Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2611 з 3000 ПершаПерша ... 161121112511256126012602260326042605260626072608260926102611261226132614261526162617261826192620262126612711 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 52 201 по 52 220.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Климентина
    Guest

Типово

я так не думаю.
    это - одновременный двусторонний плевок в единство политической позиции Европы и в идейную позицию арабов на Ближнем востоке и в Северной Африке. ИМХО

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    я так не думаю
    потому что вы заангажированы, что Зе все делает неправильно
    и это (возможно) не дает вам думать, а может и не в состоянии
    ведь аргументов Вы не привели, правда?))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Климентина
    Guest

Типово

Вам еще аргументов?
    или просто разжевать?

единственный финт, который поможет Украине выкрутиться - признать ЗАПАДНЫЙ Иерусалим столицей.
    посмотрим.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Вам еще аргументов?
    или просто разжевать?
    политическая позиция Европы - озабочены
    Чехия признала Иерусалим столицей, она же в ЕС
    кроме того, когда рожали очередную "озабоченность" неоднородность ЕС была явная, почти 50/50, иначе бы вынесли более внятную позицию (поддерживат/не поддерживают)))
    вот такое оно единство политическое
    про арабов в северной америке не совсем понял - разжуйте
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    1 394

Типово

Цитата Допис від Shumsky Переглянути допис
    именна про него. Я хз кто там щас у руля, та и не думаю шо ситуация отличается. В соседнем никополе 1:1

я не петик. Я просто в ахере от зе.

это не узнавал. Говорит спустили сверху что по 10 человек от школы. Больше не узнавал, пардоньте.
    В Никополе очень даже отличается. Там рулят на манеже все те же. Речь про Проктер, Ольвиа Бетта...Если ты в теме.

И чтоб не погнали в шею местные уроды решили выслужиться таким образом.

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 606

Типово

....НЕофициальные итоги:
    1. Украина (вразрез с политикой Европы??) признает Иерусалим столицей Израиля.
    Зато в унисон с Америкой.
    Кто важнее для Украины? Вопрос риторический если шо )
    Без подписи

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Зато в унисон с Америкой.
    Кто важнее для Украины? Вопрос риторический если шо )
    )))
    там если бы было в другую сторону, тоже бы гамно летело бы в Зе)))
    https://giphy.com/gifs/2voFDT2dsuhlL...JxKrAIY5LQuAbk

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    В каких методичках? О чем этот юмористический порыв?

Вы не уловили связь между вашим - конец децентрализации (больше полномочий на местах) с моей инфой как зеленые сейчас с помощью СБУ и ГБР и чуть позже подключат ГПУ закручивают яйца гайки этой самой децентрализации? Ок - буду иметь ввиду ))
    ну вот скажи, что плохого например в таком?
    Працюєш з ранку до ночі на благо людей, викладаєшся... А тут бац, i перевірка. I виявляється, що все що ти зробив для себе, то не рахується. Ніби то ти i не людина. I починається фiгня. Образливо якось дуже.
    Саме такi неприємності розпочалися нещодавно у одного дуже токсичного чиновника у Днiпрi. Заїхала до нього у департамент перевірка КРУ. Заїхала i почала колупатися. Колупалась, колупалась i наколупала 8 мільйонів не цільового використання коштів.

Про це Самозахисту розповіла наша стара знайома, зальотна Сорока. Здавалось би нічого страшного - попереднього разу теж 5 мільйонів знаходили i нічого.

Не злякався чиновник i цього разу. Узяв свого завітного жовтого чемоданчика i гайда на перемовини..... Але щось пішло не так. Відмовилися домовлятися перевіряючи. Кажуть не тi часи. Можна було б до шефа за допомогою звернутися, але тому не до того. Своїх проблем вище даху. А ви як думаєте? Чим усе закінчиться?
    зы. кто молодец? помочь с ответом?)))

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    ну вот скажи, что плохого например в таком?

зы. кто молодец? помочь с ответом?)))
    Там ответ внизу. Флешмоб такой

"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Дописів
    7 630

Типово

странно... Почему нет футболок "я тобі не вівця"?)
    blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.

Дописів
    10 628

Типово

....НЕофициальные итоги:
    1. Украина (вразрез с политикой Европы??) признает Иерусалим столицей Израиля.

т.е. Нормандский формат нам уже не нужен?

так вот, зачем приезжал Нетаньяху.
    Ага, я вже говорив про це. Ну це нормально, коли в ООН йде голо сування, чи гандони РФ, більшість за. Дехто, на кшталт Бацькі, КНДР, Вірменії та Зімбабве і таке інше - ні. Ще хтось - ну може й гандони, але ми точно не знаємо, навіть КНР.
    А хтось просто мовчить і йде в буфет пити пиво (хм...або каву.) Там Гана, Тувалу, Емірати, Ізраїль.
    Так от, щодо Ізраїля, треба просто йти в буфет пити пиво, пох...

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    как по мне хороший обмен
    Украина (ИМХО) получает больше чем теряет
    а озабоченцы пусть сами траблы разруливают с рашей и госдепом, не за наш счет
    А потом, под соусом "Украина ведь не признает резолюции ООН и соглашается с фактом аннексии" арабские страны дружненько голосуют против очередной украинской резолюции по Крыму. И еще парочку европейцев вполне могут если не против, то тупо не голосовать. И так глядишь - резолюция и не проходит.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    А потом, под соусом "Украина ведь не признает резолюции ООН и соглашается с фактом аннексии" арабские страны дружненько голосуют против очередной украинской резолюции по Крыму. И еще парочку европейцев вполне могут если не против, то тупо не голосовать. И так глядишь - резолюция и не проходит.
    На примере с рашей всем, а еще раньше с ираком, ливией и прочими Израилями, всем стало ясно, что ООН ничего не решающий форум.
    Если ты слабый, то дружить надо с сильными, а не со стадом.
    ИМХО ессно

Дописів
    21 959

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    А потом, под соусом ....
    я вот так прикинул для себя, примерил так сказать, шкуру ООН полит игры ... и возник вопрос - а зачем им это "под соусом" как развитие какой-то политической эскалации и деструктуризации (как о весе воли народов для пользы всем) самого института ООН? )

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

да как они посмели?
    или
    а нас то за что?))))
    Я давно так не веселився. За повідомленням прес-секретаря генерального, прости господи, прокурора Лариси Сарган «в суботу у службовому кабінеті заступника Генерального прокурора було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби. На місце була викликана слідчо-оперативна група СБУ, яка зафіксувала даний факт. Ми пов’язуємо це із тим, що саме цей заступник – Анжела Стрижевська – є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по А.Ситнику.Для санкціонованого прослуховування кабінету одного з керівників ГПУ необхідний дозвіл або від заступника Генпрокурора, або від самого Генерального прокурора. Відповідно, у даному випадку мав би бути дозвіл від керівника САП-заступника Генпрокурора. Натомість жоден із заступників ГПУ, Генпрокурор чи керівник САП таку «прослушку» не санкціонували».

Я про це сказав в етері 4-го каналу ще 15 серпня – у кабінеті Стрижевської були встановлені засоби негласного зняття інформації з санкції слідчого судді Чернігівського апеляційного суду. Клопотання погодив прокурор Володимир Приходько на проханням директора НАБУ Артема Ситника й за прямою вказівкою начальника Управління спеціальних розслідувань Сергія Горбатюка. Дозвіл на проведення НСРД відносно Анжели Стрижевської був отриманий шляхом примітивної фальсифікації матеріалів кримінального провадження 12014000000000046 від 4 лютого 2014 року, яке була зареєстровано в МВС України за фактом замаху на вбивство Тетяни Чорновол 25 грудня 2013 року. Точніше, Ситник, Горбтаюк і Приходько скористались витягами з ЄРДР по цьому провадженню, щоби обманути суд і отримати ухвалу з дозволом на проведення НСРД.

Більш того, рекомендую пошукати аналогічну апаратуру в кабінеті генерального, прости господи, прокурора. Також рекомендую провести виїмку документів у режимно-секретному відділі Чернігівського апеляційного суду – там з десяток ухвал на проведення НСРД відносно високопосадовців, виданих Горбатюку, Приходьку та Ситнику. До речі, я вже читав протоколи проведення НСРД відносно Стрижевської – нічого цікавого.
    (с))) Бойко

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

..дык я не понял .. надо по закону, или мочить, сцуко, всех ...????
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    21 959

Типово

черти шо в инете, мура на муре, дайте кто нибудь рабочую схему (со всеми фишками по фильтрации, стабилизации), а не собранное что то кем-то фиктивное под статью для сайта и фенечки трафика импульсного лабораторного источника питания (переделку ПК БП не предлагать, то не лабораторный), при чем что бы на 494 ШИМе и с использованием трансформаторов от БП ПК ))) (это то что у меня имеется) ... ну нет у меня 20+к грн лишних, хочу собрать из "мусора" )) на 25-30В, 10-15А , можно и по круче хар-и)

типа сложная задача, хотя на проф уровне подозреваю что ерунда ерундовая

так и ту мы лять с этой политиГой в политиков играемся - а на самом деле, что то надо проще и еще проще, так что бы людям было понятно и доступно )

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...точно ... отнять и поделить .. хуле ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    21 959

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...точно ... отнять и поделить .. хуле ...
    а вот не надо утрировать )

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    а вот не надо утрировать )
    Так куда ж проще.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Сторінка 2611 з 3000 ПершаПерша ... 161121112511256126012602260326042605260626072608260926102611261226132614261526162617261826192620262126612711 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті