| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Чего-то петики не возбудились от опроса. А как вам это? "Ежегодно от туберкулеза в Украине умирает 4 тыс. человек", - Розенко https://censor.net.ua/news/3144322/e...elovek_rozenko
Сколько наших ребят погибает на войне за год?
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Благодарю. Сходил по ссылке
А где там про 50.5 ?У серпні 2019 року вперше за роки замірів (з 2004 року) половина громадян вирішила, що події в Україні розвиваються у правильному напрямі (протилежної думки дотримуються 23% і ще 26% не визначилися). Позитивна оцінка розвитку подій в Україні переважає в усіх регіонах та вікових групах, а найбільш оптимістичні оцінки у Західному регіоні (63%) та в групі молоді, віком до 30 років (71%). Для порівняння: у грудні 2018 року лише 18% визначали розвиток подій як правильний, а 70% – як неправильний. Відносно позитивні оцінки були зазвичай після президентських виборів: у червні 2005 року (43% громадян оцінювали розвиток подій як правильний і 31% – як неправильний) та у квітні 2010 року (відповідно, 35% і 34%).
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
ГыТретий раз перезапускают опросник. А на экране одно и то же
Идем по ссылке
https://glavcom.ua/allvotes/108.html...-jgNd9iuR3VOBQ
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
16 ч.
Хотіли 4 000 євро? Отримуйте своїх 4 000 євро.
Міністерство фінансів пропонує:
- підвищення заробітної плати вчителів здійснювати лише з одночасним скороченням їх чисельності;
- МОН спільно з облдержадміністраціями розробити плани-графіки оптимізації малокомплектних шкіл у розрізі кожного регіону;
- припинення з 01 січня 2020 року фінансування з освітньої субвенції шкіл (крім початкових) з кількістю учнів менше 40 та фінансування освітнього процесу в 10-11 (12)х класах, де менше 20 учнів;
- підвищення навчального навантаження на вчителя з 18 до 20 годин;
підвищення розрахункової наповнюваності класів під час розрахунку освітньої субвенції для районів та ОТГ на 2 пункти;
- перегляд діючих умов оплати праці педагогічних працівників з метою оптимізації підвищень посадових окладів, надбавок та доплат;
- обов’язковий вихід учителів на пенсію по досягненні пенсійного віку або укладання контрактів;
Дмитрий Чекалкин
Вчера в 07:07 ·
Когда дурак сделал фигню, а стыдно тебе - это называется "испанский стыд".
А когда дураков 73% - "украинский".
Светлана Самборска:
Разумен ли?
Вынесу в отдельный пост важный, на мой взгляд, момент из каментов. Понятно, что голосование за Зеленского - это следствие поражения в информационной войне. Что избирателям Зеленского вложили в голову ложные приоритеты, много лжи, много манипуляций. Это все правда.
Правда так же и то, что не только в России были заинтересованы в таком исходе выборов: в смене позиции Украины с "сопротивляемся агрессии" на "договариваемся с агрессором". Правда. Но вот вопрос: несут ли ответственность обманутые люди? Людей средствами пропаганды заставили проголосовать против своих интересов. Кто за это ответственен? Пропагандисты и их заказчики? Или жертвы ответственны тоже? Другими словами, почему я обвиняю избирателей Зеленского.
На мой взгляд, критерием является добровольность и наличие альтернативы. Ну т.е. жертва ограбления ответственности не несет, потому что не было ни добровольности, ни альтернативы. А жертва курения - несет, потому что курить - ее добровольное решение.
Так и здесь. Да, с мозгами поработали, но смотреть 1+1, или 112, или Шария, или даже повесить тарелку и смотреть рашатв - это было добровольным решением. Не искать альтернативы, закрывать уши, плевать в тех, кто пытался докричаться - это было добровольным решением при наличии веера альтернатив.
Именно поэтому я считаю, что ответственность лежит на избирателях Зеленского. Человек отличается от других биологических видов наличием разума. Или наличием свободы выбора - собственно, разум это как раз и есть инструмент, обеспечивающий свободу выбора. Именно эта способность и лежит в основе участия в выборах.
Разумен? Делал выбор добровольно и при наличии альтернатив? Несет ответственность.
Зрозуміло і те, що виборцям Порошенка теж "...вложили в голову ложные приоритеты, много лжи, много манипуляций. " І це теж правда. Що нового з глибокодумним виглядом бажала сказати Самборска? Пред'явити претензію на те, що їй "недовложили" і вона така вся особлива? Натякнути на те, що виборці Порошенка нестимуть відповідальність за свій вибір?
Я повторюю? Цю тезу ( про "вложили в голову" ) я чую майже виключно з іншого табору. Сьогодні я її лише віддзеркалив. Для наглядності. Міг би ще додати про баранів, дебілів і подібне, на вибір. Для симетрії, знову ж таки.
І не варто монополізувати турботу про долю України. Бо з часом ці потуги будуть викликати вже не жарти і сарказм, а лише жалісливе співчуття.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks