| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Serhii Sirenko
16 ч.
Зеленський не явився на двосторонню зустріч з прем'єром Голандії. І це на фоні передачі Московії ключового свідка у справі збитого в 2014 році малазійського "Боінга"! Хтось може пояснити, що відбувається?!!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
[Karl Volokh
Можливо, я не уважний чи недостатньо слідкую за зовнішньополітичними подіями, але керівника держави менш підготовленого і настільки ж жалюгідного на моїй пам‘яті не було. У жодній країні третього чи, навіть, четвертого світу.
Відповідальність за що? За тупість і неосвіченість у міжнародних справах, які наносять шкоду національним інтересам України, за кроки до капітуляції перед окупантом, за старі і нові схеми дерибану бюджету олігархами?
Грати проти, вибори пройшли і нова влада ще мало критики і стусанів отримала, бо нічого кардинально не змінює, так просто пливе за течією, використовуючи зароблене попередньою. А проблеми наростають і буду наростати, бо непрофесійні підходи, а головне, немає мети, бо повернення зголоднілих папіредників погіршує існуюче положення справ, знову провокує внутрішній конфлікт.
Востаннє редагував Mikela: 29.09.2019 о 08:49
Большего вреда чем 28 лет коррупции на любой арене ничто не может принести. Пэдродрочеры. Вы мне ответите про олигархов за пэдро или язык в жопе и будете держать?
пох на расиян...
1.5% завышение стоимости контракта и воровать больше половины всего и вся...ты *** с пальцем не ровняй. Об этом речь. Массовая и тотальная коррупция во всем и везде. В Польше тоже есть коррупция, но что-то она обывателю не попадается в быту. Там маршалэк на свои л чные нужды использовал самолет, теперь компенсирует разтраты и уволен со скандалом....но в целом да, коррупция...а еще коррупция это постройка шумопоглащающих экранов в населенных пунктах через ряд компаний, но без завышения стоимости. Просто контракт достался Компании приближенной к власти ииущим...сравним с новым мостом, с мостом кличка или провалами на отремонтированной дороге ? Параллели можно очень долго проводить. Только ваша любовь к воровству и улюлюканью коррупции и завазанным в ней никуда не денется.
польский беззеб тоже так по поводу укркоррупции переймался на о'городе... десь подився...
коррупция - это СТРАШНАЯ шутка . Все что у нас появляется - появляется благодаря конкуренции . Вам нравится укрпочта ? а новая почта ? разница - конкуренция .
если у вас коррупция , то нет смысла создавать новую почту - и так будут есть . Если вы строите дорогу которую хватает на 5 лет , то благодаря взятке вы и завтра будете строить такие дороги .
вторая роль - демотивация , коррупция демотивирует рынок . Если можно прийти и за гривну купить себе привелегии , то зачем вообще заниматься ?
1 коррупционная гривна убивает 100 гривен в экономике как прибыль .
Я использую и укрпочту и новую прчту... по обстоятельствам...
У меня коррупция?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks