Ольга Решетилова
А якщо серйозно, то чутки про військовий переворот, який готує Порошенко, у вузьких колах ходять ще з початку липня.
Спочатку казали, що все має статися на День незалежності. Спочатку протест і якщо протест піде, мають підключитися якісь міфічні військові. Потім - що переворот має статися після якоїсь трагічної ситуації на фронті. Може, навіть у Станиці. Казали, що переворот нібито готові підтримати ДШВ, спецназ, ВМС, деякі сухопутні бригади, командування яких справді, як би це сказати... порошенкоорієнтован і.
Я чесно намагалася знайти першоджерело цих чуток. Ну бо якщо правда, то справа серйозна.
Я навіть прямо запитувала у деяких співробітників СБУ і генералів ЗСУ. На що мені один генерал відповів: «Оля, ну який переворот? Хто його буде робити? ДШВ з 40% комплектації?»
І з усього виходило, що чутки запущені штучно і з метою нагнітання. Тільки от звідки, залишалося невідомим.
Тепер трохи прояснюється.
Колись Аваков тримав у страху Порошенка, натякаючи через говорящу голову Ківу, що якщо Авакова звільнять, «Україна потоне в крові».
Т
епер Аваков тримає в страху Зеленського. Якщо Авакова зняти, нападе Порошенко.
Bookmarks