Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2663 з 3000 ПершаПерша ... 166321632563261326532654265526562657265826592660266126622663266426652666266726682669267026712672267327132763 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 53 241 по 53 260.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    1 394

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Кто то тут тормозит - смысл не в конкретных цифрах.
    Смысл в тупой параллели? Угадал?

Кравчук уже высказывался на этот счёт...

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 489

Типово

Чего-то петики не возбудились от опроса. А как вам это? "Ежегодно от туберкулеза в Украине умирает 4 тыс. человек", - Розенко https://censor.net.ua/news/3144322/e...elovek_rozenko
    Сколько наших ребят погибает на войне за год?
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Чего-то петики не возбудились от опроса. А как вам это? "Ежегодно от туберкулеза в Украине умирает 4 тыс. человек", - Розенко https://censor.net.ua/news/3144322/e...elovek_rozenko
    Сколько наших ребят погибает на войне за год?
    Зеленский уже все исправил?
    Или трындеть - не на пианино играть без рук?

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А зачем вывешивать на всеобщий показ ?
    То, что заработано висит себе тихонько на стенке, никому не мешая.
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Петики, вы такие скучные, нечего обсуждать. Подкидываю офигенную тему: Впервые за 15 лет 50,5% украинцев считают, что события в стране развиваются в правильном направлении. https://dif.org.ua/article/gromadska...nosti-derzhavi Можете не благодарить.
    Благодарю. Сходил по ссылке

У серпні 2019 року вперше за роки замірів (з 2004 року) половина громадян вирішила, що події в Україні розвиваються у правильному напрямі (протилежної думки дотримуються 23% і ще 26% не визначилися). Позитивна оцінка розвитку подій в Україні переважає в усіх регіонах та вікових групах, а найбільш оптимістичні оцінки у Західному регіоні (63%) та в групі молоді, віком до 30 років (71%). Для порівняння: у грудні 2018 року лише 18% визначали розвиток подій як правильний, а 70% – як неправильний. Відносно позитивні оцінки були зазвичай після президентських виборів: у червні 2005 року (43% громадян оцінювали розвиток подій як правильний і 31% – як неправильний) та у квітні 2010 року (відповідно, 35% і 34%).
    А где там про 50.5 ?
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А зачем вывешивать на всеобщий показ ?
    То, что заработано висит себе тихонько на стенке, никому не мешая.
    Прикрученное шурупами?

Дописів
    14 559

Типово

Гы Третий раз перезапускают опросник. А на экране одно и то же

Идем по ссылке

https://glavcom.ua/allvotes/108.html...-jgNd9iuR3VOBQ

Дописів
    14 559

Типово

16 ч.
    Хотіли 4 000 євро? Отримуйте своїх 4 000 євро.

Міністерство фінансів пропонує:
    - підвищення заробітної плати вчителів здійснювати лише з одночасним скороченням їх чисельності;
    - МОН спільно з облдержадміністраціями розробити плани-графіки оптимізації малокомплектних шкіл у розрізі кожного регіону;
    - припинення з 01 січня 2020 року фінансування з освітньої субвенції шкіл (крім початкових) з кількістю учнів менше 40 та фінансування освітнього процесу в 10-11 (12)х класах, де менше 20 учнів;
    - підвищення навчального навантаження на вчителя з 18 до 20 годин;
    підвищення розрахункової наповнюваності класів під час розрахунку освітньої субвенції для районів та ОТГ на 2 пункти;
    - перегляд діючих умов оплати праці педагогічних працівників з метою оптимізації підвищень посадових окладів, надбавок та доплат;
    - обов’язковий вихід учителів на пенсію по досягненні пенсійного віку або укладання контрактів;

Дописів
    46 288

Типово

Немного ролевых игр от представителя президента в кабмине - Андрея Геруса. ))

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  photo_2019-08-23_08-21-35.jpg
Переглядів: 72
Розмір:  121,8 КБ
ID:	2241599
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Аааа.. Це як труселя не вивішувати на балкон, щоб сусіди не побачили. Зрозуміла.
    Не, просто боится шо привлекут за нарушене закона о декомунизации
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від Abyss Переглянути допис
    16 ч.
    Хотіли 4 000 євро? Отримуйте своїх 4 000 євро.

Міністерство фінансів пропонує:
    - підвищення заробітної плати вчителів здійснювати лише з одночасним скороченням їх чисельності;
    - МОН спільно з облдержадміністраціями розробити плани-графіки оптимізації малокомплектних шкіл у розрізі кожного регіону;
    - припинення з 01 січня 2020 року фінансування з освітньої субвенції шкіл (крім початкових) з кількістю учнів менше 40 та фінансування освітнього процесу в 10-11 (12)х класах, де менше 20 учнів;
    - підвищення навчального навантаження на вчителя з 18 до 20 годин;
    підвищення розрахункової наповнюваності класів під час розрахунку освітньої субвенції для районів та ОТГ на 2 пункти;
    - перегляд діючих умов оплати праці педагогічних працівників з метою оптимізації підвищень посадових окладів, надбавок та доплат;
    - обов’язковий вихід учителів на пенсію по досягненні пенсійного віку або укладання контрактів;
    У меня уже глаз дёргает.Зато не скучно.

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    У меня уже глаз дёргает.Зато не скучно.
    Дмитрий Чекалкин
    Вчера в 07:07 ·
    Когда дурак сделал фигню, а стыдно тебе - это называется "испанский стыд".
    А когда дураков 73% - "украинский".

Светлана Самборска:
    Разумен ли?
    Вынесу в отдельный пост важный, на мой взгляд, момент из каментов. Понятно, что голосование за Зеленского - это следствие поражения в информационной войне. Что избирателям Зеленского вложили в голову ложные приоритеты, много лжи, много манипуляций. Это все правда.

Правда так же и то, что не только в России были заинтересованы в таком исходе выборов: в смене позиции Украины с "сопротивляемся агрессии" на "договариваемся с агрессором". Правда. Но вот вопрос: несут ли ответственность обманутые люди? Людей средствами пропаганды заставили проголосовать против своих интересов. Кто за это ответственен? Пропагандисты и их заказчики? Или жертвы ответственны тоже? Другими словами, почему я обвиняю избирателей Зеленского.

На мой взгляд, критерием является добровольность и наличие альтернативы. Ну т.е. жертва ограбления ответственности не несет, потому что не было ни добровольности, ни альтернативы. А жертва курения - несет, потому что курить - ее добровольное решение.

Так и здесь. Да, с мозгами поработали, но смотреть 1+1, или 112, или Шария, или даже повесить тарелку и смотреть рашатв - это было добровольным решением. Не искать альтернативы, закрывать уши, плевать в тех, кто пытался докричаться - это было добровольным решением при наличии веера альтернатив.

Именно поэтому я считаю, что ответственность лежит на избирателях Зеленского. Человек отличается от других биологических видов наличием разума. Или наличием свободы выбора - собственно, разум это как раз и есть инструмент, обеспечивающий свободу выбора. Именно эта способность и лежит в основе участия в выборах.

Разумен? Делал выбор добровольно и при наличии альтернатив? Несет ответственность.

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 614

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    а вы в окно флаг выставите?
    вопрос риторический если что
    Ежели мадама находится у пошляндии, то....
    ,,,,заряжаемся,,,,

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Понятно, что голосование за Зеленского - это следствие поражения в информационной войне. Что избирателям Зеленского вложили в голову ложные приоритеты, много лжи, много манипуляций. Это все правда.

.
    Зрозуміло і те, що виборцям Порошенка теж "...вложили в голову ложные приоритеты, много лжи, много манипуляций. " І це теж правда. Що нового з глибокодумним виглядом бажала сказати Самборска? Пред'явити претензію на те, що їй "недовложили" і вона така вся особлива? Натякнути на те, що виборці Порошенка нестимуть відповідальність за свій вибір?

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    І це теж правда. Що нового з глибокодумним виглядом бажала сказати Самборска?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

[IMG]732[/IMG]
    Дотепер я бачу прояви шоку і істерики з порошкового боку, і ці вбогенькі малюночки, де чутки густо перемішані з плодами бурхливої уяви, вони ж лише підтверджують це. На який рівень інтелекту це розраховано? Так і хочеться спитати - по собі міряєте, чи що?

Дописів
    24 545

Типово

Зрозуміло і те, що виборцям Порошенка теж "...вложили в голову ложные приоритеты, много лжи, много манипуляций. " І це теж правда...
    Окрім Пороха і Зе було багато альтернатив. Що ж ви повторюєте одне і теж?
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    24 545

Типово

Дотепер я бачу прояви шоку і істерики з порошкового боку
    Я бачу занепокоєння з боку тих, для кого Україна не байдужа.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Окрім Пороха і Зе було багато альтернатив. Що ж ви повторюєте одне і теж?
    Я повторюю? Цю тезу ( про "вложили в голову" ) я чую майже виключно з іншого табору. Сьогодні я її лише віддзеркалив. Для наглядності. Міг би ще додати про баранів, дебілів і подібне, на вибір. Для симетрії, знову ж таки.

І не варто монополізувати турботу про долю України. Бо з часом ці потуги будуть викликати вже не жарти і сарказм, а лише жалісливе співчуття.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    на форуме я развлекаюсь, порошков погонять. загнать вас в самый скрепно-мовно-патриотический маргинез
    А загнал СЕБЯ. В говно. По самую макушку.
    Цитата Допис від Noskinauhi Переглянути допис
    Он к тебе еще в кровать скоро заползет и подарит резинового смитта, шоб вам двоим не скучно было анализировать)

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Пані і панове!
    Я ось чого не розумію. Якщо Розумков каже, що за 100 днів нема ніякого успіху в діяльності президента, тому що на місцях йде суцільний і тотальний саботаж, а при цьому на всіх рівнях на місцях президента підтримують 73% ...
    То хто ж саботує?!
    Ну, не можна ж так, Відьмо! Це ж удар під дих зеленим!
    Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    может те 27% ,что не могут от корыта оторваться?
    Ну, да, опять у рашиков МЕНЬШИНСТВО узурпирует большинство.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Сторінка 2663 з 3000 ПершаПерша ... 166321632563261326532654265526562657265826592660266126622663266426652666266726682669267026712672267327132763 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті