Вован вже все порєшал, все реформував, війну виграв, зубожілих нагодував, корупціонерів посадив і замахнувся на..... Олімпіаду в Україні.
Пам'ятаю овоч теж хотів....
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вован вже все порєшал, все реформував, війну виграв, зубожілих нагодував, корупціонерів посадив і замахнувся на..... Олімпіаду в Україні.
Пам'ятаю овоч теж хотів....
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Та він же в Страсбурзі, вирішує долю Європи на десятиліття наперед. Зачекайте, ось звільниться, може тоді.
Я про те, що за Зеленського голосували люди різних, а іноді протилежних поглядів. Його і "партії" СН задача - не розгубити прихильників до виборів; це очевидно, не протизаконно і навряд чи є великою таємницею. А вже 22 числа почне вимальовуватись реальна картина, і багато виборців будуть розчаровані і обурені. Та потяг буде вже далеко.
Пройти по центру між крапельками навряд чи вийде, тому команда ( або коаліція) вимушена буде обрати якусь сторону. Євросвинарчуки з піною на вустах запевняють нас в прийдешньому апокаліпсисі і торжестві путінізма. На мою думку - навряд, бо та ніша давно окупована кращими друзями карлика і страждальцями за русскими щами. Тому найімовірніше, що Зеленський повторить шлях майже всіх попередників, які за переконанням чи вимушено ставали націоналістами і бендерівцями.
Чекати вже недовго.
А чего это я должен делать работу петриотиков?
Вован еще даже два месяца не президент, а уже новой Теслой в ФБ хвастается...
https://www.facebook.com/zelenskiy95...0289957888034/
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
100% подписываюсь под каждым словом. Атака на Пороха была мощной. Но цель была другой - Оппоблоки всякие. Посмотрите, как они поднялись. Реванш еще впереди. Мой отец часто повторял, что народ - быдло, им легко управлять. Я спорила с ним, а теперь убеждаюсь, что папа был прав. Зеленский имеет те же минусы, что и Порох, но никто это не хочет даже на йоту признать. Обеляют и возвышают. Какой-то массовый гипноз. Король же голый!!!! Волна отката будет страшной. Страшнее Майдана 2014. Уже рябь по воде пошла.![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Совсем ничего святого не осталось.
ЗЫ это я ща про Ведьму если что. В игнор.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks