| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
NWZ і подібним чітке роз'яснення ( як вже сказано - даремне): ви впевнено і послідовно дотримуєтесь політики Порошенка, який заради власного виграшу розділив суспільство на "своїх" і "ворогів", наділивши останніх найбільш мерзенними якостями, які лише можна придумати. І тепер не можете позбутись цього чорно-білого поділу. З якої причини - можна лише гадати: хто щиро повірив у цю маячню, хто неспроможний уявити всю палітру світогляду співвітчизників і більш складні відносини між громадянами, кому подобається такими простими емоціями висловлювати своє невдоволення, а хто і резервує собі майбутнє тепле місце біля кухні після наступних виборів ( останнє - переважно для відомих осіб із раптово виявленим талантом обвинувача).
В будь-якому випадку це має примітивний вигляд, аж до співчуття. ( Останнє - час від часу).
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Рене Декарт
Я не Порошенко, однак я також поділяю наше суспільство зараз на чорне і біле. І завжди казала, що в період виживання країни не може бути полутонів. Ти, або за Україну, або проти. Є моменти, коли треба виділяти головне. А головне--війна з рашею. І головне зробити вибір, хто буде їй ефективно протистояти, людина, яка вже показала результат, або отой віслюк, який також показав своє відношення до країни.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Віталій Гайдукевич
Той день, коли…
От так посадиш перед собою виборця Бубочки, подивишся на нього, помовчиш трохи (бо на роковини саме то – мовчки пом’янути) і скажеш «Ну, як там, друже Народ, рік минув, ти задоволений? Ти щасливий?» От питаєш це, лагідно посміхаючись, а у відповідь тобі Вояк, Вчитель, Медик, Підприємець, Активіст, Білі Пальта, Нарід, Медійник такий: «А шо я? Шо я? Я ж думав…» Нє, людино, ти не думав. Та й зараз теж не думаєш, бо замість «А шо я?» сказав би бодай «Вибач». Але не кажеш. Не напружуйся. Не відповідай. Я краще до адекватних пару слів «Спасибі, що витримали».
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Йоран, і ще. Я не можу позбавитися відчуття, що ви не чесні самі з собою. От скажіть, ви задоволені своїм вибором? Ви не жалкуєте, що голосували за Вована? Вас задовільняє ваш вибір? Ви не змінили точку зору?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Опять 25ть...я говорю, что семья и победа....разницу можете понять? И ответьте:
Да, и кто молодец и обьявил войну Петя или Вовчик?...или не тот и не другой, а война и тема войны мусируется, тем кто ее не объявил, когда это нужно было? А если не объявил - он ведь враг? Правильно? Не может же быть полутонов....как Вы говорите....Для Вас головне - війна....а для меня семья и победа....Так кто за Украину я или Вы? А кто против? Ведь не может быть полутонов - правда?
Это значит Петя враг? я правильно понял?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks