| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Безвиз так без виз!!!
https://korrespondent.net/ukraine/42...ev-za-hranytsuКабмин хочет получить право не выпускать украинцев за границу
а Томос Варфоломею он вернуть не хочет?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Вітання Президента іудеям України
8 квітня 2020 року - 18:21
Іудеям України
Прийміть мої щирі вітання з нагоди Песаху – свята, що встановлене на честь свободи єврейського народу.
Єврейська громада України є активним учасником суспільного життя, вона здійснює плідну гуманітарну і благодійну діяльність, сприяє розвитку духовності та зміцненню міжконфесійної злагоди в нашій країні.
З великою повагою,бажаю усім вам теплого душевного свята у колі ваших близьких і рідних людей.
Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ https://www.president.gov.ua/news/vi...ukrayini-60537
Надеюсь, что лучших форумчан это зацепит.
Востаннє редагував ashim1990: 08.04.2020 о 21:28
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
"Оставайтесь дома, а мы прикроем", - воины записали обращение. https://www.youtube.com/watch?time_c...ture=emb_title
Посмотришь такое видео, и какой фигней кажутся все эти разборки!
Востаннє редагував ashim1990: 09.04.2020 о 20:38
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
О.Кочетков: "...он не знал, что в политике нельзя переснять неудачный дубль".
01:08 - 01:36
https://www.youtube.com/watch?v=fKPqmlfwPGc
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Ну, як вам пояснити.
Іноді мені здається ( але я, безумовно, дуже помиляюсь!), що на форумі дехто ( хто це?) вважає престижним не знати про відомих політологів, журналістів, громадських активістів, експертів в різних галузях. Бути необізнаним з їх працями, статтями, оглядами. Або робити вигляд, що не знає. Ще рідше мені здається ( який жах, я ж точно помиляюсь), що цим підкреслюється незалежність власної точки зору від впливу різних продажних ( це обов'язково) посіпак пера і клавіатури.
Я ж не можу припустити, що ви належите до таких "деяких", правда ж? І от як мені вам відповісти? Що це відомі експерти? Це щось пояснить?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Це правда??
Долучення 2259899
Вірьовочка - елемент українського народного танцю.
чом би й ні? ми це вже проходили... при табачнику..
тому й питаю..
Вірьовочка - елемент українського народного танцю.
Йоран, давайте посмотрим с другой стороны.
Этих экспертов на Ютубе - море, в прессе с корочками журналистов - меньше, но... Портников эксперт? Исписался.
Я так пошурупал мыслями, да и перестал читать все эти агитки за всё хорошее. Да, можете называть это "эффект информационной контузии", но у некоторой части населения напрочь заблокировалась психика на предмет просмотра всяких политсрачей по СМИ. Это реально эффект, когда не можешь смотреть новости более 15-30секунд, да и ТВ не смотришь. Как видите, я там подкидываю всякие ролики в теме Трампа, просто потому что полностью переключился на другую подачу информации и , самое главное, язык. Вот так вот срабатывает защитный механизм. И это далеко не шуточки.
У противоположной стороны был один толстый и бородатый, все там вещал про артиллерийское дело. Куда делся? Кем оказался? А рейтинги ютубчика его подсовывали всем подряд. Сейчас заместо него вещает гладко выбритый и тощий. Пока давал какие-то там сирийские очерки - было что наискось почитать, сейчас заело на одной пластинке, так что приходится делать уж очень большую поправку на коллективную работу и направленность.
Это я к тому, что не найди себе эксперта. Всё может быть, что вещают с умыслом, и не всегда с хорошими намерениями.
Востаннє редагував SevDNDZ: 10.04.2020 о 11:44
Все правильно. "такая себе информационная контузия" вызывает , новомодным словечком, анбандлинг гражданина и окружающего его социума. Когда "нищему" всё равно что будет. Как раз тот момент, превращения лозунга "чем хуже, тем лучше" в совсем другое значение- будет еще хуже и хуже.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks