порох оказался самым лучшим и лучшего пока не видно даже на горизонте. Я уже два года с фонарями ищу - сам всматриваюсь, выспрашиваю у "антипорошенковцев"... тщетно
    Йоран знає, але це секретик )

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Йоран знає, але це секретик )
    Шукайте ретельніше, знайомтесь з потенційними кандидатами заздалегідь, а не в передвиборчій істеричній атмосфері. Нав'язувати власний вибір дорослим громадянам з великим життєвим досвідом вважаю зайвим.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від kot1066 Переглянути допис
    Да так и будет.
    У каждого правительства свой гиперлуп! (с)

уже..))

"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Шукайте ретельніше, знайомтесь з потенційними кандидатами заздалегідь, а не в передвиборчій істеричній атмосфері. Нав'язувати власний вибір дорослим громадянам з великим життєвим досвідом вважаю зайвим.
    Телевізор страждальців знову спонукає на нові подвиги. Сподівання, то для нашої маси є найкращий орієнтир, доведено всіма попередніми виборами.

Сторінка 124 з 2532 ПершаПерша ... 24741141151161171181191201211221231241251261271281291301311321331341742246241124 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті