| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мы сейчас про этого Алёшу Гончаренко???, однорукого хоронителя Немцова...
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93...B2%D0%B8%D1%87
Після невтішних результатів виборів Олексій почав працювати помічником депутата. У той же час починаючий політик у 2005 році отримав другу освіту в Академії народного господарства при Уряді РФ, що знаходилася у Москві, за спеціальністю «фінанси та кредит»[2]. У 2005 році Олексій Олексійович став головою Одеської міської організації партії «Союз». Того ж року політик став керівником громадської організації «Якість життя». Наприкінці 2005 року Одеська обласна та міська організації Партії «Союз» влилися до Партії Регіонів. У складі «Партії Регіонів» молодий політик був обраним до Одеської міської ради у 2006 році. За його словами, в “Партії регіонів” знаходився тому, що в установчих документах партії було положення про “курс на євроінтеграцію”[3]
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Шо вы сюда постоянно суете этот "политический труп",
некрофилы, йопта..))
гадьте им в своей теме
ту все молодое, зеленое, энергичное, жизнерадостное - энергия бьет ключем, жизнь только начинается..
цветы, солнце, весна-красна прыйдэ - и опять садить будем..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
о! инсайт! облич замалопотрібні мізки
речью о смене Кабмина..
Всэ будэ добрэ - алэ е однэ алэ...))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Дормидонт Шурик стремится к "элите!" ))
Востаннє редагував KpoT: 04.03.2020 о 19:14
Гончарук размазал Моню...))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks