Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 73 з 2532 ПершаПерша ... 236364656667686970717273747576777879808182831231735731073 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 1 441 по 1 460.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від Nzol Переглянути допис
    я говорю про то,что говорю.а вы интерпретируете это так,как считаете нужным.я препарировал выборы 2019,как пример для прицепившихся мертвой хваткой к ничего не значащим сейчас цифрам.Вспомним может еще 55% Порошенко-14? Куда они ,бл.,все разбежались?

можно биографию в студию Зеленского-политика до 2019 года?
    На 1+1 наверняка все серии сохранились. Пока что

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Вы перепутали. Петя проиграл выборы.
    Але Петро залишив після себе певні системні досягнення, якими не зміг скористатися Вова. Просто втрачена приємствіність влади, а без цього не буде розвитку держави.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від О.Буриданов Переглянути допис
    Как же мало украинцев в украине....
    І це є істиною. Так, спочатку імперія, а потім за роки совєтов українців залишилося дуже мало.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    Йоранові і подібним чітка відповідь
    ( Ви обрали президентом вашу люту ненависть...)
    NWZ і подібним чітке роз'яснення ( як вже сказано - даремне): ви впевнено і послідовно дотримуєтесь політики Порошенка, який заради власного виграшу розділив суспільство на "своїх" і "ворогів", наділивши останніх найбільш мерзенними якостями, які лише можна придумати. І тепер не можете позбутись цього чорно-білого поділу. З якої причини - можна лише гадати: хто щиро повірив у цю маячню, хто неспроможний уявити всю палітру світогляду співвітчизників і більш складні відносини між громадянами, кому подобається такими простими емоціями висловлювати своє невдоволення, а хто і резервує собі майбутнє тепле місце біля кухні після наступних виборів ( останнє - переважно для відомих осіб із раптово виявленим талантом обвинувача).

В будь-якому випадку це має примітивний вигляд, аж до співчуття. ( Останнє - час від часу).
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    2 672

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    NWZ і подібним чітке роз'яснення ( як вже сказано - даремне): ...
    Так, "даремно"...
    але ви ж чомусь продовжуєте вперто виправдовуватися за свою помилку (... чомусь...
    Востаннє редагував NWZ: 24.06.2020 о 22:43

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    ..
    але ви ж чомусь продовжуєте вперто виправдовуватися за свою помилку (...
    Помиляєтесь. Звично; я б сказав - стандартно. Я не помилявся, бо робив вибір усвідомлено. Що, чому і як - протягом року були спроби пояснити, і неодноразово. Вам зручніше вважати, що це від лютої ненависті? Нічим допомогти більше не можу.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

NWZ і подібним чітке роз'яснення ( як вже сказано - даремне): ви впевнено і послідовно дотримуєтесь політики Порошенка, який заради власного виграшу розділив суспільство на "своїх" і "ворогів", наділивши останніх найбільш мерзенними якостями, які лише можна придумати. І тепер не можете позбутись цього чорно-білого поділу. З якої причини - можна лише гадати: хто щиро повірив у цю маячню, хто неспроможний уявити всю палітру світогляду співвітчизників і більш складні відносини між громадянами, кому подобається такими простими емоціями висловлювати своє невдоволення, а хто і резервує собі майбутнє тепле місце біля кухні після наступних виборів ( останнє - переважно для відомих осіб із раптово виявленим талантом обвинувача).

В будь-якому випадку це має примітивний вигляд, аж до співчуття. ( Останнє - час від часу).
    Я не Порошенко, однак я також поділяю наше суспільство зараз на чорне і біле. І завжди казала, що в період виживання країни не може бути полутонів. Ти, або за Україну, або проти. Є моменти, коли треба виділяти головне. А головне--війна з рашею. І головне зробити вибір, хто буде їй ефективно протистояти, людина, яка вже показала результат, або отой віслюк, який також показав своє відношення до країни.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Я не Порошенко, однак я також поділяю наше суспільство зараз на чорне і біле. .
    І ця лінія поділу у вас проходить теж посеред табору умовних демократів ( патріотів, націоналістів і ін.)? Вітаю. Вам теж нічим не допоможу.
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Віталій Гайдукевич
    Той день, коли…
    От так посадиш перед собою виборця Бубочки, подивишся на нього, помовчиш трохи (бо на роковини саме то – мовчки пом’янути) і скажеш «Ну, як там, друже Народ, рік минув, ти задоволений? Ти щасливий?» От питаєш це, лагідно посміхаючись, а у відповідь тобі Вояк, Вчитель, Медик, Підприємець, Активіст, Білі Пальта, Нарід, Медійник такий: «А шо я? Шо я? Я ж думав…» Нє, людино, ти не думав. Та й зараз теж не думаєш, бо замість «А шо я?» сказав би бодай «Вибач». Але не кажеш. Не напружуйся. Не відповідай. Я краще до адекватних пару слів «Спасибі, що витримали».
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

І ця лінія поділу у вас проходить теж посеред табору умовних демократів ( патріотів, націоналістів і ін.)? Вітаю. Вам теж нічим не допоможу.
    Не може бути умовних патріотів і націоналістів. Вони або патріоти і націоналісти, або ні. Це як з вагітносттю.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Я не Порошенко, однак я також поділяю наше суспільство зараз на чорне і біле. І завжди казала, що в період виживання країни не може бути полутонів. Ти, або за Україну, або проти. Є моменти, коли треба виділяти головне. А головне--війна з рашею. І головне зробити вибір, хто буде їй ефективно протистояти, людина, яка вже показала результат, або отой віслюк, який також показав своє відношення до країни.
    Для Вас головне - війна....а для меня семья и победа....Так кто за Украину я или Вы? А кто против? Ведь не может быть полутонов - правда?.....и почему то я очень сомневаюсь, что для Вас - головне війна з рашею....
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Для Вас головне - війна....а для меня семья и победа....Так кто за Украину я или Вы? А кто против? Ведь не может быть полутонов - правда?.....и почему то я очень сомневаюсь, что для Вас - головне війна з рашею....
    Яка Побєда, коли для вас нема війни?

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Яка Побєда, коли для вас нема війни?
    Вы говорите нет войны? Или Вы клевещете на меня?
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Йоран, і ще. Я не можу позбавитися відчуття, що ви не чесні самі з собою. От скажіть, ви задоволені своїм вибором? Ви не жалкуєте, що голосували за Вована? Вас задовільняє ваш вибір? Ви не змінили точку зору?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Вы говорите нет войны? Или Вы клевещете на меня?
    Я кажу, що головна тема це - війна. А ви кажете, що це не головне.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Не може бути умовних патріотів і націоналістів. Вони або патріоти і націоналісти, або ні. Це як з вагітносттю.
    Мав на увазі "не-проросійських" і "не-просовєтських". Як іще описати коротко весь спектр тих, хто по цю сторону барикади?
    Рене Декарт

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Я кажу, що головна тема це - війна. А ви кажете, що це не головне.
    Опять 25ть...я говорю, что семья и победа....разницу можете понять? И ответьте:
    Для Вас головне - війна....а для меня семья и победа....Так кто за Украину я или Вы? А кто против? Ведь не может быть полутонов - правда?
    Да, и кто молодец и обьявил войну Петя или Вовчик?...или не тот и не другой, а война и тема войны мусируется, тем кто ее не объявил, когда это нужно было? А если не объявил - он ведь враг? Правильно? Не может же быть полутонов....как Вы говорите....

Это значит Петя враг? я правильно понял?
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Йоран, і ще. Я не можу позбавитися відчуття, що ви не чесні самі з собою. От скажіть, ви задоволені своїм вибором? Ви не жалкуєте, що голосували за Вована? Вас задовільняє ваш вибір? Ви не змінили точку зору?
    OMG. Та не змінив. Вам довідку принести з печаткою, чи що.

Я ж не дивуюсь тому, що ви не змінили свої погляди. От і інші люди є, які роблять усвідомлені кроки.

Як з вами важко. Елементарні речі. Куди там до подробиць, мотивів, нюансів.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

OMG. Та не змінив. Вам довідку принести з печаткою, чи що.

Я ж не дивуюсь тому, що ви не змінили свої погляди. От і інші люди є, які роблять усвідомлені кроки.

Як з вами важко. Елементарні речі. Куди там до подробиць, мотивів, нюансів.
    З часів Чорної Ради нічого не міняється. І як 100 років тому замість головного - спротиву совєцкой раші.... нюанси. І підсумок такий самий.

Сторінка 73 з 2532 ПершаПерша ... 236364656667686970717273747576777879808182831231735731073 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті