| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ты попробуй ко мне в машину еще попади. Узнаешь какой я грач. Можешь диспечеров поумолять, шоб в заказе написали пажалуста, очень ждууут, апаздывают!!! А я рядом стою и не беру твой заказ, потомушо ты жлоб. И вместо ждууут и апаздывают, не хватает ума накинуть полтос и уехать через секунду
Мова:
там під ДБР виявилося що молодший син порошенко зовсім не знає української. І двох слів не може вимовити навіть з "русізмами" - ніяк не може. Однак за його запевненням "мова у нього "в сєрце" і тато вдома з ним говорить українською.
Виходить мабуть що знає мову і розуміє тата, але відповідає йому російською?
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Я всегда ДОКАЗЫВАЮ свои слова в отличие от вашего стада. Так что обтекать и утираться будешь ТЫ.
А вообще шикарный месседж! Из серии "Вася воровал - значит, и мне можно".
И да, хамить ты будешь своей жене. А мне не стОит - я и ответить могу.
А тебя это касается? Давай цитату на закон, в котором написано, что я обязана тебе отчётом.чемодан уже с паковала на западную Украину?
ДОКАЗАТЕЛЬСТВА того, что я "грозилась"(с) уехать "куда подальше"(с)! Или это тоже нарушение правила 1.1.3.или куда подальше, как ты тут грозилась)))
А насчет не беру заказ, значит сам понимаешь какую часть тела ты сосешь!Хорошо, что у нас есть теперь модератор.
Нарушение правила 1.1.3!ВСЕ дети Порошенко владеют украинским языком! То, что Михаил говорит по-русски, не означает, что он не знает украинского. Я тоже по-русски говорю 90% времени, но украинским языком свободно владею и при необходимости легко перехожу на него. Но ПРИВЫЧНЕЙ и проще мне говорить по-РУССКИ. Обтекай, брехло!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Це треба довести.
Українська мова дуже важлива, на мій погляд, для нашої держави! Бо там де лунає співуча мова Кулєша, Котляревського, Сковороди, Шевченко та інших величних - там і Україна!
Чутки: У вас і був модератор. Який підтримував тільки одну сторону: БПП Солідарність та Б.Філатов.
Який зламав пошук по форуму та дозволив деяким нікам меняти свій нік та/або рік реєстрации.
Але я не знаю, чи це правда?
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Долго слушать, но интересно
https://www.facebook.com/kupriyoffic...ntions_comment
Віталій КупрійНравится Страница
19 марта ·
Допит ключового свідка у справі підготовки фейкового державного превороту контрозвідкою СБУ.
(з айфону може не бути звуку)
Інструктор бойової групи СБУ, колишній боєць батальйону «Азов» Сергій Сановський розповідає як Петро Порошенко з 2016 року планував зачистити опозицію, утопити столицю у крові щоб залишитись при владі навічно. Події відбуваються незадовго до спільної операції СБУ-ФСБ по дискредитації Надії Савченко.
Називаються конкретні імена, події, плани. Андрій Лісогор – радник СБУ, засновник спортклубу «Клинок». Олексій Петров – начальник контррозвідки СБУ, який отримує безпосередні накази лише від Порошенка. Майор контррозвідки Олександр Поклад - виконавець брудних справ.
Як формувались ескадрони смерті для знищення людей всередині України, скільки виділялось коштів на одну спецоперацію.
Як перевозилась нелегальна зброя на базу 8 полку спецназу на Хмельниччині. Частина цієї зброї потім «засвітиться» у справі Надії Савченко.
Як і за скільки мав вербуватись «навоз» із ветеранів АТО для наступного знищення Альфою і спецназом Міноборони.
Як і де мав початись псевдозаколот.
Як всіх опозиційних політиків і активістів потім би звинуватили у співпраці із Кремлем і посадили у в’язницю.
Як після провалу підготовки до кривавої провокації, Сергія викрали і катували у застінках СБУ на вул. Володимирській 33 у Києві.
Як Сергій втік з під контролю контрозвідки і ледве не був спійманий у Молдові та Болгарії.
Як головний військовий прокурор Анатолій Матіос фабрикував проти Сергія справу у державній зраді.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Адвокат Вадима Новинского сообщает, что ГПУ закрыла "дело Драбинко", из за которого с Новинского с таким тупым пафосом сняли неприкосновенность.
25 июня, Печерский суд дал ГПУ месяц на то, чтобы либо закрыть дело, либо передать его в суд.
Закрыли.
Публично подтвердив, что Луценко использовал ГПУ для оказания давления на политических оппонентов, фабрикуя дела, которые мертвым грузом валялись в сейфах, не имея никакой перспективы.(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Макс Бужанский, [14.08.19 11:15]
Краткая история одной дрессировки.
Вчерашний вечер.
Сайт Европейской Солидарности публикует заметку о том, что Andrey Portnov передает материалы уголовного дела по морякам в РФ.
Тот же вечер, спустя минут 10.
Портнов передает привет Солидарности и обещает превратить их в суде в обезьян в ближайшее время.
Ночь.
В Европейской Солидарности понимают, что дважды обезьяна, это перебор даже для них.
И убирают заметку.
Утро.
Никак не связанный ничем, кроме покупки через Макеенко с Порошенко телеканал Прямой, публикует вчерашнюю заметку ЕС не зная, что там уже передумали.
То же утро, спустя минут 10.
Портнов констатирует факт увеличения числа фигурантов судебного иска о признании обезьянами в официальном порядке.
Проходит час.
Видимо идут какие то консультации между никак не связанными между собой ЕС и Прямым.
Новость исчезает с сайта Прямой.
Судебная перспектива остается неизменной.
Резюме.
Фигуранты усвоили простейшие команды, могут взять по кусочку сахарка из офшоров.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks