Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 703 з 1031 ПершаПерша ... 203603653693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713753803 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 14 041 по 14 060.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Може, інколи краще помовчати , ніж відповідати на нісенітнецю? Як на мене, це один з основних принципів дипломатії.
    Ні, коли голова країни, яка веде війну з іншою, розказуєте про територіальні претензії і каже, що вони зараз працюють над цим, це не просто несенітниця.
    І принцип дипломатії, на мій погляд, як раз в тому, щоб дати відповідь.
    Хуйло там розтриндівся з приводу 2 світової і Польщі, одразу отримав відповідь.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 029

Типово

Сказав би щось з приводу обстрілу в Золотому-4. Оцінив би успішність обраного шляху, виключно дипломатичного і ніяк інакше.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Сказав би щось з приводу обстрілу в Золотому-4. Оцінив би успішність обраного шляху, виключно дипломатичного і ніяк інакше.
    Не волнуйтесь, щас туда подъедут Билецкий с ребятами и наведут порядок. Они же сейчас в фаворе у петиков, или я ошибаюсь?
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Не волнуйтесь, щас туда подъедут Билецкий с ребятами и наведут порядок. Они же сейчас в фаворе у петиков, или я ошибаюсь?
    От до чого це?
    Мова йде про Президента. При чому того, хто гарантував, що після відведення нашіх військ ці населені пункти в повній безпеці.
    Тиша... Як і з претензіями на наші землі Хуйла.

Дописів
    8 523

Типово

ібо сказано: єму ето прєзидєнтство до одного мєста!..
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 029

Типово

До чого тут петики, Білецький, наведення порядку? Білецький повинен роботу президента виконувати?
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

До чого тут петики, Білецький, наведення порядку? Білецький повинен роботу президента виконувати?
    Ребята, не волнуйтесь! У меня чуйка, шо завтра усе будет. Рабочий день начнется, все-таки.
    Востаннє редагував ashim1990: 23.12.2019 о 02:04
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від c-32 Переглянути допис
    Опять нажралась чего или руки перед едой не мыла? Зачем рекламировать свои проблемные испорожнения?
    Польза от совместного с Шуриком посещения бани прошла?
    А ведь была - попустило с хамством на непродолжительное время.
    ПНХ!
    Йой, а чого ж це наш президент повинен відповідати на всяку маячню? Це ж не була офіційна заява, згодьтесь. Пристайко та його зам прокоментували, що ще треба?
    "Сказочный д...б"(с)
    Може, інколи краще помовчати , ніж відповідати на нісенітнецю? Як на мене, це один з основних принципів дипломатії.
    Жаль, что ты его никогда не придерживаешься, а загаживаешь форум сплошной ахинеей.
    Як на мене
    Когда кажется - креститься надо.
    Не волнуйтесь, щас туда подъедут Билецкий с ребятами и наведут порядок.
    Пля, какого хера ты к каждому сообщению лепишь петиков? Тебе говорят о ПРЕЗИДЕНТЕ!! Более того, о ВЕРХОВНОМ ГЛАВНОКОМАНДУЮЩЕМ нашей армии! О человеке, который несёт ГЛАВНУЮ ответственность за безопасность страны! При чём тут Порох и его сторонники? Это ЗЕЛЕНСКИЙ, а не Порох, сдал наши территории в Золотом! Это ЗЕЛЕНСКИЙ, а не Порох, утверждал, что теперь там будет мир и ни единого выстрела! С какого перепугу теперь ПОРОХ должен отвечать за последствия?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    12 043

Типово

зебилы аваковскую шлюху билецкого втюхивают пороху как было со свинарчуком? нет чтоб новые трюки изучить.

Дописів
    1 482

Типово

Чет не понял.Билецкого уже назначили главнокомандующим? А че б не поехать юзику с сивохой - они в фаворе у главкома или нет.Тем более у сивохо и должность обязывает - или нет.
    Мы победим потому что нас обьединяет любовь к своей стране а не злоба к чужой.

Дописів
    8 523

Типово

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  FB_IMG_15770816544081384.jpg
Переглядів: 103
Розмір:  229,5 КБ
ID:	2251934
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Дописів
    615

Типово

Украина выходит в топ мировой политики, а Зеленский - человек года по мнению американской недельки.

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  week.jpg
Переглядів: 93
Розмір:  107,2 КБ
ID:	2251936

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Татишо. Он же нє лох какойто. А визнати хибність свого шляху і зробити висновки то удєл лохов.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 029

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    . А визнати хибність свого шляху і зробити висновки то удєл лохов.
    О, так. Здається мені, нас очікує певна проблема в цій сфері. Якось пізніше спробую розвинути цю думку.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 384

Типово

[IMG][/IMG]

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Просто краса! Історія про те, як нова влада підгрібає під своїх видобуток нафти і газу. Як вчора і обіцяв, буде цікаво.
    30 жовтня фірма ТОВ «Надра Карбон» виграла електронний аукціон на видобуток нафти і газу у Сватівському районі Луганської області — Західнотокарсько-Краснянська ділянка. Ну як аукціон? Хіба за назвою, бо як свідчать документи, було лише два учасника, які в трьох раундах навіть не спробували поборотися один з одним і підвищити ціну. Тому, це що завгодно, але не аукціон, але право на розробку нафтогазоносної площі продали за ціною хай і дорогого, але автомобіля. Лише на 5 тисяч доларів дорожче початкової ціни. Ця сума в межах грошових потоків у газонафтовидовному бізнесі є сміховинною.
    Найцікавіше далі.

Переможець торгів — ТОВ «Надра Карбон» належить Павлу Загороднюку через його кіпрську фірму TUTKOVSKY PLC. Павло Загороднюк — батько чинного міністра оборони. ‼️

Другий учасник — ТОВ «Дашава» належить Василю Кривобоку, який зареєстрований в будинку на Героїв Сталінграда 6б, де також прописаний і президент Зеленський. Син Кривобока, Юрій, у 2017 в пресі називався як найбагатший, згідно з е-декларацією, працівник генпрокуратури.

І ось ми підійшли до головного: старші Загороднюк і Кривобок до квітня цього року були членами наглядової ради ПрАТ «Група Надра». Після перереєстрації групи компаній в офшори, вони всі вийшли в один день з складу цієї наглядової ради у зв’язку з припиненням її існування і, ймовірно, увійшли в склад засновників компанії TUTKOVSKY PLC.

Тобто, аукціон має всі ознаки ФІКТИВНОСТІ через можливу змову обох пов’язаних між собою учасників. Тому і ціна протягом «торгів» не змінилась ні на копійку. НАБУ має негайно відкривати кримінальне провадження і перевірити, чи ця схема намахуавння держави була єдиною. Всі матеріали готовий передати.

Красиво? Так дурять Україну в новій владі. Епоха сватовства з елементами сімейних цінностей. А насправді, нічого нового, бо все нове — добре забуте старе.

Volodymyr Ariev

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 667

Типово

Тоже добавлю немного про газ.
    Форбс об украино-российских газовых соглашениях. Немного цифр

https://www.forbes.com/sites/kenrapo.../#1c318764376b
    Без подписи

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Виступ Хуйла з "наші землі, розбираємося" . Агов, Янелох. Тиша.
    Обстріляне Золоте 4, зуб давав, що воно в безпеці. Агов, Янелох. Тиша.
    Судівській бєспрєдєл з призначеними на вбивць Шеремета. Агов, Янелох. Тиша.
    Дірка в бюджеті. Все просрали. Агов, Янелох. Тиша.
    Поїзд по мосту в Крим Хуйла. Агов, Янелох. Тиша.
    Але, воно ж працює..

Подія рівня Голови держави: Шмаркля приїде на Прикарпаття відкривати місток через струмок між двома селами.
    А щоб два рази не бігати, вангую, залишиться святкувати Новий Рік у бабусі Бєні в Буковелі:
    Корпоративи відгуляли, можно і розслабитись.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 029

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    . А визнати хибність свого шляху і зробити висновки то удєл лохов.
    Таке от складається.
    Переглядаю інтерв'ю з відомими журналістами, політологами, політиками, присвячені підсумкам року і перспективам наступного. Багато з них в один голос згадують паризьку зустріч, довгоочікуваний нашим молодим президентом погляд в очі карлику, і роблять висновок - от тепер, мовляв, Зеленський позбудеться/ позбувся ілюзій, і робитиме реальні кроки. Те ж в економіці - висновки або сподівання, що невдачі і провали уряду змусять президента змінити команду, запросити професіоналів замість "знайомих хороших людей" і зайнятись реальними справами.

Та для цього потрібна "дрібничка" - щоб він це усвідомив і зробив.

А в мене є передчуття, що з цим - проблеми. Що є проблема із самокритичним ставленням, визнанням помилок, толерантністю до іншої точки зору. Дивним чином через півроку після інаугурації багато що й досі сприймається, як підступні дії Порошенка і його фанатів. "Я так хочу" досі превалює над " потрібно робити так". Рейтинги в соцопитуваннях стали мірилом всього і істиною. Експерти сподіваються, що норманська зустріч позбавить ілюзій, а рейтинг президента після неї виріс ( з якогось дива) ( якщо довіряти Соцісу) - так чому б Зеленському навпаки, не вважати себе героєм, який приїхав - і, не маючи досвіду, переміг всіх разом з нібито грізним Путіним? Що, мовляв, розуміють ті так звані експерти і окремі невдоволені, якщо рейтинг росте, і вся світова преса, всі ООН, ОБСЄ і прочая кажуть, що це успіх і рух в правильному напрямку?

Ліричний відступ: до речі, це приблизна картинка того, яким би могло бути президентство Анатолія Степановича нашого Гриценка. Хіба що з поправкою на те, що той навряд чи набрав би таких знайомих, все ж скоріше фахівців. Якщо вже Юлія Мостова в інтерв'ю перед виборами 2010 писала про його неймовірну впертість, що його практично неможливо в чомусь переконати, якщо він вирішив інакше - то можна уявити, який вигляд мало би те управління державою.

Коли відбудеться те, що один розумний чоловік назвав " Зеленський має усвідомити всю міру своєї некомпетентності" - не знаю.
    ----------------------
    Думка ця, безумовно, суто суб'єктивна, без жодних претензій на безальтернативність. Хочу помилитись, і якомога скоріше
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Таке от складається.
    Переглядаю інтерв'ю з відомими журналістами, політологами, політиками, присвячені підсумкам року і перспективам наступного. Багато з них в один голос згадують паризьку зустріч, довгоочікуваний нашим молодим президентом погляд в очі карлику, і роблять висновок - от тепер, мовляв, Зеленський позбудеться/ позбувся ілюзій, і робитиме реальні кроки. Те ж в економіці - висновки або сподівання, що невдачі і провали уряду змусять президента змінити команду, запросити професіоналів замість "знайомих хороших людей" і зайнятись реальними справами.

Та для цього потрібна "дрібничка" - щоб він це усвідомив і зробив.

А в мене є передчуття, що з цим - проблеми. Що є проблема із самокритичним ставленням, визнанням помилок, толерантністю до іншої точки зору. Дивним чином через півроку після інаугурації багато що й досі сприймається, як підступні дії Порошенка і його фанатів. "Я так хочу" досі превалює над " потрібно робити так". Рейтинги в соцопитуваннях стали мірилом всього і істиною. Експерти сподіваються, що норманська зустріч позбавить ілюзій, а рейтинг президента після неї виріс ( з якогось дива) ( якщо довіряти Соцісу) - так чому б Зеленському навпаки, не вважати себе героєм, який приїхав - і, не маючи досвіду, переміг всіх разом з нібито грізним Путіним? Що, мовляв, розуміють ті так звані експерти і окремі невдоволені, якщо рейтинг росте, і вся світова преса, всі ООН, ОБСЄ і прочая кажуть, що це успіх і рух в правильному напрямку?

Ліричний відступ: до речі, це приблизна картинка того, яким би могло бути президентство Анатолія Степановича нашого Гриценка. Хіба що з поправкою на те, що той навряд чи набрав би таких знайомих, все ж скоріше фахівців. Якщо вже Юлія Мостова в інтерв'ю перед виборами 2010 писала про його неймовірну впертість, що його практично неможливо в чомусь переконати, якщо він вирішив інакше - то можна уявити, який вигляд мало би те управління державою.

Коли відбудеться те, що один розумний чоловік назвав " Зеленський має усвідомити всю міру своєї некомпетентності" - не знаю.
    ----------------------
    Думка ця, безумовно, суто суб'єктивна, без жодних претензій на безальтернативність. Хочу помилитись, і якомога скоріше
    Ваш погляд на Янелоха десь збігається з моїм.
    Людина має купу комплексів. Хто-хто, а росіянські спец служби знають про него все і розклали його особистість на молекули. Вони знають всі його больові точки і вміло цим користуються.
    Для Хуйла будь яка ситуація вигідна. Най Янелох провалиться і проти него вийдуть люди, або він буде робити все, що йому скаже раша. Він-ніщо для їхніх геополітичних планів.
    Хоч тушкою, хоч опудалом, але він підірве Україну. Навряд воно отямиться і буде діяти в її інтересах.

Сторінка 703 з 1031 ПершаПерша ... 203603653693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713753803 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті