Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 204 з 1031 ПершаПерша ... 104154194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214254304704 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 4 061 по 4 080.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    26 078

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    От більшість, яка ненавидить Порошенко, як раз ті, хто за нього голосував у 14-му. І ця емоція має таке ж саме коріння, що і у старої жінки, яка просрала все в своєму житті, але звинувачуєте чоловіка: Я на тебе всю молодість поклала, а ти, а ти...
    Ви не хочете зізнатися самі собі в тому, що відноситись до посади Президента, як до св. Миколая. Самі собі напридумали, самі розчарувалися. Почуття обманутого дурник неприємне. Але крім себе вам нікого винити, бо дорослі люди повинні, як на мене, мати свою голову на плечах.
    и? какой вывод? это люди. и каждый имеет право на свою правоту

Дописів
    8 529

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    і, як відомо, правий той, в кого більше прав...

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    і ви одразу ж зрозуміли - від сорому...
    стыдиться президента противоестественно. он же олицетворение

Дописів
    8 529

Типово

Цитата Допис від Иванштейн Переглянути допис
    стыдиться президента противоестественно. он же олицетворение
    я пишаюся, пане Иванштейн, що ми з Вами по один бік "водорозділу"...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Мені оце до вподоби..
    Стрєлок Не дождьотєся@Gorsha81
    ·
    2 ч
    Смисл пресухи - цпцнууутіпшрЗЩРЗУШРзщрззивізвщитиіт ПОРОШЕНКО
    beehaa
    cppwit3-t834y39-0u2--]g\ew6h8\er9j\++9
    tM5 ПОРОШЕНКО! 我的自行车哪儿去了? 前年夏天,我花了六十块钱买了辆二手自行车。有个星期天休息,没出门儿,ПОРОШЕНКО !!111!!
    Востаннє редагував Vedma: 10.10.2019 о 16:35
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Абсолютно. Тому, чому так сильно ображатися на тих, хто у 2014му голосував не за "АТО за 2 тижні?"

Дописів
    26 078

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Абсолютно. Тому, чому так сильно ображатися на тих, хто у 2014му голосував не за "АТО за 2 тижні?"
    а кто ображается?

Дописів
    2 672

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    кстати, классная прессуха в стиле "антифейк"
    прям стем "размажь пороскотского журналиста в прямом эфире")))
    О, и глобусу вслед за дерезой словечко-оскорбление в зубах завязло... дизентерия...
    Дереза не ответила... может глобус пооткровенничает - к какому скоту себя относит?

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    так ви шо, не підете на майдан? тю
    Не зрозуміла логіки питання. Я проти здачі інтересів країни. Тільки Порох ще те не підтримує, а всі інші політики і активісти за "мир на будь-яких умовах"? Ну ок, думайте так і надалі.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Мені оце довподоби..
    Виглядає так, що головна проблема у Моні - це Порох, все інше несуттєво...

Дописів
    12 043

Типово

помню во времена овоща ходил анекдот про президента "еще тупее буша". таки грабли и мы получили презика еще тупее трампа.

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    я пишаюся, пане Иванштейн, що ми з Вами по один бік "водорозділу"...
    так я же не игрок, я болельщик. хоть и болею за команду Украина, но с трибуны свистеть проще

Дописів
    12 043

Типово

в фб уже десятки цитат гуляют. и ведь не фейковые. оно действительно несло эту чушь.

Дописів
    2 672

Типово

А глобусы в восторге...

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

От більшість, яка ненавидить Порошенко, як раз ті, хто за нього голосував у 14-му. І ця емоція має таке ж саме коріння, що і у старої жінки, яка просрала все в своєму житті, але звинувачуєте чоловіка: Я на тебе всю молодість поклала, а ти, а ти...
    Ви не хочете зізнатися самі собі в тому, що відноситись до посади Президента, як до св. Миколая. Самі собі напридумали, самі розчарувалися. Почуття обманутого дурник неприємне. Але крім себе вам нікого винити, бо дорослі люди повинні, як на мене, мати свою голову на плечах.
    Никаких разочарований, не устраивает, до свидания.
    Причин голосовать за него 2 раз у людей нет никаких, что и подтвердилось.
    Правда у некоторых они есть, из серии ну и что что алкаш, ну и что что бьет, зато какой-никакой мужиченка)

Дописів
    12 043

Типово

весьма понравилось

Дописів
    2 672

Типово

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Не скажу за всіх (але й не ділю на "нормальних" і "ненормальних"). Особисто я обирала Пороха за його здібності і досвід як міжнародника, який зможе сформувати найбільш професійну і продуктивну в такій зарамковій ситуації команду для міжнародних перемовин і за його особисті якості як перемовника для "бесід" з Х-лом.
    Взагалі вперше про те, що за нього збираються голосити, бо "АТО за 2 тижні", почула на нац.зборах своєї контори від деяких регіональників. Трохи прифігєла і як могла переконувала, що обирати тре не за це. От саме тому, що потім такий ефект від того розчарування. І вже опісля пішла з друзями-родичами про то говорити.
    Ну это в 2014 мотивы. Как оказалось, Ваши причины, тоже из серии неоправданных ожиданий)

Дописів
    22 018

Типово

Не зрозуміла логіки питання. Я проти здачі інтересів країни. Тільки Порох ще те не підтримує, а всі інші політики і активісти за "мир на будь-яких умовах"? Ну ок, думайте так і надалі.
    не зрозумів ваше "ну ок ..."
    Задам питання інакше, - хто організовує майдан якщо це не ПП, яких організаторів майдану Вам потрібно на який ви підете, проти чого, та за кого?
    хотів написати "за що ви підете, але зупинився "за кого" - так буде чесніше про деяких

тільки от давайте без гасел про "мир на будь-яких умовах", тобто ви проти цього, тільки тоді до чого тут зеленскі, якщо цього прагнуть інші політичні сили (на вершині айсбергу партія "за життя"), а також це гасло спрощує створення політичного реваншу попередникам за ради отримання влади - більш нікому це не потрібно

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Віталій Портников: Дуже маленький Путін

Володимир Зеленський під час свого телевізійного шоу дуже старається бути схожим на Путіна - нехай навіть на маленького Путіна. І у нього виходить

Тільки Путін може дозволити собі замінити серйозне і грунтовне спілкування з журналістами на огидне шоу - на кшталт щорічної "прямої лінії" спілкування з телеглядачами або щорічної прес-конференції, на якій журналісти з регіонів з захопленням дивляться на свого кумира і задають йому «правильні питання».

Тільки Путін може дорікати журналісту в тому, що власник його медіа - іноземний громадянин, ніби в усьому цивілізованому світі суть володіння медіа - не у громадянстві, а в невтручанні у редакційну політику і в прибутку. І при цьому докір йде від людини, яка навіть після початку війни продовжувала отримувати прибуток з продажу свого продукту в країну, яка напала на Україну. І соратники якого мріють продовжувати в цю країну продавати свої серіали. Але подвійні стандарти - це теж Путін.

Тільки Путін може називати свого співвітчизника бандитом ще до всяких судових рішень, просто тому, що так захотілося. Тільки Путін може вважати, що його співвітчизники виходять на протести, бо це все Навальний, Порошенко чи держдеп. Тільки Путін...

Ну добре, не тільки Путін. Ще Лукашенко. Ще Янукович. Ще Чавес. Ще Каддафі. Та хіба мало монстрів породив наш непростий час!

Якщо Зеленський - дуже маленький, комічний Путін, то це просто тому, що ми з вами - не росіяни, не білоруси, не казахстанці. Ми ніколи не дозволяли нікому танцювати на нашій шиї, принаймні - досить довго.

А якщо дозволимо - він стане великим.

Сторінка 204 з 1031 ПершаПерша ... 104154194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214254304704 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті