...это военная тайна ...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...это военная тайна ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
[QUOTE=Абориген;37282057! И чудовищно некомпетентен QUOTE]
Да судя по всему во всем.Самое смешное когда профи скажешь шо он мистер некомпетентность то это будет смертельное оскорбление.А тут все нормально.,ну а шо вы хотели,мы учимся.
Зато теперь еще яснее то, что Зепрезидент понадобился Бене исключительно с целью превратить Украину в свое персональное пастбище. Другие аспекты существования государства Беню явно не интересуют. И что бы Глобус ни говорил о бениной загадочности путеводная звезда там одна - бабло.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
У Глобуса, свій інтерес, хоч якимось чином, хоч частково, повернути минуле. Ну і це минуле не напряму, але не може існувати без кацапів. Тому й така жадоба до капітуляції, тоді вже відкрито можна буде заявити про відновлення колишньої дружби з кацапами і повернення тих же символів , типу кривавої ганчірки.
Востаннє редагував Абориген: 27.09.2019 о 11:49
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
... иной человек не виноват, что он - мадьяр ... (с)
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Но есть отдельные обозреватели... ))
__________________________________________________ ____________
Я ще не бачила, може, хтось дасть посилання на заяви всяких там “антикорупційних” діячів та організацій з приводу “100% мого генпрокурора”?
Як там поживають всі ці Соболеви/Лещенко/Амнесті та посли іноземних країн?
Як там УПячечка, Коня Сошкіна, Шуклінов в кедах та решта мамкіних розслідувачів?
Вже зібралися під ОПой?
А коли мітинг ГО Азов під Генпрокуратурою?
Ну, хоча б Тягнибок виступав вже? Ні?
Ташожтаке…
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Думаю таки сюды... Империя наносит ответный удар...
Пряма мова Джуліані: "Урок для тих, у кого є чесність. Ніколи не робіть звинувачення, грунтуючись на чистих чутках. Я не представив звинувачення України в незаконному впливі на вибори 2016 року, у мене є прямі свідки, відеокасети і компрометуючі документи, щоб це довести. Дивіться і чекайте!"
Доповнюється...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks