Кстате, завтрашние тезисьі слили в инет. Кто хочет прочесть, тутhttps://defence-line.org/2020/03/vina-babajki-chast-2/
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кстате, завтрашние тезисьі слили в инет. Кто хочет прочесть, тутhttps://defence-line.org/2020/03/vina-babajki-chast-2/
Что-то вспомнилось "готова принять с любой стороны, в любой позе и в любых количествах"(с). Случайно не помните, кто это сказал?
УКРАЇНА СПРОСТИТЬ НАДАННЯ ГРОМАДЯНСТВА ЗА ІНВЕСТИЦІЇ ВІД $100 ТИС.
Угадайте с одного раза: какая страна первой ринется получать гражданство таким образом?![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Олексій Гончаренко
“Зеленський хороший, він старається, то його команда підставила, олігархи нічого зробити не дають”.
Я вже чесно кажучи не думав, що знову доведеться стикнутися з цією нісенітницею. Але досі лишаються непробивні персонажі, для яких доводиться повторювати базові речі.
Отже, уже не за горами рік як Зеленський став президентом. Майже рік як він тільки те і робить, що намагається зібрати у свої руки абсолютну владу як в царя-імператора і придушити патріотичну опозицію. Півроку як у Зеленського монобільшість в парламенті. Півроку як Зеленський одноосібно призначив прем’єр-міністра і увесь кабмін.
І що? І що він зробив для людей маючи усю цю владу в своїх руках? Що, я вас питаю? Він з легкістю порушує закон, коли це вигідно йому. З легкістю порушує регламент, коли йому потрібно продушити свій закон. З легкістю руйнує дипломатичні норми, коли треба подивитися в очі Путіну. Показує всім у кого влада в руках. Але чому він так не діє напролом у питанні індексації пенсій, наприклад? А, тут уже не Зеленський винен, а поганий кабмін. Точно, як же я забув.
Ще раз, зніміть шапочку з фольги і читайте. Влада зараз в руках у Зеленського. Він на своєму рейтингу привів усіх цих прекрасних людей у коридори урядового кварталу і перетворив його на 95-ий. Значить і відповідальність за дії кожного прем’єра, міністра, слуги несе особисто він. За увесь цей цирк несе відповідальність особисто він. За кожного вбитого на фронті в результаті великого “розводу” несе відповідальність особисто він. І ніяк інакше.
Непробивні, ну досить уже цих дитячих прийомчиків. Умійте взяти відповідальність за свій вибір також. Сипав би Зеленський каламбурами зі сцени “Ліги сміху”, то й не треба було б виправдовуватися за нього. А так, бачили очі, що купували...
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
К Гончаруку можно относиться по-разному. Можно думать, что держаться и ничего не писать ему советовали западные партнеры, пока торговались за Рябошапку. Можно считать его профаном, угробившим промышленность и экономику. Но яйца мальчик показал.
Он боролся с увольнением до конца.
Четыре дня его ломали Ермак, Зеленский и Фирташ, Ахметов с Коломойским.
Никакого нового заявления на увольнение он не написал. Даже после того, как согласился уйти.
Было старое заявление. На нем поставили дату. Подпись уже была.
Что Гончарук получил в обмен? Неизвестно.
Но энергетику получил Ахметов.
«Нафтогаз» отойдет Коломойскому.
ЗЫ Зелёные - вы же это хотели? Шотам по олигархам было от Мони - ещё помните? Или божьей росой надёжно смыло за год?))
Востаннє редагував Vozar: 04.03.2020 о 10:34
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Кого изберут себе президентом кретиньі?-Шизофреника
А за кем пойдет тупая овца? За еще более тупьім бараном.
А кто, обосравшись и сидя по пояс в говне будет кричать- я не перну?! Да тот же, кто за каждьім пуком видел обсер.
А кого ведет козел позорньій на бойню? Тупую овцу, с которой уже остригли всю или почти всю шерсть, и взять с нее кроме как тупого блеянья нечего, и барану она уже нах не нужна.
Ненуаче. Шо овцьі, здобули?
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks