Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2016 з 3000 ПершаПерша ... 1016151619161966200620072008200920102011201220132014201520162017201820192020202120222023202420252026206621162516 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 40 301 по 40 320.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    14 559

Типово

Коментарі європейських політичних аналітиків (з австрійської, німецької та швейцарської преси):

Схоже на те, що ми до кінця не розуміємо - що відбувається у відносинах України і Росії.

Довгий час екс президент Порошенко переконував нас, що український народ чітко визначився зі своїм вибором, але виходячи з результатів останніх президентських перегонів, це м'яко кажучі не зовсім так.

Конфлікт між Україною і Росією є сусідським непорозумінням політиків.

Український народ зацікавлений у добрих відносинах з Росією. Взагалі все це не наша справа.

Європа не повинна битися за американські інтереси в Україні. До того ж цього не бажає і сам український народ.

Президент Зеленський шукає шляхи припинення конфронтації з росією і зближення позицій. Європа не повинна втручатися і заважати цьому.

Українська делегація билися як леви, але ми повинні розуміти, що це представники команди екс президента Порошенко. Нова команда зацікавлена в припиненні тиску на Росію і пошуках компромісу.

Президент Зеленський не приїхавши на засідання і не підтримавши зусилля делегації своєї країни, чітко дав зрозуміти, що не зацікавлений в пролонгації дипломатичного тиску на Росію.

Ми повинні поважати вибір українського народу і не втручатися в справи, які не до кінця розуміємо.
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Кто молодец? правильно...читали что Куивский суд отменил декомунизацию и вернул проспектам бындеры и шухевича старые названия...скажете апиляция??? ню-ню...результат её уже известен ... молодец президент, как дал слово ещё до выборов что это всё будет пересматриваться, так и поступает...по поводу сычиславской области уже можно и не парится, не будет её.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    трошки збрехнув... бо з кінця квітня... але трошки - нє в щьот...

інше питання - чому слуга народа не відмінив, разом з іншим непотрібом, для зубожілих?
    які думки?
    Ну так и хочется найти несоответствие.
    Да?))
    Да, указ был позже ,о подорожании говорили с февраля.
    Ну не виноват,что в ваш розовый мир новости доходят с полугодовым опозданием и такое же опоздание с пониманием этих новостей

Ну вы ж говорили,что у нас все дёшево и надо все поднимать до рыночной стоимости.
    В чем проблема?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Позориться - это цитировать такие фильмы.
    А Вы ждали чего-то другого от ТАКОГО субъекта?
    Цитата Допис від Abyss Переглянути допис
    Про закупку новых "левых" аптечек без турникетов в армию наверное уже все прочитали?
    У меня уже даже маты закончились, чтобы описать моё отношение как нему, так и к тем, кто его выбрал. Я не знала, что в нашей стране СТОЛЬКО людей, ненавидящих её: целых 73%.
    Через год никто не признается что за него голосовал.
    Поверьте: признаются. В Рашке вон ГОРДЯТСЯ тем, что голосовали за Х.ла. А у нас сейчас происходит в точности то же, что и в Рашке происходило последние 20 лет, только у нас в ускоренном режиме - пять лет за 1 месяц.
    Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    А вот при мне такого не было! (с)
    А типа были? Или он должен был соврать? Сказать "и при мне такое было - просто я вам не говорил, чтобы не расстраивать".
    Разделение проходит по линии здравого смысла. Большинство населения - инфантилы. Не может такое государство быть сильным.
    ППКС
    Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Ой, а ведь как умилялись от факта самих этих встреч. Боюсь представить, что будет на G20...
    Ничего не будет, т.к. зелёного туда не пригласили.
    Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    Если большинство выберет данный вариант, то в чем проблема?
    Вы против демократии?
    Надо совсем пустую башку иметь, чтобы свято верить в то, что паРаша, которая вмешивалась в выборы других стран (и это ДОКАЗАНО!), не вмешается в этот "референдум".
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Коментарі європейських політичних аналітиків (з австрійської, німецької та швейцарської преси):

Схоже на те, що ми до кінця не розуміємо - що відбувається у відносинах України і Росії.

Довгий час екс президент Порошенко переконував нас, що український народ чітко визначився зі своїм вибором, але виходячи з результатів останніх президентських перегонів, це м'яко кажучі не зовсім так.

Конфлікт між Україною і Росією є сусідським непорозумінням політиків.

Український народ зацікавлений у добрих відносинах з Росією. Взагалі все це не наша справа.

Європа не повинна битися за американські інтереси в Україні. До того ж цього не бажає і сам український народ.

Президент Зеленський шукає шляхи припинення конфронтації з росією і зближення позицій. Європа не повинна втручатися і заважати цьому.

Українська делегація билися як леви, але ми повинні розуміти, що це представники команди екс президента Порошенко. Нова команда зацікавлена в припиненні тиску на Росію і пошуках компромісу.

Президент Зеленський не приїхавши на засідання і не підтримавши зусилля делегації своєї країни, чітко дав зрозуміти, що не зацікавлений в пролонгації дипломатичного тиску на Росію.

Ми повинні поважати вибір українського народу і не втручатися в справи, які не до кінця розуміємо.
    Так основополагающие речи пороха были,что не террористы у нас,не росийская агрессия ,а на востоке конфликт с rebels.
    Т.е вот эти цитаты с газет это прямое цитирование позиции украины по отношению к войне

Дописів
    14 559

Типово

Кто молодец? Зеленский молодец!

1. Крым готовит канал к приему воды
    2. войну переводят в "гражданский конфликт" даже в учебниках
    3. Медведчук полетел прямым рейсом из Киева в Пулково.
    4. Пенсионный фонд благодаря решению по нотариусам к концу года увеличит дефицит на 1 млрд. гривен.
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Абиська, тебе на державной мове по буквам сказали на инаугурации, мир будет достигнут любыми путями, нравится это кому-то или нет...хочешь воевать, могу посодействовать в трудоустройстве и отправке на ноль...

Дописів
    21 956

Типово

ЗАКОН УКРАЇНИ

Документ 2019-VIII, чинний, поточна редакція — Редакція від 22.05.2019, підстава - 2712-VIII

Про ринок електричної енергії

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2019-19

начебто розділ Х треба дивитись, та взагалі

Чого не змінив нічого Зеленський скотиняка? ) .. а хз, може то Рада не працює, може КМУ ще той, як слід та інші установи

Дописів
    14 559

Типово

Смиття, если ты услышал, зачем изменили закон про нотариусов, то для тупых - это свобода рейдерства.
    В Днепре в этом плане есть наверное лучший специалист (известный опыт - весь центр города)
    Я буду громко хлопать в ладоши, когда в списке ГО появится это здание

https://www.google.com/maps/place/%D...9!4d35.0502317

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Ловите перше покращення

С 1 июля в Украине будет отменен ночной тариф на потребление электроэнергии для бытовых потребителей. Об этом рассказал председатель правления «Житомироблэнерго» Алексей Шекета
    В то же время эксперт по энергетике и представитель президента в Кабмине Андрей Герус заявлял, что Владимир Зеленский не обещал снизить тарифы на газ и электроэнергию для населения, он шутил.

https://www.facebook.com/watch/?v=2389210844656433
    ну для примера . первое .что попалось
    много букв ))))
    КОМУ НАЛЕЖИТЬ ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО
    bulb-915235_1920
    03 Березень 2016
    http://corruptua.org/2016/03/komu-na...omiroblenergo/
    Власники “Житомиробленерго”

Серед оприлюднених прізвищ п’ятьох співвласників, які в рівних долях ним володіють, немає жодного громадянина України. Троє – це громадяни Латвії, решта двоє – з Німеччини.

В офіційному переліку фігурує ім’я громадянки Німеччини Марини Ярославської, яка є дружиною відомого харківського мільярдера Олександра Ярославського. Його давні тісні зв’язки з російським бізнесом віднедавна стали ще й родинними. Як повідомляється у документальному фільмі, хрещеним батьком менших дітей Ярославського є один з найбагатших людей Росії, алюмінієвий магнат, друг Путіна, Олег Дерипаска.

Німець російського походження Олег Сізерман, який володіє ще однією частиною у власності обленерго, має спільний бізнес із Евгенієм Гінером та Михайлом Воєводіним. Саме з даними персонами, яких у Росії відносять до клану “лужниковських“, асоціювалася попередня власність ряду обленерго, у тому числі й “Житомиробленерго”.

Латвійців варто цілковито віднести до орбіти російського впливу. Зокрема, банкір Віліс Дамбиниш представляв на батьківщині інтереси компанії MacAsyng Holding, якій належало 49 % московського футбольного клубу ЦСКА, очолюваного згаданим Евгенієм Гінером.
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Дописів
    29 157

Типово

Abyss это магазин Зеленского?!
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Кто молодец? правильно...читали что Куивский суд отменил декомунизацию и вернул проспектам бындеры и шухевича старые названия...скажете апиляция??? ню-ню...результат её уже известен ... молодец президент, как дал слово ещё до выборов что это всё будет пересматриваться, так и поступает...по поводу сычиславской области уже можно и не парится, не будет её.
    а что конкретно в этой новости вызывает восторг ?
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Дописів
    14 559

Типово

И да, еще одно "новое" лицо в ВР "Слуга Народу" по мажоритарке от 25-го округа, Днепр
    Сделаем это вместе! (с)

Дописів
    2 672

Типово

...Український народ зацікавлений у добрих відносинах з Росією. Взагалі все це не наша справа...
    Если бабло рулит на украине , то почему на европе должно быть иначе...

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    Вы конечно не поверите, но мне рассказывала бабушка что бендеровцы поступали хуже фашистов, и многие ужосы она видела своими глазами...у меня такая позиция, я против ихних наименований и топонимов....про героизм ихний это чистой воды пропаганда. ИМХО.

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    Если бабло рулит на украине , то почему на европе должно быть иначе...
    ...странно, а почему вы у меня в черном списке??? ... перечитал последние ваши посты...ану вылезайте назад...

Дописів
    2 672

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    На ЗУ во многих городах и городках есть памятники этим личностям...и названы улицы и проспекты... интересно там будут вертать все взад?
    Или грядут глобальные перемены?

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Скільки ж сміття проросійського повилазило з дупи.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 838

Типово

пока вы тут все сретесь..
    а тем временем евроинтеграция евреизация идет по плану..))

В Днепр приедет главный раввин Израиля Давид Лау

Днепр впервые посетит с визитом раввин Давид Лау, избранный в 2013 году на десятилетнюю каденцию в качестве Главного ашкеназского раввина Израиля.
    Визит продлится несколько дней.
    «Кульминацией визита станет большая речь, которую Главный раввин Израиля произнесет во время утреннего субботнего Богослужения
    в центральной синагоге «Золотая Роза» перед всеми прихожанами и гостями общины.

Также планируется, что раввин Давид Лау примет участие в ряде важных мероприятий – открытии новых объектов еврейской инфраструктуры»

Дописів
    2 672

Типово

..
    ...странно, а почему вы у меня в черном списке??? ... перечитал последние ваши посты...ану вылезайте назад...
    Тут говорили о вашей непринципиальной позиции...
    Не вертайтесь взад...
    Я очень непостоянен...

Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Вы конечно не поверите, но мне рассказывала бабушка что бендеровцы поступали хуже фашистов, и многие ужосы она видела своими глазами...у меня такая позиция, я против ихних наименований и топонимов....про героизм ихний это чистой воды пропаганда. ИМХО.

бабушка не в нквд служила?

Сторінка 2016 з 3000 ПершаПерша ... 1016151619161966200620072008200920102011201220132014201520162017201820192020202120222023202420252026206621162516 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті