я так не думаю.
это - одновременный двусторонний плевок в единство политической позиции Европы и в идейную позицию арабов на Ближнем востоке и в Северной Африке. ИМХО
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я так не думаю.
это - одновременный двусторонний плевок в единство политической позиции Европы и в идейную позицию арабов на Ближнем востоке и в Северной Африке. ИМХО
Вам еще аргументов?
или просто разжевать?
единственный финт, который поможет Украине выкрутиться - признать ЗАПАДНЫЙ Иерусалим столицей.
посмотрим.
политическая позиция Европы - озабочены
Чехия признала Иерусалим столицей, она же в ЕС
кроме того, когда рожали очередную "озабоченность" неоднородность ЕС была явная, почти 50/50, иначе бы вынесли более внятную позицию (поддерживат/не поддерживают)))
вот такое оно единство политическое
про арабов в северной америке не совсем понял - разжуйте
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
)))
там если бы было в другую сторону, тоже бы гамно летело бы в Зе)))
https://giphy.com/gifs/2voFDT2dsuhlL...JxKrAIY5LQuAbk
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ну вот скажи, что плохого например в таком?
зы. кто молодец? помочь с ответом?)))Працюєш з ранку до ночі на благо людей, викладаєшся... А тут бац, i перевірка. I виявляється, що все що ти зробив для себе, то не рахується. Ніби то ти i не людина. I починається фiгня. Образливо якось дуже.
Саме такi неприємності розпочалися нещодавно у одного дуже токсичного чиновника у Днiпрi. Заїхала до нього у департамент перевірка КРУ. Заїхала i почала колупатися. Колупалась, колупалась i наколупала 8 мільйонів не цільового використання коштів.
Про це Самозахисту розповіла наша стара знайома, зальотна Сорока. Здавалось би нічого страшного - попереднього разу теж 5 мільйонів знаходили i нічого.
Не злякався чиновник i цього разу. Узяв свого завітного жовтого чемоданчика i гайда на перемовини..... Але щось пішло не так. Відмовилися домовлятися перевіряючи. Кажуть не тi часи. Можна було б до шефа за допомогою звернутися, але тому не до того. Своїх проблем вище даху. А ви як думаєте? Чим усе закінчиться?
странно... Почему нет футболок "я тобі не вівця"?)
blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.
Ага, я вже говорив про це. Ну це нормально, коли в ООН йде голо сування, чи гандони РФ, більшість за. Дехто, на кшталт Бацькі, КНДР, Вірменії та Зімбабве і таке інше - ні. Ще хтось - ну може й гандони, але ми точно не знаємо, навіть КНР.
А хтось просто мовчить і йде в буфет пити пиво (хм...або каву.) Там Гана, Тувалу, Емірати, Ізраїль.
Так от, щодо Ізраїля, треба просто йти в буфет пити пиво, пох...
А потом, под соусом "Украина ведь не признает резолюции ООН и соглашается с фактом аннексии" арабские страны дружненько голосуют против очередной украинской резолюции по Крыму. И еще парочку европейцев вполне могут если не против, то тупо не голосовать. И так глядишь - резолюция и не проходит.
да как они посмели?
или
а нас то за что?))))
(с))) БойкоЯ давно так не веселився. За повідомленням прес-секретаря генерального, прости господи, прокурора Лариси Сарган «в суботу у службовому кабінеті заступника Генерального прокурора було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби. На місце була викликана слідчо-оперативна група СБУ, яка зафіксувала даний факт. Ми пов’язуємо це із тим, що саме цей заступник – Анжела Стрижевська – є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по А.Ситнику.Для санкціонованого прослуховування кабінету одного з керівників ГПУ необхідний дозвіл або від заступника Генпрокурора, або від самого Генерального прокурора. Відповідно, у даному випадку мав би бути дозвіл від керівника САП-заступника Генпрокурора. Натомість жоден із заступників ГПУ, Генпрокурор чи керівник САП таку «прослушку» не санкціонували».
Я про це сказав в етері 4-го каналу ще 15 серпня – у кабінеті Стрижевської були встановлені засоби негласного зняття інформації з санкції слідчого судді Чернігівського апеляційного суду. Клопотання погодив прокурор Володимир Приходько на проханням директора НАБУ Артема Ситника й за прямою вказівкою начальника Управління спеціальних розслідувань Сергія Горбатюка. Дозвіл на проведення НСРД відносно Анжели Стрижевської був отриманий шляхом примітивної фальсифікації матеріалів кримінального провадження 12014000000000046 від 4 лютого 2014 року, яке була зареєстровано в МВС України за фактом замаху на вбивство Тетяни Чорновол 25 грудня 2013 року. Точніше, Ситник, Горбтаюк і Приходько скористались витягами з ЄРДР по цьому провадженню, щоби обманути суд і отримати ухвалу з дозволом на проведення НСРД.
Більш того, рекомендую пошукати аналогічну апаратуру в кабінеті генерального, прости господи, прокурора. Також рекомендую провести виїмку документів у режимно-секретному відділі Чернігівського апеляційного суду – там з десяток ухвал на проведення НСРД відносно високопосадовців, виданих Горбатюку, Приходьку та Ситнику. До речі, я вже читав протоколи проведення НСРД відносно Стрижевської – нічого цікавого.
..дык я не понял .. надо по закону, или мочить, сцуко, всех ...????
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
черти шо в инете, мура на муре, дайте кто нибудь рабочую схему (со всеми фишками по фильтрации, стабилизации), а не собранное что то кем-то фиктивное под статью для сайта и фенечки трафика импульсного лабораторного источника питания (переделку ПК БП не предлагать, то не лабораторный), при чем что бы на 494 ШИМе и с использованием трансформаторов от БП ПК ))) (это то что у меня имеется) ... ну нет у меня 20+к грн лишних, хочу собрать из "мусора" )) на 25-30В, 10-15А , можно и по круче хар-и)
типа сложная задача, хотя на проф уровне подозреваю что ерунда ерундовая
так и ту мы лять с этой политиГой в политиков играемся - а на самом деле, что то надо проще и еще проще, так что бы людям было понятно и доступно )
...точно ... отнять и поделить .. хуле ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks