Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 312 з 315 ПершаПерша ... 212262302303304305306307308309310311312313314315 ОстанняОстання
Всього знайдено 6295, показано з 6 221 по 6 240.

Тема: Я - за европейские принципы устройства государства. А вы?

Дописів
    1 394

Типово

Цитата Допис від Иванштейн Переглянути допис
    извини, дорогой, с украинским ничем помочь не могу. с русским пока еще справляюсь худо-бедно. но догадываюсь, что такого слова в украинском быть не может

представлешь, какая корявая чепуха получается, когда ты свой русский плохо переводишь на украинский, а потом я, чтобы понять, перевожу обратно?
    Лол. Раскладка русская стояла, в украинской на месте ы стоит i.

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

Цитата Допис від Scirpion4iк Переглянути допис
    Лол. Раскладка русская стояла, в украинской на месте ы стоит i.
    а, да? у русскоязычного серба, борца за права русинов против комуняк, стоит русская раскладка при написании украинских текстов? удивительно. может у него еще и буква i из французской раскладки?

Дописів
    75

Типово

Тю на кутю.
    Де там правильно перекладений українською мовою мій пост? Я не бачу.
    Бачу якісь відмазки щодо літер/розкладок, сербів, руській язік та інше.
    Де правильно перекладений українською мовою мій пост?

Дописів
    75

Типово

Вот єто дела. Интрига!
    Русскими цифрами хоть можно пользоваться или 100% ytkmpz?

Дописів
    75

Типово

Друже Скорпіончіку! Тут подейкують що ти з України поїхав десь до Європи.
    То ж повертайся бо тут безлад. Без тебе не можна ніяк...

Дописів
    1 394

Типово

Цитата Допис від Січославець Переглянути допис
    Друже Скорпіончіку! Тут подейкують що ти з України поїхав десь до Європи.
    То ж повертайся бо тут безлад. Без тебе не можна ніяк...
    Это ты мне предлагаешь утопиться через проезд по Новому мосту? Ой, я пока повременю с этим.

Дописів
    75

Типово

Whoa! This thread is bumping and roaring like an wild hedgehog!
    It's truly amazing!

Дописів
    75

Типово

Це - мисливські/спортивні набої торгової марки Хорнаді. Для найрозумніших кімнатних ультрамілітаристів - у порівнянні з бойовими набоями які постачаються лише до армії США/НАТО та спецпідрозділів вони мають ефективність десь так на 50...70% меншу. А ламент про "важкі кулі" - то дурня. Це бачить будь-хто, спроможний читати англійською та трохи знається на релоадінгу.
    Армійські набої Т65, М118, M993 - вони в рази ефективніші за звичайні мисливські.

Далі бздіння про 36 гривень. Облудна брехня.
    Гуртова ціна на такі набої для спортсменів - 0.5...0.6$. На звичайні армійські - 0.3...0.4$. На бронебійні - 0.8(S-AP, T)...1.2(AP)...1.5 (APT).
    Контейнер містить 15 тон набоїв. Коштує його перевезти до України 3 тисячі доларів(десь 0.003$ за набій).
    Ото беремо 0.6+0.003 ну нехай буде 0.7. 0.7*26=18.2 гривні.
    А от 36 гривень - то баригі 200% накладають.

На світлині набоїв десь на 24 тисячі доларів. Лінія з складання набоїв потужністю 150 тисяч набоїв на місцяць коштує десь 100 тисяч.
    Питання: скільки разів по 24 тисячі доларів треба було видати щоб отримувати набої за ціною 0.4$ за український набій(з усім іноземним бо суто наш набій буде коштувати 0.25$ але на такій лінії його зробити неможливо, так...) замість 0.6$ за американський?

Думай..те.
    Востаннє редагував Січославець: 12.09.2019 о 10:14

Дописів
    75

Типово

Бльо я дурний.
    Я вважав що тільки на різниці щось там десь та ото все недолуго бо дурні.
    А вони не дурні....
    АААААААААААААА!!!!

Фінанси та як вкрасти - то не моє. Та хай йому грець!

Дописів
    75

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    маленький острів навкруги українського моря
    Це як? Острів охоплює море?
    "Навкруги" - це не "поряд", друже
    Так, можна казати що "навкруги" це - "охоплює по замкненій траєкторії" або "просувається у зовнішню середу та охоплює початкову точку".
    Ти точно хотів довести до читача те що російська культура просувалася в українську зовнішню середу та розповсюджувалася у ній коли у Катеринославі з'явилися заводи?
    Брати Шодуар - то кацапи?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Січославець Переглянути допис
    Це як? Острів охоплює море?
    "Навкруги" - це не "поряд", друже
    Так, можна казати що "навкруги" це - "охоплює по замкненій траєкторії" або "просувається у зовнішню середу та охоплює початкову точку".
    Ти точно хотів довести до читача те що російська культура просувалася в українську зовнішню середу та розповсюджувалася у ній коли у Катеринославі з'явилися заводи?
    Брати Шодуар - то кацапи?
    Коли в Катеринославі з' явилися заводи, на них не кацапи їхали працювати, а селяни. Українські селяни. Але, міста цілоспрямовано русіфіковали, це була і є політика імперії. А після Голодомору і більшовицького терору і кацапів навезли і до сел.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Синий Камень - Малиновая
    Дописів
    2 603

Типово

это ж надо, "серб"!

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

Цитата Допис від WTF the Elk (ex-Lumpy) Переглянути допис
    это ж надо, "серб"!
    сичославець! пришлось гуглить нас. пункт. кстати, житель сичеслава точно пишется через "о"?

Дописів
    75

Типово

Їдьте до США, поспілкуйтеся із зброярами і тоді будете мені розповідати що до чого. Мені начхати на Ібіс та інших українських бариг!
    Ви реально вважаєте що Ібіс торгує собі на збиток а його постачальники з Штатів надають набої безкоштовно та самі ходять голі й босі у країні де середня зарплатня
    звичайного робітника то 4-5 тисяч доларів?
    Ви реально вважаєте що якщо ти береш гуртом на заводі американському то ціна буще вищою за роздрібну ціну у американського ділера?
    Я перепрошую але ви реально тупі?

От хто там "абасрался"?
    Ще раз кажу - армійські набої з носиком з твердого сплаву та тілом з інструментальної сталі коштують від 1,2 до 1.5 доларів за штуку якщо брати гуртом.
    Посилання на ціни ви не знайдете бо то - для армії. Цивільним того знати не треба.
    Звісно, поліцейські відділки в США купляють 200-300 бронебійних набоїв для снайперів за ціною 3-5$ за кожен. Ще й гільзи повертають під розписку.
    Але це тому що:
    а) Йде боротьба з нелегальним оборотом зброї і тку ціну їм ставлять щоб купляти в них набої було невигідно.
    б) Дуже малі обороти бо ті 300 набоїв лежать 10-15 років а потім продаються на цивільний ринок тим хто має дозвіл ATF. Там воно може коштувати до 10 доларів за набій.
    Нацгвардія та КМП беруть набої сотнями тисяч та мають ціни які я вказав вище.
    Про армію США годі вже говорити. Ніколи вони не візьмуть 20-30 тисяч набоїв на рік бо то сміх...

Тепер до щодо незрозумілих написів:
    М118
    https://www.globalsecurity.org/milit...s/m118-762.htm
    М993
    https://fas.org/man/dod-101/sys/land/m993.htm
    T65 (T65 NATO)
    https://books.google.com.ua/books?id...%20t65&f=false
    Дуже чекаю на матеріалознавців та знавців свинцевих сплавів. Бо з 70-х усі армійські вінтовочно-кулеметні набої НАТО мають сталевий сердечник але дозволяється використовувати набої з кулями що мають сердечники з свинцевого сплаву(там є різниця) та мають відповідне маркування на упаковці (залишки на складах для тренувальних стрільб та папуасів без броників ганяти).
    Я вже не хочу казати що армійські набої віком 15-20 років з залишків коштують 5-10 центів гуртом...
    Востаннє редагував Січославець: 12.09.2019 о 14:03

Дописів
    75

Типово

Щодо того Суперперформансу від Хорнаді. Це - звичайний армійський натівський снайперський набій який коштує 0.8-1.2$ в залежності від виробника та ситуації на ринку.
    І коли його продають на цивільному ринку - його ціна зростає. Там є нюанс чим відрізняється цивільний набій від армийського в американців: є різниця у часі зберігання.

А от питання чому Україні не продають натівські армійські набої та до чого тут 5 років перемог та особисто великий дипломат "весь світ з нами" Порошенко - то інше питання.
    Я вже не кажу що гарні снайперські набої з'являються з вказаної мною лінії за ціною 0.6$ за набій (бо там дорога куля).
    Але ніяких 61 гривні за набій там нема.
    Як усі країни світу без Порошенка живуть? Жевріють мабуть
    Востаннє редагував Січославець: 12.09.2019 о 12:05

Дописів
    75

Типово

Мотлох - то брехня крадіїв та дурників про коштовні набої.
    З такою худобою ак отой дописувач "Прірва" не можна побудувати модернову країну. Бо все піде у прірву до крадіїв!
    Мені вже гидко від брехунів на цьому форумі. Мені!!
    А що відчувають люди яким це не подобалося раніше - то мабуть відразу до того всього.

Дописів
    75

Типово

Січеслав - то русифікована назва Січослава, суржикова.
    Січослав - то саме українська назва.
    Краєзнавці, курва!

https://lingvoforum.net/index.php?topic=39204.25
    Мову вивчайте, знавці...

Якщо славить Січ, то Січослав.
    Якщо ж січе й славить - Січеслав.

Дописів
    75

Типово

Які треба. Без фотодоповідей уважаємьім партньорам що ми закупили мисливський мотлох втричі дорожче за справжні набої.

Дописів
    75

Типово

Новий американський набій снайперський у партії від 100000 коштує близько 20 гривень. Відповідає мілітарним стандартам у частині довгострокового зберігання.
    Валовий набій для гвинтівок та кулеметів у аналогічній партії коштує 11-12 гривень, так.
    Спеціальний(бронебійний, бронебійно-запалювальний, трасуючий, трасуючий у інфрачервоному спектрі) - від 28 до 38 гривень у такій самій партії.

Мисливські набої виготовляються завжди бо ни них є сталий попит, тому там вже у партіях від 5 тисяч, звісно, можуть бути гуртові ціни.
    Оті Хорнаді коштують 18-24 гривні в залежності від кількості набоїв у партії.

Дописів
    12 043

Типово

у парашенка пули плахие, а у зяленского харошие. у парашенка ане тяжолые, а у зяленского ане легкие и прозрачные. до сих пор их найти не могут, но ане точна луче чем у парашенка.

Сторінка 312 з 315 ПершаПерша ... 212262302303304305306307308309310311312313314315 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті