Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 258 з 608 ПершаПерша ... 158208248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268308358 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12159, показано з 5 141 по 5 160.

Тема: Новый китайский вирус

Дописів
    46 288

Типово

Голливудская актриса Ольга Куриленко, которая многим известна по роли девушки Джеймса Бонда, заразилась COVID-19. Уроженка Бердянска около недели назад узнала о том, что больна вирусом и сейчас находится на самоизоляции в своем доме за границей.

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": https://www.dialog.ua/culture/203196_1584341059
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    909

Типово

Цитата Допис від Ямайка Переглянути допис
    Форумчане, а кому руководство разрешило из дома работать?
    мои все дома работают с прошлого вторника...

Дописів
    9 887

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Если я правильно понимаю ситуацию, то пока и заграницу на авто можно. Если впустят конечно. Что будет дальше бум посмотреть. ИМХО все таки Британия более права.....
    ЗЫ сколько откатали Убер и Уклон за закрытия метро в Киеве я даже боюсь представить.
    пока это когда? впустят если вы житель ЕС или дипломат) остальных возможно через месяц.
    ужасно, что есть те у кого были плановые операции в ЕС, сложные, предварительно оплаченные и теперь вот такая лажа(

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

...
    В найближчі тижні я мінімізую всі зустрічі, буду максимально працювати з дому і уникати місць скупчень людей - до чого закликаю і вас. А щоб переконати, розповім історію пацієнтки №31 з Південної Кореї, яка заразила стільки людей, що стала джерелом інфекції в 60% випадків серед всіх 8 000 інфікованих на даний момент корейців!

Перший випадок захворювання на новий коронавірус в Південній Кореї було зареєстровано 20 січня. В наступний місяць тридцять південнокорейців захворіло на вірус, але всі вони були успішно ізольовані службами охорони громадського здоров'я. Аж доки справа не дійшла до пацієнтки №31. Ніхто не знає, як саме ця 61-річна жінка захворіла, відомо лише, що перед початком хвороби вона відвідувала людні місця в Сеулі, а потім здійснила подорож в місто Тегу, де відвідала службу Церкви Ісуса Сінчонджі. За кілька днів в неї піднялася температура і 15 лютого лікарі запропонували їй пройти тест на коронавірус. Замість цього жінка поїхала до подруги в готель, де вони пообідали за "шведським столом". А потім провела дві години в забитій сотнями прихожан церкві. Врешті-решт, 18 лютого лікарі наполягли на тестуванні пацієнтки №31 і їй було поставлено діагноз. Але на той момент було вже пізно - через пофігізм однієї людини вірус вирвався з під контролю в цілій країні.

Тому наступного разу, коли захочеться відправитися у поїздку, потусити з друзями в кафе чи сходити на модну подію з великим скупченням людей, подумайте: чи готові ви взяти на себе відповідальність, що станете пацієнтом №31 у вашому місті чи цілій країні? Чи десятки/сотні трупів справді варті вашого комфорту? Інколи правильні рішення прості. І сьогодні це рішення - залишатися вдома.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 242

Типово

пока это когда? впустят если вы житель ЕС или дипломат) остальных возможно через месяц.
    ужасно, что есть те у кого были плановые операции в ЕС, сложные, предварительно оплаченные и теперь вот такая лажа(
    А че ЕС тоже закрылся? Не слышал еще. Хотя я ща ничему не удивлюсь....

Дописів
    9 887

Типово

пример супер-распространителя(
    читала что вот та жиночка, которая числится первой жертвой в Украине, после приезда из Польше тоже попутешествовала внутри страны по приезду, погостила у родственников в Киеве, туда-сюда покаталась(

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 101

Типово

Нам на порнхаб уже дали премиум доступ или еще нет?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    ...
    Я взагалі ніколи не розуміла людей які почувають себе погано і все одне пхаються на роботу, на зустрічі, до церкви, тощо. Захворів-в ліжко і лікуйся. Мало того, що ти свій стан погіршуєш переносячи хворобу на ногах, а ще і інших може заразити. Це стосується будь якого захворювання.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    10 002

Типово

смотрите выше обращение президента, уже закрывают Черновецкую и Житомирскую и чрезвычайную ситуацию вводят.
    с 18-го запрет на межгород по всей стране.
    Не услышал там ничего о закрытии Черновецкой и Житомирской областей.

По поводу межгорода:
    "Міністерству інфраструктури з 12 години дня 18 березня 2020 року заборонити залізничне авіа та автобусне міжміське та міжобласне пасажирське перевезення. Заборонити роботу метрополітенів."

где тут запрет перемещения на личном транспорте?

Дописів
    9 887

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    А че ЕС тоже закрылся? Не слышал еще. Хотя я ща ничему не удивлюсь....
    https://delo.ua/econonomyandpolitics...y-kogo-366149/

Дописів
    84 374

Типово

нам -- форумчанам? чтоб меньше флудили?

Звідки Ви
    Каменское
    Дописів
    1 734

Типово

Капец с этим межгородом... Я вообще не знаю как жить. Ну оставьте хоть с тысячей разрешений, только в масках, да хоть костюмах биозащиты.

Дописів
    651

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    ...

отлично написано
    жаль что многие не понимают чтоо могут стать причиной многих бед не смотря на собственное благополучие

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Вы как для бывшего охранника атб ловко разводите лохов.Поздравляю.
    Люди делятся на 2 категории. 1. Успешные и богатые как Вы. 2. Все остальные - лохи.
    3. До АТБ я работал космонавтом а до этого путешественником во времени. Ччерт - Вы ж сарказм не поймете.
    Короче - с кем-то меня путаете. В АТБ я всего лишь клиент.

Ладно - похоже с адресами пацанов с фондами и идеей не поможете. Ок.
    Если что пойду к киевским на поклон.

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Нам на порнхаб уже дали премиум доступ или еще нет?
    Пенсам, у которых пенсия меньше 5000 грн, решили доплатить по штуке. Учитывая, что таких пенсов порядка 10 млн, а у нас недоборы и дефициты, то, полагаю, порнхаб, только налоговый, могут устроить работающим.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 101

Типово Новый китайский вирус

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Люди делятся на 2 категории. 1. Успешные и богатые как Вы. 2. Все остальные - лохи.
    3. До АТБ я работал космонавтом а до этого путешественником во времени. Ччерт - Вы ж сарказм не поймете.
    Короче - с кем-то меня путаете. В АТБ я всего лишь клиент.

Ладно - похоже с адресами пацанов с фондами и идеей не поможете. Ок.
    Если что пойду к киевским на поклон.
    Когда кланяться будете, задом к ним не поворачивайтесь.
    Востаннє редагував KSh: 16.03.2020 о 20:22

Дописів
    6 007

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Пенсам, у которых пенсия меньше 5000 грн, решили доплатить по штуке. Учитывая, что таких пенсов порядка 10 млн, а у нас недоборы и дефициты, то, полагаю, порнхаб, только налоговый, могут устроить работающим.
    Откуда звон?

Дописів
    1 156

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Я взагалі ніколи не розуміла людей які почувають себе погано і все одне пхаються на роботу, на зустрічі, до церкви, тощо. Захворів-в ліжко і лікуйся. Мало того, що ти свій стан погіршуєш переносячи хворобу на ногах, а ще і інших може заразити. Це стосується будь якого захворювання.
    В Днепре когда то был случай когда работница молокозавода (кажется) больная приперлась на работу выпустила продукцию и пошла домой лечиться. Результатом было сотни заболевших по городу.

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від sanyok Переглянути допис

По поводу межгорода:
    "Міністерству інфраструктури з 12 години дня 18 березня 2020 року заборонити залізничне авіа та автобусне міжміське та міжобласне пасажирське перевезення. Заборонити роботу метрополітенів."

где тут запрет перемещения на личном транспорте?

Какой я извиняюсь в сраку личный транспорт?Люди на работу ездят.Вот так,встают пораньше,сели в маршрутку из села и попистофали.
    Им тоже на мопедах в город добираться?Или удаленно работать продавцами,кассирами,грузчиками?

Сторінка 258 з 608 ПершаПерша ... 158208248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268308358 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті