| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А ты реальный зебил. Дальше читал?
...
Також акцентували, що в період, якого стосується розслідування, Бірюков не мав статусу в міністерстві, доступу до тендерних операцій, матеріальної відповідальності тощо. Десь можу солідаризуватися з цією оцінкою.
...
Діяльність структури дала надзвичайно позитивний ефект - різко скоротилися корупція, нечесні тендери тощо. Зросла і якість поставок, а це вже питання життя і здоров'я наших захисників. Але в той час справді були кілька скандалів та звинувачення у завищенні цін, зокрема на паливно-мастильні матеріали. Одне з таких звинувачень оприлюднив лідер групи "Інформаційний спротив", нині трагічно загиблий нардеп Дмитро Тимчук. Я добре пригадую ті розслідування. Бірюкова в чомусь конкретному не підозрювали, та й він більше тоді займався питаннями правового захисту військовослужбовців. А закиди пролунали на адресу двох інших, значно впливовіших членів "десанту": Юрія Гусєва, лідера "десантників", який завдяки цьому обійняв посаду заступника міністра, та ініціатора "Волонтерського десанту" Давида Арахамії.
Давид Арахамія сьогодні №4 у списку "Слуги Народу", а ще новопризначений Зеленським секретар Національної інвеститційної ради.
...
Але є в історії "Волонтерського десанту" дійсно є неприємна сторінка. Й пов'язана вона зі згаданим вище Юрієм Гусєвим. Це людина, яка найуспішніше конвертувала волонтерство у персональну кар'єру та реальний доступ до матеріальних цінностей. Його жорстко звинувачували і в 2015 році, і в наш час. Але, попри це Гусєв спершу навіть появився на безумовно прохідному місці №41 в списку "Слуги народу".
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Да никакую систему Пэтро не построил. Так старую возглавил. Которая уже сыпалась в 2004 и в 2014. Вот она и посыпалась в 2019. И кстати нету никаких гарантий что Зе! там что то построит.... так что ждем 2024![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Не песок, а сахар
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Ага, и Шурик уже спрыгнул.
Вобщем то да но несовсем. Информационная площадь пети присутствовала своя построенная на войне. Пишу с прошедшем времени потому что зашаталлсь.
Например Зеля не трёт комменты, как это делает Петя. У Зели демократия , у Пети вакуум. И на петеных ресурсах вакуум.
Пятачков щас штырит. Зайди в группы патриотов и посмотри на эти скрепы.
Это они типа Европа и неросия.
Скоро можно будет тему новую открывать с этими перлами.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks