Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 311 з 315 ПершаПерша ... 211261301302303304305306307308309310311312313314315 ОстанняОстання
Всього знайдено 6295, показано з 6 201 по 6 220.

Тема: Я - за европейские принципы устройства государства. А вы?

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

был такой поэтический мух. це-це звали.

Дописів
    75

Типово

Ще раз бо мені аж пече...
    Кулемет з самого початку розроблявся таким чином щоб з ним міг працювати середній йолоп з села. Так-так, кулемети з'явилися у 1890-х роках. Тоді селян було дуже багато і нічого - навчалися швидко. З того часу ніщо не змінилося.
    От поясніть мені чому хтось вважає дуже складним процес складання стрічки, заряджання стрічки, заряджання кулемета, вибору дистанції стрільби та саме стрільби?
    Ну тому що пристрілку кулемета проводять або сержанти або офіцери. Або будь-хто хто школу 11 класів закінчив та тверезий/вміє читати НСД.
    От чого деякі "вояки" вважають інших дурнішими за себе а себе - великими воїнами?
    Чому таке та як це лікується?

Реквестую зойки про зворотні скати висот. Це у-у-у, чаклунство.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. из гатлингов хреначили еще в ихнюю гражданскую в 1860-е ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від Січославець Переглянути допис
    Ще раз бо мені аж пече...
    Кулемет з самого початку розроблявся таким чином щоб з ним міг працювати середній йолоп з села. Так-так, кулемети з'явилися у 1890-х роках. Тоді селян було дуже багато і нічого - навчалися швидко. З того часу ніщо не змінилося.
    От поясніть мені чому хтось вважає дуже складним процес складання стрічки, заряджання стрічки, заряджання кулемета, вибору дистанції стрільби та саме стрільби?
    Ну тому що пристрілку кулемета проводять або сержанти або офіцери. Або будь-хто хто школу 11 класів закінчив та тверезий/вміє читати НСД.
    От чого деякі "вояки" вважають інших дурнішими за себе а себе - великими воїнами?
    Чому таке та як це лікується?

Реквестую зойки про зворотні скати висот. Це у-у-у, чаклунство.
    Расслабся.Я может сегодня здохну.А смены себя в виде отакого вот безобразия типа тебя я не хочу.Но это не мне решать к сожалению.
    Так шо давай говорить,мне заняться больше уже не особо чем получается.

Дописів
    75

Типово

Та вивчіть вже хто такий "бот", хто такий "троль", хто такий "дописувач" та хто такий "чатбот" або "евристична система".
    Ну ганьба ж вам.
    Двотисячно дев'ятнадцятий рік а ви мов з полонини гайнули.

Дописів
    75

Типово

Цитата Допис від Иванштейн Переглянути допис
    так что направление авторского страдания не так, чтобы очень корректно.
    Я б точніше казав але буде мені бан. Автор того тексту у спойлері - дурний. Реально той Дроздов дурко.

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. из гатлингов хреначили еще в ихнюю гражданскую в 1860-е ...
    Та вы шо,сравнивать оту швейную машинку с пулеметом?Когда темп стрельбы под тыщу выстрелов в минуту и пару ведер патронов и пара сменных стволов аргументов кроме танка или меткого снайпера тупо нет.

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

Я б точніше казав але буде мені бан. Автор того тексту у спойлері - дурний. Реально той Дроздов дурко.
    неправда. автор текста талантливый человек. и что болит ему, видно невооружённым глазом. не всякий, кто неправ, дурак. верно, цеце?

Дописів
    75

Типово

Якщо йому болить то хай вже стрибне з ратуші на Ринкову площу.

Дописів
    75

Типово

От в мене до Іванштейна запитанння:
    Де модерний проект "Європейська Україна" про який там пише Дроздов? Ви реально вважаєте що те все що тут було з 2014 - то МОДЕРНИЙ ПРОЕКТ?
    Ви у Європі були?
    Ось що будувалося тут з 2014:
    https://zaxid.net/chlenstvo_irini_fa...siyno_n1297534
    Там за посиланням на фото сором'язливо не показали підпис відомого комуніста, такого собі пана Кубіва. Ну той що зараз такий патріот України та національно свідомий борець з комуністами

Яку до біса Україну могло побудувати оте бидло? Ну реально смердить комуняками выд усього того що вони робили.

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

От в мене до Іванштейна запитанння:
    Де модерний проект "Європейська Україна" про який там пише Дроздов? Ви реально вважаєте що те все що тут було з 2014 - то МОДЕРНИЙ ПРОЕКТ?
    Ви у Європі були?
    Ось що будувалося тут з 2014:
    https://zaxid.net/chlenstvo_irini_fa...siyno_n1297534
    Там за посиланням на фото сором'язливо не показали підпис відомого комуніста, такого собі пана Кубіва. Ну той що зараз такий патріот України та національно свідомий борець з комуністами

Яку до біса Україну могло побудувати оте бидло? Ну реально смердить комуняками выд усього того що вони робили.
    из вас, пардон, русский язык наружу просится, аж пищит. так вы не мучайтесь, пишите как думаете. я же вот пишу? и даже бываю понят. хоть и не часто.

Дописів
    75

Типово

Цитата Допис від Kokses Переглянути допис
    А вот скажите, Трампа в штатах часто называют придурок? Или вообще нет. Есть постоянный эпитет?
    Немає такого. Бо він започаткував нову індустріалізацію США та боротьбу із зловживанням соціальними пільгами.
    Він - перший за 20 років президент який хоче обмежити усіх дуже розумних отримувачів пільг у 2-3 поколінні.
    Бо в деяких штатах ледацюга що має пільги має таку ж саму якість життя як проста людина яка цілий місяць тяжко працює за 3-4 тисячі доларів.
    А це вже неподобство.

Дописів
    75

Типово

Цитата Допис від Иванштейн Переглянути допис
    из вас, пардон, русский язык наружу просится, аж пищит. так вы не мучайтесь, пишите как думаете. я же вот пишу? и даже бываю понят. хоть и не часто.
    Якщо у вас у вухах щось пищить - то перевірте серце та судини мозку. Це реально симптом ВСД.
    Бо в мене нічого не пищить.
    А якщо пан Іванштейн такий розумний знавець мови то прошу його переписати мій пост правильною українською мовою. Чекаю на це.

Дописів
    75

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Сижу дома,боюсь закурить ибо будет капец.А шо?
    Мебікар з Цитиколіном вживаєш? Вітамін РР?

Дописів
    75

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Пример с Чечней - неудачный. Чеченцы самодостаточны. "Народ Донбасса" - нет. После ухода России оттуда никаких особых проблем с интеграцией не будет.
    Можно вспомнить 1991-й, когда российский патриотизм был не в моде и даже Крым большинством голосов проголосовал за независимость Украины. А Донбасс тогда ничем особенным не выделялся.
    Референдумів навесні 1994 не було, ні?
    Регіон з 1992 не намагався отримати спочатку автономію для керування економікою індустріального району з безперервними технологічними процесами, ні?
    А от коли розумники у Києві та Львові не дали цього та промисловість вже у 1993 почала занепадати - з'явилися вже інші вимоги.
    Потім був 1998, 2004, 2014.
    Годі вже...

Дописів
    75

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Про Обаму не понял. То юмор был?
    То пан начитався власної пропаганди про мацкалів та сам в неї повірив.
    Він вважає тебе кацапським ботом що пише з Рашкі.
    А у Рашці, як відомо усім прогресивним громадянам, Абамка-абізьяна обсцикає усі під'їзди.

Дописів
    75

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Да.Солдафонский юморок,к другому не приучен.Но вы хоть расскажите в какой американской хацапетовке проживание.Гляну карты,интересно же.
    Пошукай на цьому форумі пошуком - там з фотками.

Дописів
    75

Типово

А найсмішніше що той Клих був націоналістом, його спіймали, налякали та потім він співпрацював з КДБ СРСР. Як Корч та інше падло.
    Потім він вважав що він вільний та може робити що хоче. А так не буває. Тому його так прийняли.
    А ви далі те все вживайте чим вас годують.

Чекаю розповідей про Корчинського який ніколи ні з яким КДБ та наступниками не співпрацював.
    Ще можна трикутника тицять бо інша думка муляє.
    Ось вам доза:

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

Якщо у вас у вухах щось пищить - то перевірте серце та судини мозку. Це реально симптом ВСД.
    Бо в мене нічого не пищить.
    А якщо пан Іванштейн такий розумний знавець мови то прошу його переписати мій пост правильною українською мовою. Чекаю на це.
    извини, дорогой, с украинским ничем помочь не могу. с русским пока еще справляюсь худо-бедно. но догадываюсь, что такого слова в украинском быть не может
    выд
    представлешь, какая корявая чепуха получается, когда ты свой русский плохо переводишь на украинский, а потом я, чтобы понять, перевожу обратно?

Дописів
    75

Типово

Знаєте що. От була Чехословакія. Розділилися.
    Отам в 2000 році було чітко видно де аграрна країна а де аграрно-індустріальна і де жили чехи а де - словаки.
    Так, зараз це вже на так помітно але є.
    От в Україні на суто українських етнічних територіях що таке було побудоване з 1991 року? Є відмінність від тих місць де кацапи та підкацапники живуть?
    Доведена неповноцінність кацапщини у якихось реальних показниках на кшталт ВНП абощо?

Сторінка 311 з 315 ПершаПерша ... 211261301302303304305306307308309310311312313314315 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті