... объекты, объекты, кругом одни объекты ... 190 штук смет на тендер ... контора пишет ля .. но всё прозорро ...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
... объекты, объекты, кругом одни объекты ... 190 штук смет на тендер ... контора пишет ля .. но всё прозорро ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
почему б/у кимоно всплыло только на рост 168 и где все предыдущие кимоны. вот что меня беспокоит ))
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
165. предыдущие не так великолепны, чтобы их продавать за символические деньги, как сертифицированный абибас
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
... ви посмотрите на этот мир и посмотрите на это кимоно. (с) почти шо
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
я его даже постирала![]()
сама б носила, но некуда и спадает гг
Ты прикалываешься?
Я тебе дала ссылку. Указала статью 26, где перечисляются виды деятельности руководителя учебного заведения.
Там дофига всего, в том числе:
з урахуванням пропозицій територіальних органів (підрозділів) Національної поліції України, центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони здоров'я, головного органу у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну правову політику, служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді розробляє, затверджує та оприлюднює план заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти
Или эта статья каким то волшебным способом не отображается у тебя и ты решил, что она не относится у школе?
Зайди в кабинет к директору и спроси про этот план мер.
И вот ещё.
Стаття 12. Повна загальна середня освіта
4. Інформальна освіта (самоосвіта) - це освіта, яка передбачає самоорганізоване здобуття особою певних компетентностей, зокрема під час повсякденної діяльності, пов'язаної з професійною, громадською або іншою діяльністю, родиною чи дозвіллям.
Это то же даёт школа.
Какие же вы нудные)
Мне эта школа уже в печенях сидит, такое вчепятление, что я ее никогда не окончу)))
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
экскурсию в общие![]()
даже я умею отключать тапок
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks