| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вы еще Бушкова почитайте, ага ... однако 2005 год ...
)))))))))))))))))))
Пакистанским политическими мультиками уже интересуются местные пп, с чего бы это?
Сходите лучше на это и шо оно такое поделитесь мнением )
Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке
https://kinoafisha.ua/films/adskaya-...estvo-kazackoe
Чекайте-чекайте, 73%.... ось як віслюк вам ще секонди позакриває.... та як почнете останні труси штопати... ото ми вас послухаємо....
))))))))))))))))))))))))
О, даааааа.
Патриотики без секонда - не патриотики вовсе.
))))))))))))))))))))))))))
Шестилетние мордорские фейки "Крым ушёл сам", "гражданская война на Донбассе", "Боинг сбила Украина", "Порох-барыга" и пр. не надоели?
Я так понимаю, этот скобочный - Министр культуры Украины, лично отвечает за прокат того или иного фильма/мультфильма по стране, раз так уверенно утверждает, что именно ЭТА причина ИСТИННАЯ.... ну и брехня про мультики ...
Оказалось, что "Король осел" сняли с проката спустя две недели из-за его непопулярности.
Отличный фильм! Но не для кацапов. Так что не напрягайся.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Людмила Цілик
4 ч. ·
Dr.Alban, який незаконно відвідував окупований Крим, виступив у новорічному «Вечірньому кварталі» після заступництва презЕдента Зеленського
«Мені було заборонено в'їзд в Україну через моє попереднє шоу на спірному острові Крим. З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже хороша прогулянка в Києві з президентом у натовпі», – написав співак у Instagram.
Гідрант Конституції, який обіцяв піти, якщо порушить закон, допомагає уникати відповідальності за порушення законів своєї держави! Це дно!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вы в курсе что пропитаны интересами путина в плане дробления Украины - не догадались еще, кому надо вот эта тупейшая форма деления страны на 25/73?
Все кто это слишком часто это повторяет, настаивает - это либо путинские либо олигархические рабы. С каких пор у вас мозг на столько сильно размяк, что идете на поводу врагов страны?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ви таки тупий.
Він зробив крок не порівняно з бувшим, бо бувший і не крав, а в порівнянні з собою.
Рошен завжди платив податки і Порошенко завжди показував прибуток.
А тут, дива якісь...
Керівництво новоствореної податкової служби в шоці, тому шо у ТОВ "КВАРТАЛ 95" річна, валова виручка трохи більше 250 тис грн., по звітам та інформації про рух коштів на банківських рахунках підприємства.Як @ZelenskyyUa
сплатили роялті 4,8 млн грн?
Беспросвітний кацапе, вже говорено-переговорено... у цивілізованому світі секонд - це норма. Коли будь-яка річ (меблі, фарфор, скло, текстиль, etc.) "ходить по колу", то по-перше, не страждає екологія, по-друге - "каждому по способності", як казав ваш ман'як.
Вам, 73, куди ви самі себе вписали (абідна, да, Крот?), не достатньо мозгів, щоб це зрозуміти. Тепер нам треба робити вигляд, що між нами і вами нікакой разніцьі??? А потім, що нікакой разніцьі між нами й виродками з Донбасу??? А потім між нами і кацапами???? Що прийшли вбивати нас і наших дітей!!!!!!! Що знущалися й знущаються до смерті над нашими захисниками?????
Що з вами, люди???
З сєрговим усе зрозуміло.... занесла судьбіна на чюжбіну і воно тепер гризе цю чюжбіну зсередини, як і положено істієнному кацапу! Але ви, Крот!!!! Замість покаяння... ви ж навісили нам цю стидобу!!!! Ви, як і ваш віслюк закликаєте до об'єднання
Ох, Крот-Крот.... щоб ви знали..... ви - моє найбільше розчарування...![]()
...лучше честное "пошел нах (нужное подставить)бот"... чем лицемерное объединение....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Какие страны ЕС ограничены в незалежності та втратили самостійность?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Якщо у вас макитра не робить, чи ви погано читаєте(що не перший раз я відмічаю), то це не ознака того, що я написала так, що ви можете зрозуміти по-іншому.
Порошенко показував прибутки і сплачував налоги, Янелох не показував і налогів не платив, зараз він їх показав. От і різниця між тим роком і цим.
Ні, це не обмеження, це договірні відносини і єдина платформа для розвитку.
Скажіть, якщо ви хочете прийти в кінотеатр голим, а вас не пускають, це якось вас обмежує в вашій незалежності і самостійності? Чи це такі правила, яким ви маєте відповідати, що в кінотеатр треба прмюиходити вдягненим?
Отак і тут, хочемо розвитку, співпраці, користуватися всіми досягненнями цивілізованого світу, треба прийняти правила поведінки.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks