Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 97 з 2532 ПершаПерша ... 47878889909192939495969798991001011021031041051061071471975971097 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 1 921 по 1 940.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Слышьте Абориген, Вы берега то не попутали? Мне решать на общественном ресурсе как реагировать и выражать свои мысли на ту чушь и попытку оскорбить(имхо) украинцев....Разве я не прав?
    А почему "слышьте" а не "сышь"? Может из ваших уст это звучало бы естественнее? Да, да - вы вправе пороть любую хрень. какая вам взбредет в голову. Говорите и дальше. Но я тоже вправе реагировать на ваши слова, если это открытый доступ. Что касается ваших слов о стаде - я там не увидел ни смысла, ни какой-либо взаимосвязи с текущим разговором, уж извините...

Я так понял, что с культом угадал раз так бурно каким то членом (с) отреагировали....все таки узнали себя и соратников?
    Не угадали - ни у кого из нас нет никакой попытки культа. Речь идет лишь о том, что вы считаете приемлемой деятельность мистера Икс, мы - мистера Игрек.

А на счет известных взглядов и мыслей не продемонстрируете мне Ваше знание? Пунктов 10 не трудно будет?
    Столько я у вас просто не заметил. Соответственно назвать 10 пунктов не могу. Если предельно упростить все словоизлияния получается одна фраза - мы цаца, вы кака.

И знаете та среда которой Вы дышите (образно) - не воздух совсем другое....в данном случае я форточку Вам приоткрыл...
    и пернули в ту форточку..
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    8 505

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Ресторан - хрень....частный...и
    пісяй-пісяй, доця (с)

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Что касается ваших слов о стаде - я там не увидел ни смысла, ни какой-либо взаимосвязи с текущим разговором, уж извините...

..
    Остановлюсь чисто на выделенном.....Не трудно будет показать, где я писал о стаде? Человек, казалось бы в возрасте...с медициной связан и врет или интерпретирует отсебятчину...фу...мерзость ...

Столько я у вас просто не заметил. Соответственно назвать 10 пунктов не могу. Если предельно упростить все словоизлияния получается одна фраза - мы цаца, вы кака.
    Мне Вас искренне жаль....не умение слушать....не умение слышать...не умение смотреть... видеть шире..хвалиться проницательностью....понимание того, что жизнь прошла не так как хотелось и обвинение в этом других, совсем не причастных к Вашим ошибочным решениям....доверчивость всю жизнь к мошенникам, возможно одиночество, то которое в "голове"....и т.д. ....отсюда и злость на этот мир....и обманчивое ожидание спасителя (не религия)..имхо...
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    В том самолете были не только коммерческие грузы.
    https://amp.censor.net.ua/ua/news/31...mpression=true

По-перше, я скопіювали повідомлення іншої людини. Якщо прискипливо ставитися, то, так, останнє твердження помилка. Але я розумію, чому людина таке написала. Бо перед цим Вован скрізь стверджував, що держава везе з Китаю тисячі тонн медичного грузу. Держава везе, ось-ось привезе.. І президент їде зустрічати цей літак. Логічно було б зробити висновок, що це держава привезла. Але з'ясувалося, що не комерційного там було незнамо скільки-таємниця. Хто відслідкує де безкоштовне, а що піде до Епіцентру на продаж? І таємниця, чи то гуманітарка, чи держава купувала. І незрозуміло навіщо президенту зустрічати комерційний рейс.
    По-друге, такі помилки в стверджуваннях людей виникають як раз з таких мутних подій і їх коментування, які породжують повну недовіру до влади.
    По-третє, я щось тут не бачила таких прискиплевих розбірок відвертої брехні влади щодо багатьох подій: Парижського самиту, Оману, прямо протилежних стверджень віслюка і відвертої брехні, справи Єрмака, мутняка з засобами захисту, з призначенням знайомих та родичів знайомих на державні посади. Із останнього, "конкурс" за два вихідних дні на очільника Податкової, і призначення людини, які підпадає під Закон про люстрацію.

Це все говорить, про метод : в своєму оку... І хто всрався? Невістка..

Ви б, захисники віслюка і борці за справедливість, отак би Україну боронили від цих брехунів, дєловарів і мародьорів.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А це не хочете прокоментувати, розкривши Конституцію?
    Vadym Prystaiko
    @VPrystaiko
    ·
    9 ч
    За дорученням
    @Denys_Shmyhal
    буду координувати взаємодію з колегами у країнах ЄС щодо організованого виїзду за кордон сезонних робітників з України. Такий виїзд має передбачати медичні гарантії, безпеку та гідні умови роботи.
    Йому там в коментар напхали.

Дописів
    11 299

Типово

Может имел смысл не ломиться баранами через забор?
    Поляки вроде прочухали направления движа и предлагали оставаться у них, гарантируя медпомощь.

Хотя тоже двояко, если большинство бегущих были "нелегалами", то как бы им надо было оформляться у поляков, чтобы не потерять право въезда?

Дописів
    8 505

Типово

Від щирого серця радію за тих заробітчан, що хотіли працювати вдома і віддали голос за зелене недоразумєніє.
    Жрі Тє!

військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    8 505

Типово

Стосовно літака... Деякі чоловіки обирають великі авто, компенсуючи маленькі негаразди. Так і тут - мілюзга-невдаха на фоні найбільшого літака у світі!!!!! Ну еташ крута!!!!! Картинка для отари - зашіьбісь!!!!! І яка різниця що у тому літаку? Тисячі тон медичного грузу? - це найкрасивіша з версій і для отари найусвояємішая!!! Най так і буде! Іншу версію вони все-одно не приймуть..
    Володя хорошо сказал (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від SevDNDZ Переглянути допис
    Может имел смысл не ломиться баранами через забор?
    Поляки вроде прочухали направления движа и предлагали оставаться у них, гарантируя медпомощь.

Хотя тоже двояко, если большинство бегущих были "нелегалами", то как бы им надо было оформляться у поляков, чтобы не потерять право въезда?
    Вони не були нелєгалами. Більшість має дозвіл на працю, але сидіти в карантині в Італії, або в Чехії без роботи, і не мати надії, що потім вас не скоротять, це дорого. Хтось їхав по безвізу на три місяця, і також не бачив сенсу просто так сидіти.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

І ще є думка з приводу цього літака..

25Mr.Zorg@BauldganBabukan
    ·
    9 ч
    С самолётом и Хатико Зеленским ещё не всё.
    Как выяснилось сертификат на эти маски и костюмы который "Эпицентр" разместил у себя на сайте, поддельный. По сути Зеленский под телекамеры встречал контрафакт и контрабанду для реализации в "Эпицентре" Гарег.
    Налітайте, доказуйте, що люди помиляються і сертифікати чесні..

Дописів
    25 977

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Вони не були нелєгалами. Більшість має дозвіл на працю, але сидіти в карантині в Італії, або в Чехії без роботи, і не мати надії, що потім вас не скоротять, це дорого. Хтось їхав по безвізу на три місяця, і також не бачив сенсу просто так сидіти.
    а Украина получается бесплатная ночлежка в которой можно перекантоваться до лучших времен

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Как уверенно говорит то, будто бы проводила беседы с "бегущими домой"........
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Чому "переделать", якщо по суті ми його (минуле) лише намагаємось відновити. Це різні процеси.

І якщо при цьому біле виявляється сірим, коричневим або й чорним - так що ж, триматись за поїдений шашілем "Краткий курс..." або "Историю государства Российскаго"? Перекладаючи все на нащадків - он діти наші, мовляв, підростуть і вони вже нехай міняють, а то ще мало часу минуло. Та вже із часто згадуваних 40 років походу Мозеса по пустелі з метою профілактики минуло майже 29.

29 з 40! 3/4 часу! І лише порівняно недавно з жахливим скреготом позбулись на карті міста імен деяких діячів, яких навіть їх колеги-революціонери вважали садистами.

Щодо вигоди - не знаю, про що це. Але якщо ви маєте на увазі, що без СССР чи РІ Україна не збудувала б заводи і комбінати - то краще цього не пишіть.
    Йоран, Йоран - я уже когда то посорился с Банзаем по поводу перименований - никто не помнит косиора или кирова, но некоторые семьи живут там поколениями, никто не помнит кто такой Петровский, но Днепропетровск помнят потому что центр ракетостроения и черной металлургии, Днепр (Днепропетровск) был чемпионом СССР, первая олимпийская чемпионка из Днепропетровска, куча чемпионов водников из Днепропетровска и так далее, город как таковой наработал нематериального на право так называться или давайте возьмем более яркий пример - Сталинград - это не город сталина, а город, где случился героический перелом во второй мировой, город именем которого названа можно сказать самая главная битва ВМВ и кучи площадей по Европе. А по вашей логике всех андреев надо переименовать, потому что был такой себе урод Чекатило.
    29/40 и отсылки к Моисею - как это прекрасно, обычно эту байку юзают когда и на горизонте ничего хорошего не светит. А рассказы, что хорошо настанет когда поумирают те кто отправлялся в чистом виде подмена, так как те кто видел не только херово в пути, смогут сказать - э нет друзья, это не лучше чем то откуда мы уходили. Эдакий библейный путь еще большего порабощения,чем был в Египте.
    про материальное и не очень позже напишу
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    8 505

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    а Украина получается бесплатная ночлежка в которой можно перекантоваться до лучших времен
    Україна дала 3 дні своїм громадянам, щоб повернулися додому. Забули?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Україна їх держава, їх дім. Ви з роботи в ночлєжку повертаєтесь, чи додому йдете? І гроші вони відправляють сюди. І тратять їх сім'ї тут.

Дописів
    8 505

Типово

Молодець Глобус! Тримаємо лінію зеленої партії - "да какая разніца!!"

Підводьте вже базу під прапор і ізьік.

Дописів
    2 045

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    никто не помнит косиора или кирова, но некоторые семьи живут там поколениями, никто не помнит кто такой Петровский
    Таких никто-людей, вслед за Айтматовым, не зря называют манкуртами. Они историю изучают по трудам Макса Бужанского.

Дописів
    25 977

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Україна їх держава, їх дім. Ви з роботи в ночлєжку повертаєтесь, чи додому йдете? І гроші вони відправляють сюди. І тратять їх сім'ї тут.
    додому. но в этом доме я коммуналку оплачиваю, ремонт, охрану.
    да и в конце концов я вырос в этом доме и деньги на садик, школу, врачей брались из стоящей в нем тумбочке - и теперь возвращаю деньги в нее же, что бы было что брать сейчас.
    вот начнут платить - тогда будет тоже их держава, а так место регистрации

Дописів
    8 505

Типово

Он єщьо больнєє, чєм я (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

додому. но в этом доме я коммуналку оплачиваю, ремонт, охрану.
    да и в конце концов я вырос в этом доме и деньги на садик, школу, врачей брались из стоящей в нем тумбочке - и теперь возвращаю деньги в нее же, что бы было что брать сейчас.
    вот начнут платить - тогда будет тоже их держава, а так место регистрации
    А вони платять, бо переводять гроші сюди, у тому року 12 млрд доллярів. І витрачають їх тут.
    І з якого переляку Кабмін, попри Конституцію, вважає, що має право торгувати людьми, шантажувати їх і виставляти якісь вимоги щодо - випускати когось з країни, чи ні?

Сторінка 97 з 2532 ПершаПерша ... 47878889909192939495969798991001011021031041051061071471975971097 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті