| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не дождёшься, п...дор!Это ВЫ свалите отсюда! Кто в паРашу Х.лу зад лизать, а кто на нары.
Ты однозначно будешь во ВТОРОЙ группе. Вместе с Гэ, Жлобисом и Аляком.
Блажен, кто верует.чем быстрее тебя "обезвредят"
Не станет: тут ТЫ сидишь.тем чище воздух по крайней мере тут на оГороде станет...
+1000000000
Поддерживаю.
Поняла.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Дейнерис
опа, а чё это ТП днём вышла ? Сверхурочные петро пообещал ?![]()
Отлично! Тебе на какое число билет покупать: на завтра или на послезавтра?
То бишь вас? Да кому вы там, халявщики, нытики и лодыри, нужны???ноющий прохо.кот топтать топии закарпатских болот и собирать клубнику в поляндии
Разумеется. Но БЕЗ вас, г...донов х.ловских!а Украина сама, едина, независима и сильная держава
И плевать слепой землеройке на то, что ДОКАЗАТЕЛЬСТВ этого - пять вагонов, три телеги!
порядочности поболее будет, как и наглости политической маловатоНу, если ты по себе судишь, то тогда понятно.
(опять оно начало дрочить на нафталин)
У Володьки хоть и обостренное чувство справедливостиТы бухать не устал?
так называемая элита, в попытке приватизации патриотизма, ради оправдания своего упрямства и маскировки, будет продолжать ломать общество, тем самым удовлетворяя замысел врага - разобрать страну на запчастиФееричный идиот.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
ну вот все про лоббистов в США и стало просто-понятно:
[qoute]Американський адвокат Маркус Коен, який найняв лобістів з Signal Group Consulting LLC за 70 тисяч доларів для підвищення іміджу Володимира Зеленського у США, заявив, що робив це "з власної волі".[/qoute]
https://www.pravda.com.ua/news/2019/08/9/7223153/
если заглянуть в первоисточник, то выяснится, что еще и за собственные деньги
Коли місцеві провісники Армагеддону кожного дня безперервно тужать за долею України і Порошенком, як богообраним і єдиним рятівником її, " наблюдая весь этот горький катаклизм"(с), знову і знову зауважу: Порошенка необхідно було усунути лише за те, що його зусиллями демократичний табір роздроблено на дві непримиренних групи, кожна з яких має підстави вважати опонентів дебілами. Тоді як п'ята колона має статус шанованих людей, набирає сил і безперешкодно відновлює позиції ледь не з 2015 року.
І все заради того, щоб один видатний діяч глобального масштабу ще на 5 років зручно прилаштував свої сідниці.
Не зависока ціна?
..а вы не путайте выборы с импичментом/бунтом ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Ще раз.
Не я розколюю країну. І поділ на порохоботів і зрадофілів не зараз почався. І ці поняття ширше. Я не голосувала за Порошенко ні в 14,ні в цьому році. Але мене відносять до порохоботів тому, що я проти малоросійського вибору. Для мене в президенті на сьогодні головне-відстоювання незалежності України, геть від руцкагаміра, вперед до ЄС і НАТО. Нічого з цього Вован не буде робити, навпаки. Так чого я повинна його підтримувати?
Ніхто з тих, хто їв гівно від г+г, не замислювався, що це підтримує замисєл врага - разобрать страну на запчасті, так чого зараз репетувати?
І треба їсти те, що накоїли. Сором. Так, зараз також соромно, як коли обрали тричі несудимого.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
У ваших словах є раціональне зерно, але з'ясування стосунків зараз не на часі. Забудьте про Порошенка. Він вже не президент. Але у його фракції є достойні люди. Більш за те, достойні люди є навіть у фракції Зеленського.
Непримиренним групам вже час порозумітися. І тоді п'ята колона буде втрачати статус шанованих людей.
Мдя)))) Жалко пианистаЭрдоган видно припомнил стишок от 3э - "Эрдоган - усатый таракан!"
И с термосом неудачно вышло)))) Тяжко без суфлера
Куда он ещё свизитировать собирается?
,,,,заряжаемся,,,,
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
мы говорим - Вова,
подразумеваем - молодец ...
так Воватакималадетс!
нельзя быть таким однозначным. Мураками аж расстроился, ну же!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks