| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Как сообщает Легитимный,
в Офисе Президента дали задание изучить открытый Борисом Филатовым мост в Днепре и за эти 48 часов доложить Президенту.
Если Зеленскому сделают критический доклад по мосту «через Днепр», то Президент Украины может отложить свой приезд в Днепр
на открытие этого моста. Есть также вариант, что Зеленский приедет в Днепр и устроит публичную «порку» Филатову, возможно прямо под «мостом».
Если правда, то логично - не по видосам и фоткам же делать выводы.
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
еще одно чмо подоспело. чи то ты снова, обапл? перелогинился!
про "своих"
![]()
Поїздив я декілька днів по мосту. Скажу, що тигидим на стиках сприймається цілком нормально, не так як було раніше.
І що тепер? Не їздити там? Хай відповідні органи розбираються, що там і до чого.
Не думаю, що він став небезпечнішим після ремонту, ніж до. Запас міцності в радянські часи давали потужний. А до ремонту, щось не сильно переживали чи їздити по ньому чи ні. Критичних руйнувань кріплень балок на фото я не бачив (хоча й не спеціаліст, і, можливо, вони є). Інша справа, чому стільки коштів і так бездарно зробили.
Про Харків знаю, страшно. Але там об'їздна дорога, де рухаються великовагові авто. По нашому мосту є обмеження.
Щодо оптимізму. Накручувати круги - звісно безпечніше, але занадто незручно. Приходиться вибирати: оптимізм чи незручності.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks