| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А що не так?
"Стаття 111. Державна зрада
1. Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України ..."
Все вірно, кваліфікація правильна - нехай тепер вигрібають!
СЛАВА УКРАЇНІ!
с каких делов она правильная?1. Замахом на злочин є вчинення особою з прямим умислом діяння (дії або бездіяльності), безпосередньо спрямованого на вчинення злочину, передбаченого відповідною статтею Особливої частини цього Кодексу, якщо при цьому злочин не було доведено до кінця з причин, що не залежали від її волі.
2. Замах на вчинення злочину є закінченим, якщо особа виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця, але злочин не було закінчено з причин, які не залежали від її волі.
3. Замах на вчинення злочину е незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від п волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця.
говорю тебе, понедельник, Юре тяжело, бутыль вискаря накануне был лишний
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Украину планомерно толкают к масштабный войне, в которой у нее нет ни единого шанса. Все попытки политического разрешения конфликта пресекаются.
Вибачте мій перфекціонізм.
Цитата президента Зеленського:
Телеміст – це «спроба розділити нас перед виборами на два табори. Одному табору політики розкажуть: «Конечно, давайте поговорим, надо забывать обиды, мы же братские народы, подумаешь, тысячи погибших наших ребят». Другі політики закличуть обуритись. І, прикриваючись патріотизмом, підуть заробляти бали на вибори».
Так от, запитання в студію. Якщо про обидва табори сказано в негативному ключі, то до якого з них відносить*Володимир Зеленський*своїх прибічників? До першого, чи до другого?
Слова - вони такі...
Джерело: блог Віктора Шлінчака
Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/columns/victors...iy-608107.html
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks