| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так не продавайте - в чем беда? Почему все селяне свои наделы в аренду сдали если они им так нужны? Почему вы требуете запретить им продавать то что как вы говорите их?
Выходить это и не их раз продать нельзя?
Почему в конце концов я не могу купить земли - вдруг меня как вас прошибет и на землю потянет?
Что за хрень вы вообще отстаиваете?
может он не хочет в селе том жить.. может он стартап создать хочет.. А хрен там - сиди и радуйся что у тебя земля, обрабатывать которую ты все равно не можешь.
А в оточенні Моньки не знайшлося нікого, хто підказав би, що Ленс Армстронг не сильно так... ммм... тавоє у якості орієнтиру?![]()
Опять это пресловутое "Украина должна у Рашки спрашивать, что ей делать".
Тебе не надоело?
Олег, Вы прекрасно поняли, о чём я говорила. Не прикидывайтесь Беззебом - Вы им никогда не станете, т.к. имеете то, чего у него нет и никогда не будет: ум.
Віктор Бобиренко
3 ч. ·
НЛПісти стверджують, що підсвідомість не приймає "НЕ", як заперечної частки.
Коли ви кажете комусь на слизькій дорозі: "Чувак, НЕ впади!" його свідомість розуміє, але підсвідомість частку "НЕ" пропускає. І людина гепнеться.
Ну як ми з вами одному чуваку кажемо, що його тут один мутний штріх з органів сусідньої країни пасе. І дуже хоче підставити.
А він нам такий заявляє: "та нунах, мене не кинеш. Я ж вам НЕ лох якийсь".
А наша підсвідомість частку НЕ пропускає. І ось ми вже підсвідомо впевнені у тому, що нас УСІХ і з цим лошарою підставлять.
І тільки Ігор Валерійович все знає.
Колись кварталівці підходили до нього і казали: "Ну коли ви вже нам заплатите? Ми ж вам НЕ лохи якісь?".
А він таємниче всміхався і виблискував окулярами.
Тому я, щоб у вашу підсвідомість зайшло правильно, кажу: "Люди, будьте обережними на слизькій дорозі".
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks