| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
где вы этой коммунистическо кгбисткой мутни начитались ...
порошенко бог что опускается с неба на колеснице ...
привыкайте что президент всего лишь менеджер и политическая фигура . отвыкайте от коллосов . это куда важнее переименования улиц . нужно еще и сделать так чтоб следующий президент вынужден был работать в обычном нормальном офисе .
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Тобі б краще книжечки читати, а потім вже щось тут розповідати.
Пеця на 20 день міг розписатися хоч де : хоч під Угодою (яку він не відпрацьовував) , хоч на заборі, хоч у туалеті в АП.
Доки Парламенти усіх країн, включаючи Україну, не ратифікували Угоду вона була тільки папірцем.
Без ратіфікації Парламентом будь яка угода - то "бамажечка" яка не має юридичних наслідків.
Для тебе звісно це тяжко зрозуміти, що мені не дивно.
А якщо ти це розумієш, то виходить що ти знову брешеш.
Тому залишаю тобі самій на вибір : ти або брешеш, або геть не розумієш що ДРУГИЙ підпис під Угодою , яку підготував не Порох
і яку ще не ратифікували Парламенти ЄС - то не може бути якоюсь відзнакою щоб єю пишатися.
Знов збрехала.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От скажи мані : ти що, щоб не збрехати і одного рядка власного тексту накалякати не можеш? Навіщо ти брешеш і брешеш? Робота така ? Еге ?
Де я звинувачував конкретно "Абисса" ?
Ось тебе - звинував, так но то є підстави.
Востаннє редагував Igor K: 20.06.2019 о 15:33
у меня давно назрели вопросы , просто не знаю в какой теме спосить .
паучки . правильно я понимаю что аналогичная продукция выпускается нашей промышленностью ?
ну не может не выпускаться . И там работают машины , и они делают все в разы эффективнее , это все равно что соревноваться с камазом по переносу груза .
и второе , что раз вы до сих пор собираете на это деньги - значит за 5 лет войны порошенко не смог наладить снабжение армии ?
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
на війні занадто багато захисту не буває...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks