а контракт стоит столько же, сколько суммарно репетиторы для того ЗНО, да?)))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а контракт стоит столько же, сколько суммарно репетиторы для того ЗНО, да?)))
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
а не надо представлять как я буду
мы это уже пршли в том году
я не не гонюсь за бюджетом
мне важно чтоб ребенок получил те знания, которые он хочет
и красный диплом в школе мне тоже не нужен был
но сколько бы он не ходил в ВУЗ, я всегда ему говорю, что пока сам не сядешь и не начнешь что-то делать
никаких знаний не будет
поэтому он садится и делает
для себя
я уже давно лишняя в контроле за знаниями
тут только иногда коррекция сознательности
Вы понимаете. что деньги от меня вам не нужны, аот и не ожидаете, были бы нужны - ожидали бы
я уже писал, что жизненное кредо "надейся/ожидай на лучшее. готовься к худшему", не вижу в этом ниччего плохого, в Законе написано, значит как мимум я должен ожидать этого как законопослушный граданин
найди мне тут что нибудь про воспитание твоего чадаст.54 п.2. Педагогічні, науково-педагогічні та наукові працівники зобов’язані:
постійно підвищувати свій професійний і загальнокультурний рівні та педагогічну майстерність;
виконувати освітню програму для досягнення здобувачами освіти передбачених нею результатів навчання;
сприяти розвитку здібностей здобувачів освіти, формуванню навичок здорового способу життя, дбати про їхнє фізичне і психічне здоров’я;
дотримуватися академічної доброчесності та забезпечувати її дотримання здобувачами освіти в освітньому процесі та науковій діяльності;
дотримуватися педагогічної етики;
поважати гідність, права, свободи і законні інтереси всіх учасників освітнього процесу;
настановленням і особистим прикладом утверджувати повагу до суспільної моралі та суспільних цінностей, зокрема правди, справедливості, патріотизму, гуманізму, толерантності, працелюбства;
формувати у здобувачів освіти усвідомлення необхідності додержуватися Конституції та законів України, захищати суверенітет і територіальну цілісність України;
виховувати у здобувачів освіти повагу до державної мови та державних символів України, національних, історичних, культурних цінностей України, дбайливе ставлення до історико-культурного надбання України та навколишнього природного середовища;
формувати у здобувачів освіти прагнення до взаєморозуміння, миру, злагоди між усіма народами, етнічними, національними, релігійними групами;
захищати здобувачів освіти під час освітнього процесу від будь-яких форм фізичного та психічного насильства, приниження честі та гідності, дискримінації за будь-якою ознакою, пропаганди та агітації, що завдають шкоди здоров’ю здобувача освіти, запобігати вживанню ними та іншими особами на території закладів освіти алкогольних напоїв, наркотичних засобів, іншим шкідливим звичкам;
додержуватися установчих документів та правил внутрішнього розпорядку закладу освіти, виконувати свої посадові обов’язки;
повідомляти керівництво закладу освіти про факти булінгу (цькування) стосовно здобувачів освіти, педагогічних, науково-педагогічних, наукових працівників, інших осіб, які залучаються до освітнього процесу, свідком якого вони були особисто або інформацію про які отримали від інших осіб, вживати невідкладних заходів для припинення булінгу (цькування).
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ты действительно думаешь, что я с потолка привела тебе цитаты?
http://search.ligazakon.ua/l_doc2.ns...1/T172145.html
полистай 26 статью, к примеру
Глобус, в том что Вы процитировали, убрать задачи учителя-предметника - и будет полно "выховання".
Мне-то все равно, а Вам зачем эта дискуссия? Ну, может что-то личное в Вашим оппонентом. Тогда молчу
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
нет. как минимум вы должны не делать того, что вам запрещено законом. а ожидания ваши никаким образом к законопослушанию не относятся.
мне даже странно видеть человека вашего возраста, который считает, что он "должен чего-то ожидать от нашего государства"да пускай оно хотя бы не мешает - этого уже с избытком будет. или вы так троллите?
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks