А возар страдает по олигархам)))
Даже деолигархизация порошенко ничего в его любви не изменила))
Отправлено с моего SM-G965F через Tapatalk
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А возар страдает по олигархам)))
Даже деолигархизация порошенко ничего в его любви не изменила))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Процишин офіційний
· 7 ч. ·
от щас за Володю вобше обідно стало ((
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
хто з Президентів, на Вашу думку, зробив найбільший внесок загалом в розвиток української державності? (%)
Read more at: http://socis.kiev.ua/ua/201907-03/
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Ну ЗЕля дает, вот это он построил америкосов, которые только вчера хотели целоваться с куилом на G8...
Новый пакет антироссийских санкций по делу об отравлении Скрипалей будет введен 26 августа. Об этом заявили в Госдепартаменте США.![]()
![]()
![]()
![]()
Роттердам плюс
Сука портнов нашел панамского импортера угля, удивительно, с кем он связан? Вопрос риторический
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks